Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
-
salazol
őstag
Szerintem felesleges, megírtam neki, hogy kapcsolja ki a routerből az értesítést.
Fórumozás közben történt, mert ő is itt van éppen, úgyhogy valszeg csak hisztériás a router.
Nálam a Draytek-en némára van állítva a tűzfal, nem kell nekem folyton üzengetni. Azt javasoltam neki is. -
Panther
HÁZIGAZDA
Nos, egyszer elszállt benne a motor -- főtengelyen az egyik csapágy eltörött, motor beállt. Karcagról szereztünk egy másik motort ingyen nővérem barátjának rokonaitól ( :) ). Wartburg szétszed, minden ki belőle, minden letisztogat, rendberak. Csomó munka. (A porlasztó pl annyira ijesztően durván nézett ki hogy inkább két vérfarkas jöjjön velem szembe éjjel az utcán mint az. :D) Na szóval ''új'' motor be, szarakodás, aztán mégegyszer ki mert kuplung vmiért nem működött, rosszul mehetett a helyére. Utána véégre jó lett... kb. 3 hét munka után, a motorhibát megelőző javításokat leszámítva. Teletankoltam csomó pénzért, majd kb másfél hét használat után szépen jöttem hazafele az M7-esen úgy 100al amikro bummreccs motor lefullad. Leparkolok a ''meleg garázsban'' ( = leállósáv, éjjel, minusz celsiusfokok). Ráindítok, nem indul. Nézegetem mi van a motorházban... öt perc után átfagyva tudomásul vettem hogy nem látok semmi érdekeset. Minden jónak tűnik. (Szerencsére volt nálam vmi kis erős LED elemmel.) No jó akkor mégegyszer ráindítok. Elindul. Mondom hmm. Na jó akkor díszkivilágításban irány haza. Szerettek a többiek amint 4esben 30al döcögtem az autópályán :) Hazaértem. Másnap (vagy harmadnap?) elvittem szerelőhöz megkérdezni szerinte mi baja... beindítom a motort, mire odaértem mellé, ahogy a motorházba figyelt, már mondta hogy főtengely :) Az egyik csapágy. RUULZ :) Szóval jöhet bele a harmadik motor. De most inkább egy másik autón gondolkodom, meg azon hogy ezt megjavíttatni és megszabadulni tőle.
Egyébként rájöttem, tök poén vészvillogóval menni. Nem kell indexelni :))
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Jah, megvan mind. Csupa 5-ös, kivéve:
Közgáz -- itt kirimánkodtam egy kettest az első vizsgán... a harmadik javítónál sikerült :DDD
Programozás -- hármas, de csak mert túl késői vizsgára mentem és szivatták az embereket... nem volt elég idő. Az első vizsgán 48 ötös volt, a másodikon 18, a harmadikon (ezen voltam én is) 6. Hát így jártam. Tanultam belőle, és meg se próbáltam javítani... a végén még megvágnak :)
Analízis -- négyes, de ez a max; az ötöshöz kell még egy vizsgát írni mindenféle szar definíciókból meg bizonyításokból, az meg kell a halálnak. :D -
salazol
őstag
Ez még a 0.1-es verzió volt. én már megkaptam a 0.2-est is.
Én egy albán vírus vagyok, de az országunk szegényes
technológiájának
köszönhetően, sajnos nem tudok kárt okozni a számítógépeden.
Sajnos előző verzióm hibás volt.
Az új verzióm:
Kérlek légy
olyan kedves és először küldj tovább
minél több barátodnak és csak
aztán törölj néhány fontos fájlt a gépedről.
Köszönet az együttműködésért!
Minden jót,
Albán vírus -
tildy
nagyúr
Mail ment...Akit érdekel még, szóljon.Digitális képekkel + mmsel elhet pályázni:D
Sajnos muszáj a kiíró cég vállalatainak egyikében dolgozni, szerencsére én egy ilyen helyen vagyok.:D:D
Tehát a fotót én küldeném el, viszont ha nyerek :)
AKkor nagy része a nyereménynek a tied.Hogy mennyi az enyém, azt megbeszélhetjük:D
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Azért nem olcsó, 800 pénz, mondjuk tény hogy jobban megéri mint a csárli angyalai kettő. :)
Viszont, ez van odaírva;
''Diák - 800 Ft''
''Családi jegyek
Egy felnõtt egy vagy több, diákigazolvánnyal rendelkezõ,
nappali tagozatos gyerekkel 1200 Ft''
Tehát, ha megyek egy barátnőmmel, és én em mit diák, hanem mit felnőtt vagyok jelen, akkor kettőnkek csak 1200? :) Bár ide nincs kiírva, de fotos, h szülő-gyermek kapcsolat legyenn? :F -
lesaux
veterán
A szerzôdésben benne van, hogy a 384-es ADSL csak egy iránymutató, a 128-at garantálják
neked. Ha ez alá megy, akkor reklamálhatsz, bár van egy akárhány százalékos rendelkezésre
állás, ez még, gondolom, belefér. Úgyhogy a reklamációdra azt fogják válaszolni, hogy kuss,
csak kicsit udvariasabban. :) -
tildy
nagyúr
Már eldöntött a dolog, tehát 80-90% , hogy mehetek, kivéve ha a norvégok len nem fújják.Majdcsak nem.....Itt a sulról egy ksi leírás:
[L]http://www.hit.no[/L]
Jut eszembe, ha valakinek lenen erre az időre kölcsön notebookja , olyan p100-p166os kaliberű, azt megköszönném...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Leírhatom végülis ide is.A suliban van ugye ilyen Erasmus , meg socrates meg leonardo meg mindenféle ösztöndíj.
Most lenne az első alkalom , hogy valaki tőlünk norvégiába menjen, merthogy egyébént annyira drága ország, hogy senki nem akar odamenni cserediáknak.Még a németek sem.Szóval a norvég kormáyn fogta magát, és azt mondta erre a félévre tőlünk két diák mehet, akiknek az ellátását állják.Tehát nem erasmus nagyságú ösztöndíjjat akpunk, hanem többet, ami fedezi a kaja, meg kolesz meg ilyen dolgokat.
Nos én megpályáztam. 4en voltunk, ketten mehetünk.
Én végülis az angol tanulás +projektmunka miatt mennék nagyon, + egy ilyen helyzet kaland is egyben , meg erőpróba.Persze az sem mellékes, hogy a koopos helyem tulaja egy norvég cég, a telenor.ÍGy gondolom ha visszajövök , ezt a cégnél értékelni fogják, és remélem maradhatok.
Február elején lesz a kiutazás.
Úgyhogy össze kel kapnom maga.Munkahelyemen még nem modntam smemit, mert tegnapig még nem volt biztos.
Remélem megértik.Szeretnék egyébként visszajönni és a koopot befejezni.
Egy tanulmányi félévre mennék, nem tdom mikor jönnék haza.Remélem államvizsgára hazaérnék:D Ha nem , akkor marad az őszi állam/álomvizsga.
Kiváncsi leszek milyen lesz, de olyan felemás érzéseim vannak.Örülök is meg nem is:D
Pedig most voltak már igazán jó munkáim benn a cégnél, ráadásul pont alegrosszabbkor lépek le, pont mikor be kéne segítenem.... -
Som@
őstag
A probléma megoldva. :D
Lehet kapni ugyanis aktív USB kábelt (4,8 méter) amiből 5 darabot egymásba lehet fűzni. Ezek mindegyik vége lapos, az egyik ''anya'' a másik ''apa''. A legutolsó aktív kábelre pedig rá lehet dugni a sima USB kábelt.
Mondjuk nem olcsó ez sem. Egy ilyen aktív kábel ára kb. 8000 Ft. -
csudri
őstag
Nem tudom, hogy a HP kijött-e már vele, de azt hizsem itt a PH!-n is volt róla hír, hogy van egy olyan cucc, amivel lehet vezeték nélkül csatlakoztatni nyomtatót a számítógéphez. Azt hiszem kb. 20m-ig jó a cucc. Keress rá!
A konkrét kérdésedre sajna nem tudom a választ.
közben megtaláltam a hírt róla
[L]http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=4459[/L]
Borsos az ára, de ez van.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest