Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
Bash
őstag
Hát gyerekek! Nem tudom mit mondjak, egy biztos: BOLDOG VAGYOK!
-
PeliScan
addikt
Ehh, élvezet MSNen fontos lelki beszélgetéseket folytatni. :) Twollah írta vhol, és én is nagyon egyetértek most vele, h az élet nem habostorta, sokkal inkább szarossszendvics; minden nap egy hari.
-
PeliScan
addikt
Hanyattdobom magam, le kéne szoknom a gépről és a PHról... 7044 hozzászólás másfél év alatt... :o télleg aggasztó. :(
-
PeliScan
addikt
Gyűűűűűlölöm az éjszakai járatokat.
Persze ha nem lennének, mégjobban gyűűűlölném őket. :) -
Panther
HÁZIGAZDA
CRE/TIVE
Na, hogy néz ki? :) -
PeliScan
addikt

-
crab
senior tag
Ez csak egy tesz volt!:)

[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Nos lássuk a prohardverre mennyi találat érkezett:)
[L]http://fl01.ct2.comclick.com/aff_frame.ct2?id_regie=1&num_editeur=5761&num_site=2&num_emplacement=1[/L] -
Panther
HÁZIGAZDA
És mi lenne ha egy ilyen kallantyút raknál az oszlopba? Olyat mint amilyen nekünk volt a gimiben a szekrényeken. (Jól megmondtam :) ) Úgy néz ki mintha hétszegmenses kijelzőn egy négyest akarnál kiírni, de a jobb felső nem világít abból a 4 szegmensből, aminek kéne. Szóval ha végig akarsz menni rajta, akkor le-jobbra-le. Ja, és a második le (vagy az első, végülis invariáns :D) végülis egy fába csavarató csavar. ...Érthető mit akarok elmondani? Mert azt csak becsavarnád az oszlopba, általában az oszlopra merőlegesen állna, a képen ''hátrafele'', a fal felé, ha meg ki akarod nyitni az ajtót, akkor elfordítod 90 fokkal, és máris párhuzamosan elbújik az oszlop mögött, így tökig nyitható az ajtó. :)
-
-
zaba
tag
Nyitottam topicot, de ide is beírom: Olyan könyvet keresek, amiből meg tudom tanulni az Spss program kezelését. Megvenném, vagy egyéb módon -pl. kölcsönbe- birtokolnám.
-
PeliScan
addikt
válasz
KovacsUr
üzenetére
Rupius
Kötéllopásra én is gondoltam :D de nem volt hozzá lelkiismeretem... a Ludwig-múzemumban, múlt vasárnap volt a Mednyánszky-kiállítás, omnnan olya sodronyt lehetett volna hozni, hogy csak na..! De azért mégse. :U Az ajtó másikoldalra nyilása szintén azért nem jó ötlet, mert akkor nagyon kicsi lenne a nyilás szög, szinte én sem férnék be. :(
KovacsUr
Nagyo mókás... :DDD szánin a helye. :) -
rup1u5
nagyúr
És mi lenne ha egyszerűen körültekintően és óvatosan nyitnád az ajtódat ha már sikerült ilyen egyedien szerencsétlenre tervezni. (má'bocs) :DDD
Vagy megfordítanád a tokot hogy másik irányba nyiljon.(nem befele)
Kötelet meg lehet lopni múzeumbol oszlop már van ugyhogy csak egy másik kampó kell a falba. És bársony borítás is jön vele. -
KovacsUr
addikt
Közös magyar-japán határt!
Petíció: [L]http://www.peticio.hu/?id=340[/L]
:C -
tildy
nagyúr
#1843-ban tud valaki segíteni?
-
PeliScan
addikt
Köszönöm az ötleteket, átgondoltam, és sajnos nem jók. :t :D Azért nem, mert ha vmi nagyobb dolgot kell bevinni a szomámba (pl nagynéha TVt ha többen nézünk vmi filmet a gépről) akkor óhatatlaul ki kell tárni az ajtót, ami ha ott va vmi szilárd ütközö, akkor nem megy. Míg, ha csak egy kötél van ott, aztz szimplán leakasztom a kallanytújáról, és máris tökig nyitható az ajtó! :)
Cóval, sodronyt nekem! :)) -
Panther
HÁZIGAZDA
Na jó, úgyis nagy modder vagy:

Hm? Természetesen nem feketével, hanem olyan fával mint amiből a lépcső is van. -
Som@
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
Amennyiben tényleg az egyszerűbb megoldást választod, akkor a lépcsőre szerelsz egy ilyen kis kerámia/fa/gumi/műanyag/arany/platina/ezüst (tetszés és pénztárca szerint válogass! :) ) ütközőt.
De mivel nem akarod szétfúrni a lépcsőt ezért RAGASZTD! :t
Ilyen kötelet viszont nem tudom hol lehet kapni. (Talán kötélboltban? :U :D )
Én a helyedben megkérdezném mondjuk egy múzeumban. Vagy megkérdeztem volna, amikor már úgyis ott voltam a Szépművészeti Múzeumben. :P
(Tudom, azt fogod mondani: akkor ez nem jutott eszembe. Nem is gondoltam erre...)
Esetleg beszerezhetnél védősisakokat is. :DDD
A lépcső aljára pedig kiírnád: A sisak használata kötelező! -
tildy
nagyúr
Nem találok egy topicot:(
Egy gef2 mx 400at szerettem volna tatabányáról boltolni:) , de nem találom a topikot, amiben beszéltünk róla:( -
PeliScan
addikt
Mármit mi?! A sodrony-kötél, ami megakadályozza az ajtót a kinyílásban, vagy maga az ajtó elhelyezése?
Mert ha az ajtó elhelyezése a kritizálás tárgya...!! :o Box lesz! ;] 19 éves koromig nem volt külön szobám, együtt voltunk a tesómmal, múlt előtti nyáron választgattuk le a nappaliból, és csak így lehetett megoldani, de azóta is happy-feeling ahogy a szobámba lépek, mert a sajátom! :)
Tehát nem fikázni, segíteni! :D -
panther, írtam.
-
PeliScan
addikt
Merre lehet szerintetek olyan ''sodronyt'' vagy mit kapni, ami a színházakban és a múzeumokban szokott lenni, két ilyen oszlopocska között, tudjátok a végén bojt (csak nekem bojt nem kell, pl) meg ilyesmi bársoly anyagból van...
Ide kellene, mert anyám nagyon parázik, hogy egyszer jö fel vki, é meg kivágom az ajtót... hát igen, csúnya lenne.
Tehát godoltam vmi olyasmit rakok a fal és az oszlop közé, ami megakadályozza h az ajtó a lépcső fölé menjen... de más megoldást is szívesen fogadok. Bár pöcök fúrása a fölső lépcsőbe nem jön szóba. :) -
BeBe
csendes tag
Tudna valaki címet mondani, ahonnan HP-735 digit géphez lehet TC-s plug-in-t(másoláshoz) letölteni? Köszi! :DD
-
tildy
nagyúr
itt fogok lakni.Ha érdkeel valakit:U
[L]http://www.sitel.no/boliger/bo/breisas_1.htm[/L] -
escie
őstag
kedvencem a ''hide & go f*ck yourself''.
nameg az ''in_fucking_credible''
azthiszem az ilyenekre mondják: ROTFFL. (ééérted... :) ) -
Panther
HÁZIGAZDA
Emvy merre jársz?
-
escie
őstag
nemtom láttátok-e már, ha nem itt az ideje :) :
[L]http://www.nailmaster.ru/fuck.html[/L] -
tildy
nagyúr
Hugi mondta , hogy lesz valami ingyenesikoncert , ahol fellép itthon a the rasmus is.Ő mindenképpen feljönne rá.Tud valaki erről valamit?
-
lesaux
veterán
9 - Gyakran feltett kérdések
Képes vagyok letölteni leveleim otthoni számítógépemre?
IGEN! Lehetőséged van POP3 protokoll segítségével a C2mail-en tárolt leveleid otthoni számítógépedre (pl: Outlook Express programba) történő letöltésére, amihez az alábbi beállításokat használhatod:
Beérkező levelek (PoP3) kiszolgálója: mail.c2.hu
Kimenő levelek (SMTP) kiszolgálója: az aktuális szolgáltató SMTP szervere (pl: Ha az internetre történő csatlakozáshoz pl. az axelero szolgáltatását veszed igénybe, akkor mail.axelero.hu. Az SMTP kiszolgálóról érdeklődj az internet szolgáltatódtól.)
PoP3 fióknév: E-mail címed (felhasználó@domain.hu formátumban, a domain név elhagyása esetén automatikusan a c2.hu domain-re egészítjük ki.)
Jelszó: jelszavad, melyet a mail.c2.hu belépéshez adtál meg. -
zaba
tag
Tildy! c2-n hogy lehet pop3-azni? OE-be akarnám letölteni.
-
twollah
nagyúr
Ur Isten de regen jartam erre!
-
Bash
őstag
Válasz Chip PH!-''rangok'' c. topic #193 hsz-ra:
''Csak gratulalni tudok ehhez a teljeskoru bemutatohoz. Mennyi ido alatt sikerult osszehozni?''
opera6.adr fájlom 745 k, ha ez mond valamit. Csak linkelgetnem kellett, kb. 10 perc. MINDENT A KÖZÉRT! :) -
Panther
HÁZIGAZDA
Azt hiszem az volt a problem az Inteles konfigjával hogy gyakram csinált a gép magának BIOS cheksum errort, meg hogy alig tudta húzni a 2.6C P4-ét. Aztán kicsit kiborult és úgy nyitott topikot ennek... én már csak a moderált #1-et láttam, pedig akkor még alig járt kb. 10 hsznél a topik... :)
-
marcee
addikt
Valaki foglalja össze dióhéjban Hiper hétvégi inteles témáját!
Majd szétvet a kiváncsiság :)
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB 99% Akku! Újszerű,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Logitech g920+ váltó
- Kingston HyperX KHX8500D2BK2/4G DDR2-1066 MHz CL5 2 x 2 GB Kit
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest