- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 8
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Miért van az hogy ha az adataimra kattintok akkor azt írja ki hogy nincs meg a megfelelő jogosultságom?????
-
Cathfaern
nagyúr
:((( :((( :((( :(((
2 hete szenvedek lefele egy ~600Mb-os .iso-t, kb. 2kbyte/sec letöltési sebességgel :((( :(((
Ha ez nem lenne elég, mára végre lejött, erre crc az egyik fájl :((( :(((
Gondoltam, nembaj, majd elkérem attól akitől leszedtem azt az egy fájl...erre nem pont egy 450MB-os fájl CRC? :O :O :O ÁÁÁÁÁHHHHHHHHH!!!!! -
The_Tom
senior tag
Hi!
Vki mondjon legyen szives egy ftp cimet, ami nem a 21-es porton megy.ki szeretnem probalni, hogy tudok-e hozza csatlakozni.
kösz szépen.
Üdv. -
Bash
őstag
-
Chip
aktív tag
-
Bash
őstag
Kezdek kicsit álmos lenni, asszem le kellene zuhanyoznom. Közben már ki is világosodott így reggel 7 felé. :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Som@
őstag
-
Bash
őstag
-
Som@
őstag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Som@
őstag
-
Bash
őstag
-
Som@
őstag
-
master bud
tag
Ne haragudjatok, ezt muszáj betennem :DD
Pufi bedobálva:
[L]http://www.programmagazin.hu/img.php?id=19912[/L]
:DD :DD :DD -
Bash
őstag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Som@
őstag
-
Bash
őstag
Én láttam ám mind a kettőt! :D
-
Som@
őstag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Som@
őstag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Som@
őstag
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nincs valaki itt aki nagyon szívesen fogadna egy smst a kedvemért az sms.ac-ről, és elárulná a benne levő Activation Kódot? :) Az én telszámomról már annyiszor aktiváltam hogy már nem engedik :DDD
-
Som@
őstag
-
tildy
nagyúr
-
tozso
tag
-
Bash
őstag
-
tozso
tag
-
Som@
őstag
-
rog
addikt
-
Som@
őstag
-
tildy
nagyúr
-
Som@
őstag
Félreértettél.
Nem hittem volna. :(
Nagyon örülnék neki ha sikerülne kimenned Norvégiába. Ugyanis azért ezt valljuk be őszntén, ez nem sokaknak adatik meg .
Szóval én csak szurkolok neked.
A másik énem viszont :O, mert nem jössz találkozóra. -
tozso
tag
Nálam a múlt heti kis vihar miatt tönkrement az adsl dobozom és amikor kicserélték sokkal kisebb dobozt és vékonyabb kábelt kötöttek be. Én is csak csodálkoztam hogy mennyivel kisebb vékonyabb és ugyanazt tudja.
-
tildy
nagyúr
-
Bash
őstag
Azt tudom, hogy a koax kábelben vannak még tartalékok, de azt nem gondoltam volna, hogy a telefonkábellel is meg lehet oldani ekkora adatátvitelt.
-
tozso
tag
Este néztem egy kicsit a TV-t, és megfogott egy számomra még ismeretlen internet-szolgáltató reklámját. Állítólag USA-ban a leggyorsabb DSL-t ők kínálják. Gyorsan csekkoltam is a weboldalt: [L]http://www02.sbc.com/DSL_new/content_new/1,,18,00.html?pl_code=MSBC245C8952P192180B0S0[/L]
Gondolom ezzel az Expert Plus-S Package-ra céloztak. Kicsit elgondolkodtam rajta, hogy mire nem képes az a vékonyka telefonkábel. Ez elvileg ugyanaz a telefonkábel, amit már hosszú évtizedek óta használunk. Kérdem én, hol van ennek a technológiának a határa? Meddig lehet elmenni sebességben?Ki tudja egyszer talán olyan lesz a letöltés, mintha csak egyik mappából behuznád a másikba a több gigányi méretet, mármint olyan gyors.
-
Som@
őstag
-
Bash
őstag
Este néztem egy kicsit a TV-t, és megfogott egy számomra még ismeretlen internet-szolgáltató reklámját. Állítólag USA-ban a leggyorsabb DSL-t ők kínálják. Gyorsan csekkoltam is a weboldalt: [L]http://www02.sbc.com/DSL_new/content_new/1,,18,00.html?pl_code=MSBC245C8952P192180B0S0[/L]
Gondolom ezzel az Expert Plus-S Package-ra céloztak. Kicsit elgondolkodtam rajta, hogy mire nem képes az a vékonyka telefonkábel. Ez elvileg ugyanaz a telefonkábel, amit már hosszú évtizedek óta használunk. Kérdem én, hol van ennek a technológiának a határa? Meddig lehet elmenni sebességben? -
ArchElf
addikt
-
Som@
őstag
-
ArchElf
addikt
-
Som@
őstag
-
Cathfaern
nagyúr
-
rog
addikt
-
localhost
Közösségépítő
-
rog
addikt
-
localhost
Közösségépítő
Jé-zu-som! Offtopic nyolc??? NYOOOOOOLC?!?!?!? Jaj, de múlik az idő :O
-
marcee
addikt
fáj a fejem. a kávé elfogyott. a fizetésemre nem is számíthatok, ellenben a mai nap folyamán 33.000 kiadásom lenne. a számlámon van 15.000. telefon egyenlegem 500ft alatt van. a félig megírt pályázatomat kollégám véletlenül visszarakta a nyomtatóba, a hátára meghívókat nyomtatott és dekorkéssel szétvágta. természetesen pdf-ben van, így csak kézzel tudom kitölteni, mert a cégnek nincs pdf szerkesztő szoftvere. ezek alapján fogalmazhatok úgy, hogy kapcsolatom istennel (ha létezik egyátalán) hagy némi kívánnivalót maga után.
Isten nem ver bottal..., annál sokkal durvább a repertoár!
Jó ide járni, mindig emlékeztet, hogy nem csak én vagyok teljesen paff. -
delta9
senior tag
fáj a fejem. a kávé elfogyott. a fizetésemre nem is számíthatok, ellenben a mai nap folyamán 33.000 kiadásom lenne. a számlámon van 15.000. telefon egyenlegem 500ft alatt van. a félig megírt pályázatomat kollégám véletlenül visszarakta a nyomtatóba, a hátára meghívókat nyomtatott és dekorkéssel szétvágta. természetesen pdf-ben van, így csak kézzel tudom kitölteni, mert a cégnek nincs pdf szerkesztő szoftvere. ezek alapján fogalmazhatok úgy, hogy kapcsolatom istennel (ha létezik egyátalán) hagy némi kívánnivalót maga után.
-
Som@
őstag
Vazzz
Én ezt olvastam:
''Na végre megkaptam a vízumom.'' :B
Áááá. Öregszem. Szemészetre kell mennem. :O -
tildy
nagyúr
Nekem látszódik, na mind1
.
Nem nem hárult el sajnos még semmi, vízum még mindig nincs.Addig pedig nem tudok utazni...
Egyébként itt a mapra kell katt
[L]http://www.nsb.no/internet/jp/journey/index.jhtml?page=configurejourney_inc.jhtml&_requestid=2339225[/L]
[Szerkesztve] -
Som@
őstag
-
tildy
nagyúr
Ha végre megkapom a vizumom....
az alsó vonatikonnál lévő helyen leszek.... -
Panther
HÁZIGAZDA
Hmm... unatkoztam aztán gondoltam írok vmit innen a HSZK-ból... de ugye ez csak offtopik lehet :D
-
salazol
őstag
Szerintem felesleges, megírtam neki, hogy kapcsolja ki a routerből az értesítést.
Fórumozás közben történt, mert ő is itt van éppen, úgyhogy valszeg csak hisztériás a router.
Nálam a Draytek-en némára van állítva a tűzfal, nem kell nekem folyton üzengetni. Azt javasoltam neki is. -
Som@
őstag
-
salazol
őstag
-
Cathfaern
nagyúr
-
Som@
őstag
-
salazol
őstag
Nem tudjátok milyen cím a prohardver2.tvnet.hu ?
Egy haver tűzfala syn flood attackot jelez innen.
A prohardver szervere biztos nem kábeltévén van. -
Shim
őstag
senior tag lettem :DDD
-
Panther
HÁZIGAZDA
De a leutóbbi hsz-ek közé visszapakolta a topikot :) Az egyetem meg szar volt újra, de kibírtam. Sok érthetetlen zagyvaság...:DDD
tomcs: kösz :) -
Ye_Nő
tag
Szia tomcs! Ha nyélbe ütődik a ma délutáni üzletem Vikthorral, akkor felajánlanék neked ingyen egy DTK billentyűt. Régi, de megy, és a space is jó rajta. Nos?:)
-
tomcs
őstag
Nagy hátránya a nagyüzemi tengeri halászatnak, hogy hatalmas hálókkal dolgoznak, amik végig''söprik'' a vizeket, és minden hal belekerül a hálóba, függetlennül h hasznosítható-e/védett-e. :( Ezért kerültek kihalás szélére a cuki :D delfinek is, mert beleakadnak a tonhalaknak szánt hálóba.
Hogy ezt hogy előzik meg, pl kizárólag tonhalútvonalon halásznak, vagy speciális hálót, vagy búvrokat/tudomisén alkalmaznak, az mér engem is érdeklne. :)
Panther
Az elázás sem rossz, bár akkor már inkább vmi nyári lagymeleg esőben. :)lattam_1_musort_ngc-n
bazinagy_kerek_haloba_betereltek_+sok_tonhalat_aztan_buvarok_
gortak_ki_belole_a_capakat_meg_akkor_a_delfineket_is?
aztan_az_egeszet_ugy_a_vizben_hazahuztak_es_a_halakat_meg_
novesztettek_1_picit._le7_ez_lenne_az?
mas.._panther_hmmm.._jo_az_alairasod_:) -
marcee
addikt
-
PeliScan
addikt
Én már próbálgattam, de a módosítás nem számít up-nak, legalább is én nagyon úgy emléxem. :)
De neked nem kéne már aludnod? Hisz holnap már egyetem?! :D Nekem meg beiratjozás, de az jóval rugalmasabb, időben legalábbis. :)) -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nagy hátránya a nagyüzemi tengeri halászatnak, hogy hatalmas hálókkal dolgoznak, amik végig''söprik'' a vizeket, és minden hal belekerül a hálóba, függetlennül h hasznosítható-e/védett-e. :( Ezért kerültek kihalás szélére a cuki :D delfinek is, mert beleakadnak a tonhalaknak szánt hálóba.
Hogy ezt hogy előzik meg, pl kizárólag tonhalútvonalon halásznak, vagy speciális hálót, vagy búvrokat/tudomisén alkalmaznak, az mér engem is érdeklne. :)
Panther
Az elázás sem rossz, bár akkor már inkább vmi nyári lagymeleg esőben. :)Hmm, főleg így torokgyulladás esetén :D Bár tudod mit? Inkább így bnővel mint nyáron anélkül :)
-
PeliScan
addikt
Panther
Az elázás sem rossz, bár akkor már inkább vmi nyári lagymeleg esőben. :) -
Som@
őstag
-
tomcs
őstag
nem_tudja_vki_hogy_kell_tonhalat_fogni_delfinkimelo_modon_??
(igen,_nezegettem_a_vacsim_dobozat_:D) -
Panther
HÁZIGAZDA
Épp barátnőmmel beszélgettem telefonon, Palotánn lakik, pont mondta h akkorát dörgött az ég h beleremeget ház, majd megszakadt a vonal... :o felhívtam mobilon, nemn tudják, mi volt, de az egész utcában nincs áram, se telefon. Vasárnap este van, kiváncsi vagyok mikorra fogják megcsinálni..? :F :(
Mi meg eláztunk, na? :)
Egyébként rog 7000. hsz-ához grat :C (Aki írta: nem is olyan sok az, hidd el :) ... Na jó, mégis. :D)
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
-
biker
nagyúr
Épp barátnőmmel beszélgettem telefonon, Palotánn lakik, pont mondta h akkorát dörgött az ég h beleremeget ház, majd megszakadt a vonal... :o felhívtam mobilon, nemn tudják, mi volt, de az egész utcában nincs áram, se telefon. Vasárnap este van, kiváncsi vagyok mikorra fogják megcsinálni..? :F :(
azért beszartál nem? :D
hogy odaégett az asszony a drótra... :) -
PeliScan
addikt
-
hungeek
senior tag
elállt az eső :C
-
biker
nagyúr
itt is dörög villámlik, de vonul már el :D
D.haraszti -
hungeek
senior tag
-
PeliScan
addikt
-
hungeek
senior tag
-
crab
senior tag
-
Som@
őstag
-
crab
senior tag
Nálatok elérhető az oldalam? vagy a tar.hu?
[L]http://www.tar.hu/crab[/L] -
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
-
_Gudella
senior tag
-
biker
nagyúr
-
azzio
aktív tag
Kinek hogy tetszik a tescogazdasagos.uw.hu?
[Szerkesztve]:C:C:C:C:C:C:C:C:C:C:C:C:C:C
-
lesaux
veterán
Viszont rájöttem, milyen kiváltságos helyzetben vagy. Bármilyen képet berakhatsz aláírásba, csak a szerveren kell lecserélni. Most sokan irigyelnek téged. ;]
(Egyébként a tömörítése tényleg szarabb lett, asszem, 55%-os.)
(Na, elmentem dolgozni.:()
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 8
- (téma lezárva)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Formula-1
- További aktív témák...
- 24 magos AMD Threadripper alapú munkára kiváló félgép, 128GB RAM-mal
- HP ZBook Fury 15 G7 i7-10850H 32GB 512GB SSD Quadro T2000 4GB FHD HUN bill, szép állapotban eladó
- Eladó MacBook Pro 16,1 2019 CTO
- új 0 km es garanciás lenovo loq rtx 5050 8gb
- Eladó teljesen újszerű karcmentes Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Blue - Szép állapot - 100% akku
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest