Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Aktív témák
-
panther, írtam.
-
husz perce rohogok az algasavon.:)
-
http://index.hu/velemeny/imho/bible/
nem semmi... -
Kiszedtem. Általában az a szabály, hogy fórumra nem linkelünk így személyeket; de ezt megbeszélhetjük még, csak ez általában így szokás (nem láttam konkrét beleegyezést).
-
Den, nekem az a sony kell. :))
Van ugyan PPC-s gép 50 körül, de a sony...az valami gyönyörű így távolról. :)
Mondjuk kevesebb a ram, meg minden más..de szép egyszerűen. :) -

-
Na, megjött az első házigazda a moderátorgyűlésről. ;]
-
Majd folytatjuk, de most aludnom kell, mert vizsgázom csütörtökön. De akár icqn is megbeszélhetjük majd. Mindenesetre elég sokat gondolkoztam már a dolgon.
-
A címet egyébként már lehet tudni, ugyanis valamikor Dent visszaminősítettem normál userré, hogy megnézzük, milyen cím van 10000 fölött. Szóval páran már tudják itt a fórumon. :)
-
Köszi, én is örülök. :)
Elmondanám, hogy hanyasra, de hát szerénységem tiltja. :D -
Jó napom volt tegnap. :)
6 vizsgából 3 megvan. :) -
Visszavittem a RAMot.
Gyakorlatilag elküldtek a p***ába, hogy bizonyítsam be, hogy nem én tettem be rosszul/fordítva, satöbbi. Én nem értem ezt, elvileg nekik kellene bebizonyítani, hogy én csesztem el, és ha nem megy, akkor kicserélni...
Kaptam egy újat gari nélkül, és kitiltottak a nagykerből, fél óra veszekedés után. Király. Magyarország, 2003.
Azért írtam egy emailt az Infineonnak, hadd tudják, mi történik a ramjaikkal. -
Vettem pár órája egy vadiúj ramot, 512 M DDR400 Infineon. Belerakom a lapba, füstszag (olvadt műanyag szaga), lövöm le egyből - két csip megoldvadt, a lábak feketék, a slot összeolvadt.
K....a ideges voltam, de szerencsére semmi más nem volt szar, csak ram, mondjuk annak a slotnak már csá. Holnap megyek visszacseréltetni, gondolom nem lesz vita. :(( -
23-án is vizsgázom... :(((
Aktív témák
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest