Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
Aktív témák
-
Som@
őstag
Mondtam én ilyet? :U
Meg sem fordult a fejemben semmi rosszindulat.
Csak tényleg jó látni, hogy több ezer km-re vagy tölünk, de olyan, mint ha el sem mentél volna.
Meg tényleg jó az élménybeszámoló. Mostanában sajnos úgy sem jutok ki külföldre. Nemhogy norvég honba.
(De miért van az, hogy mostanában mindenki félreért? :U :O)
ui.: egyébként jó a póló? Fénykép róla, amint rajtad van? :D -
Som@
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
Amennyiben tényleg az egyszerűbb megoldást választod, akkor a lépcsőre szerelsz egy ilyen kis kerámia/fa/gumi/műanyag/arany/platina/ezüst (tetszés és pénztárca szerint válogass! :) ) ütközőt.
De mivel nem akarod szétfúrni a lépcsőt ezért RAGASZTD! :t
Ilyen kötelet viszont nem tudom hol lehet kapni. (Talán kötélboltban? :U :D )
Én a helyedben megkérdezném mondjuk egy múzeumban. Vagy megkérdeztem volna, amikor már úgyis ott voltam a Szépművészeti Múzeumben. :P
(Tudom, azt fogod mondani: akkor ez nem jutott eszembe. Nem is gondoltam erre...)
Esetleg beszerezhetnél védősisakokat is. :DDD
A lépcső aljára pedig kiírnád: A sisak használata kötelező! -
Som@
őstag
válasz
.:InnoMan:.
üzenetére
Van telefon, ICQ, SMS, e-mail...
Az meg elég óvodás kifogás, hogy ''de most nme én irtam 1000-el!'' :( -
Som@
őstag
Az már a harmadik figyelmeztetés számotokra.
Nem veszitek észre magatokat? :((( -
Som@
őstag
Egyébként gyerekek, ma nagyon nagy pozitív élményben volt részem.
Ugye mint már talán aszem ebben a topicban leírtam, volt egy TwinMos 256os DDR memóriamodulom, Sulinetes. A ram azonban hibás volt, a Win2000 fel sem mászott a gépre, XP alatt minden fagyott.
Több rammal is kipróbáltam a gépet, Kingston, Infineon, PQI. Azokkal minden ment szépen. Tehát ugye akkor biztos a ram a hibás.
Ma az elhatározást tett követte: mondom visszaviszem a ramot, hogy cseréljék ki.
Az E-boltban vettem.
Bementem, előre jött a szervizes. Mondom problémám, bánatom. Megnézi a ramot, mondja üljünk le egy perce, addig ő hátramegy a raktárba.
Mi helyet foglalunk, minden ott marad nálunk. (RAM, számla). Nem telik bele egy perc, már jön is visza egy új memória modullal.
Leül, átragasztja a SuliNetes matricát, ráírja a számlára a cserét, majd lebélyegzi. :)
Majd feláll és poénosan elköszönt, hogy reméli ezügyben nem fogunk többet találkozni.
5 percet voltunk bent az üzletben és nagyon jó hangulatban, elégedetten távoztunk. A ramot beszerelve pedig a gép működik rendesen.
Szóval ez ma számomra igen kellemes élmény volt, elhihetitek :)
Örülök, hogy még vannak ilyen boltok. E-bolt rulz. :D -
Som@
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
No-no.
Stop! Nizzába!
Azt már nem. A billentyűzetemet nem adom. :D -
Som@
őstag
XXXXX
-
Som@
őstag
tildy: olvass mailt! Fontos! :P -
Som@
őstag
válasz
Panther
üzenetére
Eh. Ez már kevésbé jól hangziuk. :(
Nem irigyellek. De kalandnak sem utolsó. :D
Legalább fejlesztetted mérnöki ambicióidat. PeliScan kollégával vetekedhettek a PH! barkácsolója címért. Jelen pillanatban még ő vezet. (De csak ezért, mert ő fotómasinériával illusztrálta számunkra szinte majd minden lépését. :DDD)
Egyébként pedig ebédhez egy kis unaloműző játék. [L]http://www.tonypa.pri.ee/robootik_e.html[/L] -
Som@
őstag
Most kaptam e-mailen:
Szia,
Én egy albán vírus vagyok, de az országunk szegényes
technológiájának
köszönhetően, sajnos nem tudok kárt okozni a számítógépeden.
Kérlek légy
olyan kedves és törölj néhány fontos fájlt a gépedről, majd küldj
tovább
más felhasználóknak is.
Köszönet az együttműködésért!
Minden jót,
Albán vírus
:DDD -
Som@
őstag
válasz
hungeek
üzenetére
Hja, csak még jobb oldalt az alsó öt bannerrel nem vagyok kibékülve. :(
Valami egységes és az oldal egészéhez illő kinézetet fogunk neki találni. Csakhát ugye a határidő szorított, és erre nem nagyon maradt idő. Így is majd 3 hetet csúsztunk vele. :(
DE megérte. (És Ti is ezt igazoljátok. :P ) -
Som@
őstag
Véleményeket kérnék erről a honlapról. :P
[L]http://www.nssz.hu[/L] -
Som@
őstag
Ma reggel ismét ékes bizonyítékát szereztem annak, hogy Budapesten a köztisztasági vállalat felkészült a havazásra! :D
-
Som@
őstag
Persze, ez benne van. De akkor is be lehet nekik telefonálni, hogy ho lehet a hiba. Ugyanis mindenki szeretné a maximális szolgáltatást kapni a pénzéért.
De nem anyázva kell őket fölhívni, mert akkor ők is anyázni fognak.
De ha kultúrált emberként kezded a tárgyalást, akkor jó eséllyel válaszolnak a kérdésedre.
Amúgy pedig Axelero esetében a 384es csomag letöltési sebessége nálam 48k volt. :) -
Som@
őstag
Ajánlom elolvasásra: [L]http://web.axelero.hu/soma19/parducbosszuja.rar[/L]
-
Som@
őstag
Hm. Ez igazán jól hangzik.
Nem minden nap van lehetősége ilyenre az embernek, szóval szerintem (márha számít az én véleményem) akkor igen is ragadd meg az alkalmat, és uccu neki, irány a norvég fjordok. :D
Pláne úgy, hogy neked ez nem sokba kerülne. Egy tanulmányi félévet fél lábon ki lehet bírni, nem lennél egyedül sem, hisz ketten mentek, valamint itt van ugye PH! is. :D
Én szorítok neked. :P -
Som@
őstag
És ehhez mit szóltok?
[L]http://web.axelero.hu/soma19/memtest86.jpg[/L]
Elég jó ram?
Mindjárt csinálok még pár képet. Most a hibaszámláló 4032nél tart. :(
Aktív témák
- Sorozatok
- Kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GTA V
- Hardcore café
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest