Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Som@
őstag
Mondtam én ilyet? :U
Meg sem fordult a fejemben semmi rosszindulat.
Csak tényleg jó látni, hogy több ezer km-re vagy tölünk, de olyan, mint ha el sem mentél volna.
Meg tényleg jó az élménybeszámoló. Mostanában sajnos úgy sem jutok ki külföldre. Nemhogy norvég honba.
(De miért van az, hogy mostanában mindenki félreért? :U :O)
ui.: egyébként jó a póló? Fénykép róla, amint rajtad van? :D -
Som@
őstag
Hm. Ez igazán jól hangzik.
Nem minden nap van lehetősége ilyenre az embernek, szóval szerintem (márha számít az én véleményem) akkor igen is ragadd meg az alkalmat, és uccu neki, irány a norvég fjordok. :D
Pláne úgy, hogy neked ez nem sokba kerülne. Egy tanulmányi félévet fél lábon ki lehet bírni, nem lennél egyedül sem, hisz ketten mentek, valamint itt van ugye PH! is. :D
Én szorítok neked. :P -
Ye_Nő
tag
... és a narancssárga-piros-hupikék-lila-mittudoménmilyen mintás hippi otthonkámat még nem is láttátok mindehhez! :)) De most rendes szerkóba öltöztem, mert ki fogok merészkedni az utcára, 2004-ben először. :) Mosogatás lesz utána a program, kajára nincs gondom, az ember alkotott ebédet. Ez ugye azt jelenti, hogy ebben az évben soxor így lesz.... Jajdejó! :P
-
Cathfaern
nagyúr
Lehutóbb még arról volt szó, hogy év végére elérjuk az OFF TOPIC 2004-et ;] (btw. ha én moderátor lennék, akkor hagynám, hogy ma felnyomják a topic-ot 2003-ig, s ott lezárnám ;] De szvsz hanem követkjük a twollah modellt, akkor reménytelen a 2004 hsz elérése, szvsz még az 1002-é is)
-
jeges
senior tag
nálunk októberben vót céges banzáj, a végére kezdett egy kicsit ''ereszd-el-a-hajamat'' stílusú partiba átcsapni, akkó' meg hazazavartak minket (negyed5-kor) :)
ma meg karácsonyi koncert lesz, rongyrázós-nagyestélyis-állófogadásos
sajna szmokingom nincs, de sötétkék öltöny csak megteszi...
meghívóra nem írtak semmit...
kíváncsi vagyok, milyen lesz... :U -
Bash
őstag
Nálunk nem lehetett félévet ismételni. Az állam négy évet támogat, ennyi időd van rá, hogy elvégezd. Ha egy tárgy nem sikerül, mehetsz pótvizsgára, majd mégegyszer, talán mégegyszer, és 4 év alatt van egy méltányossági kérelmi lehetőséged. Ha azon is elbuksz, akkor ott kell hagynod a sulit, ami persze következményekkel is jár.
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- Gitáros topic
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Autós topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Corsair Void Elite Surround Bolti ár:32k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest