Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Miért van az hogy ha az adataimra kattintok akkor azt írja ki hogy nincs meg a megfelelő jogosultságom?????
-
Cathfaern
nagyúr
:((( :((( :((( :(((
2 hete szenvedek lefele egy ~600Mb-os .iso-t, kb. 2kbyte/sec letöltési sebességgel :((( :(((
Ha ez nem lenne elég, mára végre lejött, erre crc az egyik fájl :((( :(((
Gondoltam, nembaj, majd elkérem attól akitől leszedtem azt az egy fájl...erre nem pont egy 450MB-os fájl CRC? :O :O :O ÁÁÁÁÁHHHHHHHHH!!!!! -
The_Tom
senior tag
Hi!
Vki mondjon legyen szives egy ftp cimet, ami nem a 21-es porton megy.ki szeretnem probalni, hogy tudok-e hozza csatlakozni.
kösz szépen.
Üdv. -
Bash
őstag
Kezdek kicsit álmos lenni, asszem le kellene zuhanyoznom. Közben már ki is világosodott így reggel 7 felé. :)
-
master bud
tag
Ne haragudjatok, ezt muszáj betennem :DD
Pufi bedobálva:
[L]http://www.programmagazin.hu/img.php?id=19912[/L]
:DD :DD :DD -
Bash
őstag
Én láttam ám mind a kettőt! :D
-
Som@
őstag
XXXXX
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nincs valaki itt aki nagyon szívesen fogadna egy smst a kedvemért az sms.ac-ről, és elárulná a benne levő Activation Kódot? :) Az én telszámomról már annyiszor aktiváltam hogy már nem engedik :DDD
-
Bash
őstag
Este néztem egy kicsit a TV-t, és megfogott egy számomra még ismeretlen internet-szolgáltató reklámját. Állítólag USA-ban a leggyorsabb DSL-t ők kínálják. Gyorsan csekkoltam is a weboldalt: [L]http://www02.sbc.com/DSL_new/content_new/1,,18,00.html?pl_code=MSBC245C8952P192180B0S0[/L]
Gondolom ezzel az Expert Plus-S Package-ra céloztak. Kicsit elgondolkodtam rajta, hogy mire nem képes az a vékonyka telefonkábel. Ez elvileg ugyanaz a telefonkábel, amit már hosszú évtizedek óta használunk. Kérdem én, hol van ennek a technológiának a határa? Meddig lehet elmenni sebességben? -
localhost
Közösségépítő
Jé-zu-som! Offtopic nyolc??? NYOOOOOOLC?!?!?!? Jaj, de múlik az idő :O
-
delta9
senior tag
fáj a fejem. a kávé elfogyott. a fizetésemre nem is számíthatok, ellenben a mai nap folyamán 33.000 kiadásom lenne. a számlámon van 15.000. telefon egyenlegem 500ft alatt van. a félig megírt pályázatomat kollégám véletlenül visszarakta a nyomtatóba, a hátára meghívókat nyomtatott és dekorkéssel szétvágta. természetesen pdf-ben van, így csak kézzel tudom kitölteni, mert a cégnek nincs pdf szerkesztő szoftvere. ezek alapján fogalmazhatok úgy, hogy kapcsolatom istennel (ha létezik egyátalán) hagy némi kívánnivalót maga után.
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Ha végre megkapom a vizumom....
az alsó vonatikonnál lévő helyen leszek.... -
Panther
HÁZIGAZDA
Hmm... unatkoztam aztán gondoltam írok vmit innen a HSZK-ból... de ugye ez csak offtopik lehet :D
-
salazol
őstag
Szerintem felesleges, megírtam neki, hogy kapcsolja ki a routerből az értesítést.
Fórumozás közben történt, mert ő is itt van éppen, úgyhogy valszeg csak hisztériás a router.
Nálam a Draytek-en némára van állítva a tűzfal, nem kell nekem folyton üzengetni. Azt javasoltam neki is. -
salazol
őstag
Nem tudjátok milyen cím a prohardver2.tvnet.hu ?
Egy haver tűzfala syn flood attackot jelez innen.
A prohardver szervere biztos nem kábeltévén van. -
Shim
őstag
senior tag lettem :DDD
-
tomcs
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
lattam_1_musort_ngc-n
bazinagy_kerek_haloba_betereltek_+sok_tonhalat_aztan_buvarok_
gortak_ki_belole_a_capakat_meg_akkor_a_delfineket_is?
aztan_az_egeszet_ugy_a_vizben_hazahuztak_es_a_halakat_meg_
novesztettek_1_picit._le7_ez_lenne_az?
mas.._panther_hmmm.._jo_az_alairasod_:) -
PeliScan
addikt
Nagy hátránya a nagyüzemi tengeri halászatnak, hogy hatalmas hálókkal dolgoznak, amik végig''söprik'' a vizeket, és minden hal belekerül a hálóba, függetlennül h hasznosítható-e/védett-e. :( Ezért kerültek kihalás szélére a cuki :D delfinek is, mert beleakadnak a tonhalaknak szánt hálóba.
Hogy ezt hogy előzik meg, pl kizárólag tonhalútvonalon halásznak, vagy speciális hálót, vagy búvrokat/tudomisén alkalmaznak, az mér engem is érdeklne. :)
Panther
Az elázás sem rossz, bár akkor már inkább vmi nyári lagymeleg esőben. :) -
tomcs
őstag
nem_tudja_vki_hogy_kell_tonhalat_fogni_delfinkimelo_modon_??
(igen,_nezegettem_a_vacsim_dobozat_:D) -
PeliScan
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Épp barátnőmmel beszélgettem telefonon, Palotánn lakik, pont mondta h akkorát dörgött az ég h beleremeget ház, majd megszakadt a vonal... :o felhívtam mobilon, nemn tudják, mi volt, de az egész utcában nincs áram, se telefon. Vasárnap este van, kiváncsi vagyok mikorra fogják megcsinálni..? :F :(
-
hungeek
senior tag
elállt az eső :C
-
biker
nagyúr
itt is dörög villámlik, de vonul már el :D
D.haraszti -
crab
senior tag
Nálatok elérhető az oldalam? vagy a tar.hu?
[L]http://www.tar.hu/crab[/L] -
azzio
aktív tag
válasz
.:InnoMan:.
üzenetére
:C:C:C:C:C:C:C:C:C:C:C:C:C:C
-
Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Arc Raiders
- Elden Ring
- Yettel topik
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest