Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
csudri
őstag
1500 hsz! :C
-
csudri
őstag
Kubában betiltották az otthoni internetezést! Nesze neked szabad világ!
[L]http://www.axel.hu/cikk/axel.hu/33086[/L] -
csudri
őstag
Meg tudná valaki mondani, hogy mennyi az időeltolódás köztünk és Ausztrália között?
Tehát ha ott mondjuk délelőtt 10h van akkor itt mennyi az idő. Fontos lenne!
Előre is köszi. -
csudri
őstag
Előrebocsájtom, semmi bajom az újoncokkal! De! Emlékszem, hogy amikor nem volt kereső a ph!-n, akkor sem volt ennyi újoncok által nyitott topik, amelyek százsor lerágott témákról szólnak. Pl: Segítség, meghalt az Asus xxxxx lapom. Nem tudnak rákeresni?
A másik meg az, hogy ki****ott türelmetlenek! Beírja mondjuk éjjel fél 1-kor a gondját és tíz perc múlva rikoltozik, hogy mi van nincs válasz? Az agyam eldobom! Amikor én újonc voltam, akkor azért előbb utánna néztem a dolgoknak, nem egyből kiabáltam. (jó hogy nyitottam jó pár IQ-blaster (by twollah) topikot, de akkor sem voltam ilyen)
Egyszerűen az agyamra mennek! De mind1, úgysem fog változni semmi. Na megyek vissza tanulni, bárcsak véget érne már ez a k**rva vizsgaidőszak! -
csudri
őstag
Miért kellett törölni az asszociációs topikomat? Annyira szúrta a szemedet Den? Másfórumokon is jó móka szokott lenni. Nem lehet folyton alaplapról, pasztáról meg vidkariról beszélgetni! Pont erről volt szó a tegnap lezárt (teljesen jogosan, hiszen a témát A-Z-ig kiveséztük) moderátos szaporulat topikban, hogy sokszort esélyt sem hagytok!
-
csudri
őstag
válasz
lámerkóder
üzenetére
gratula!
-
csudri
őstag
Kezdek álmost lenni, van itt még valaki?
-
csudri
őstag
Nem tudom, hogy a HP kijött-e már vele, de azt hizsem itt a PH!-n is volt róla hír, hogy van egy olyan cucc, amivel lehet vezeték nélkül csatlakoztatni nyomtatót a számítógéphez. Azt hiszem kb. 20m-ig jó a cucc. Keress rá!
A konkrét kérdésedre sajna nem tudom a választ.
közben megtaláltam a hírt róla
[L]http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=4459[/L]
Borsos az ára, de ez van.
[Szerkesztve] -
csudri
őstag
[L]http://kep.tar.hu/csudrosz/images/pic4245870.jpg[/L]
Ezt most küldte egy haverom, nagyon állat!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
csudri
őstag
Kellene már szívnom egy cigit, de lusta vagyok lebaktatni a földszintre.
-
csudri
őstag
Köcc és köcc.
-
csudri
őstag
''Bill Gates-t agyonütötték a Windows 98 hibajelentési könyvével. A nyomozást nehezíti hogy idáig negyvenmillió felhasználó vállalta magára a bűntény elkövetését.'' :D
-
csudri
őstag
fáj a fejem és nem tudok aludni
-
-
csudri
őstag
Van még olyan bolt, ahol van bármi sulinetre? Mert el kellene b@sznom még 60k-t. De amiket kinéztem már réges-réges rég elvitték, vagy nem lesz idén. Ha tud valaki helyet Budapesten, akármilyen eldugott kis boltot, ahol van még Codegen 8011-es házikó vagy valamilyen elfogatható vidkari (ti4200 vagy 9600pro esetleg Xt) vagy valami böhöm táp az azonnal szóljon!
Még mielőtt valaki megkérdezné, hogy miért vagyok olyan láma, hogy csak most szenvedek vele, azért mert apám nem volt itthon (értsd az országban) és így nem tudtam elrángatni a boltba.
Minden segítséget előre köszönök! -
csudri
őstag
Na mégis verem egy picit a nyálam! Most láttam, hogy megnyílt a 3.!!!!!! Kontroll topik. Ezt miért nem zároltad? Na nem azért balhézok, mert én nyitottam az elsőt, de akkor is! HA t.a.t.u. nem lehet, akkor a Kontroll-ból minek kettő? (a 3. warez volt, azt megértem, hogy bezártad) Ráadásul még a cím is madjnem ugyanaz! Nem másról szól, ugyan úgy csak véleményeket vár a filmről. Azért ez nem fer!
[Szerkesztve] -
csudri
őstag
Kalandor! Miért kellett bezárni a ''t.a.t.u. ANIME'' topikomat? Ennyi erővel zárj be minden radeon topikot, mert nem a ''Nagy radeonos topik''-ba nyomja a dumát!
Karácsony van!
[Szerkesztve] -
csudri
őstag
Jaja, de nagyon be vagyok éán állítva! Vége a szorhgalmi időszaknak! A sör, a bor , a pálinka csússzon le a torkombaba (made by Narancs, Tetves és Dugó)!
-
csudri
őstag
Imádom a női kézilabdát, a szivem-lelkem az övék, de ezt nem azért buktuk el, mert betegek a lányok. Ez a csapat az olimpián viszont kemény lesz, addigra a Görbicz féle fiatalok is ''beérnek''! Gratula azért ehhez az ezüsthöz! Ha előre azt mondták volna, hogy miénk az ezüst szó nélkül bele mentünk volna! Szép volt lányok! MAjd két év múlva adunk a világnak!
-
csudri
őstag
Eldölt!
-
csudri
őstag
Szerintem ha kikapunk (ahogy mindig a döntőkben) akkor az a 7500 szurkoló le fogja bontani a csarnokot! (Ne legyen igazam!)
-
csudri
őstag
A ******* már annak a Siti-nek! Rendes játéidőben eladott vagy 5 labdát, most meg főlé lövi! :C
---ne anyázz! Zs.----
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Android szakmai topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Okos Otthon / Smart Home
- Steam topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Classic / Xbox 360
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest