Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Miért
Ilyen
Döglött
Az
OFF TOPIC?? :F -
Panther
HÁZIGAZDA
Gyertek szavazni meg röhögni a szavazós topikba :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
CRE/TIVE
Na, hogy néz ki? :) -
Panther
HÁZIGAZDA
És mi lenne ha egy ilyen kallantyút raknál az oszlopba? Olyat mint amilyen nekünk volt a gimiben a szekrényeken. (Jól megmondtam :) ) Úgy néz ki mintha hétszegmenses kijelzőn egy négyest akarnál kiírni, de a jobb felső nem világít abból a 4 szegmensből, aminek kéne. Szóval ha végig akarsz menni rajta, akkor le-jobbra-le. Ja, és a második le (vagy az első, végülis invariáns :D) végülis egy fába csavarató csavar. ...Érthető mit akarok elmondani? Mert azt csak becsavarnád az oszlopba, általában az oszlopra merőlegesen állna, a képen ''hátrafele'', a fal felé, ha meg ki akarod nyitni az ajtót, akkor elfordítod 90 fokkal, és máris párhuzamosan elbújik az oszlop mögött, így tökig nyitható az ajtó. :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na jó, úgyis nagy modder vagy:

Hm? Természetesen nem feketével, hanem olyan fával mint amiből a lépcső is van. -
Panther
HÁZIGAZDA
Emvy merre jársz?
-
Panther
HÁZIGAZDA
Azt hiszem az volt a problem az Inteles konfigjával hogy gyakram csinált a gép magának BIOS cheksum errort, meg hogy alig tudta húzni a 2.6C P4-ét. Aztán kicsit kiborult és úgy nyitott topikot ennek... én már csak a moderált #1-et láttam, pedig akkor még alig járt kb. 10 hsznél a topik... :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ez jóó: idézet borsi-tól a [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=40510[/L] topikban:
''Tőlem lehet jogtiszta is, csak szinronos legyen!'' :)) -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
.:InnoMan:.
üzenetére
Felőlem... bár részemről akár ingyenkonyhát is nyithatsz, abban sem én vagyok az illetékes. :))
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
.:InnoMan:.
üzenetére
Mi, már előjelentkezés van? :DDD
-
Panther
HÁZIGAZDA
Háttezkész. EGYEDÜL VAGYOK A FÓRUMON?! :) Pedig csak könyvelgettem egy kicsit. A határidő, ugye :DDD
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nincs valaki itt aki nagyon szívesen fogadna egy smst a kedvemért az sms.ac-ről, és elárulná a benne levő Activation Kódot? :) Az én telszámomról már annyiszor aktiváltam hogy már nem engedik :DDD
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hmm... unatkoztam aztán gondoltam írok vmit innen a HSZK-ból... de ugye ez csak offtopik lehet :D
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na, ismét jó. Felkelek, végre megjött a mail az Asconás embertől -- mi van benne? Eladta tegnap.
Amúgy egész szép állapotban volt, elvileg csak a fékrásegítő volt rossz. De az meg Wartburg után kit érdekelt volna?! :) Mindegy, 60K-ba került és még alkudni is lehetett volna. ÁÁÁ BAZZ -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Én is így vagyok vele... ha az alváz meg a karosszéria rendben van, akkor a többi már javítható... idővel :)
''picit olcsóbbak lesznek a használt kocsik talán.'' -- Miért is? Egyébként is, mit csináljak addig??
Opel Ascona: [L]http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1000424&submit=ugras&megjelenes=4&kategoria=&screenwidth=1024[/L]
Egy állati Ascona: [L]http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=613105&submit=ugras&megjelenes=4&kategoria=&screenwidth=1024[/L]
Ez se rossz! [L]http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=611855&submit=ugras&megjelenes=4&kategoria=&screenwidth=1024[/L]
MOD: Ez meg most az elérhetetlen álom :) [L]http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=603986&submit=ugras&megjelenes=4&kategoria=&screenwidth=1024[/L]
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Bocs, de most kell írnom ide egy ál-hszt, mert elromlott az utsó hsz-listám :(
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Ööö, hát egyelőre várom az illető második válaszlevelét, hogy hogy is van az az autó. Ha nem veszem meg, szívesen átadom neked :) De addig kár a kísértés, nem? (Csak nem nyúlnád le előlem... ugye? :DDD)
MOD: Egyébként 100-150e közt már egész normális kocsikat is találni. Wartburggal meg ne gyorsuljál, ne lassuljál, pedálokhoz és a kormányhoz ne nyúlj, és akkor nem törkre a főtengelycsapágy. Eddig ez az egyetlen jónak tűnő recept :D
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Nos, egyszer elszállt benne a motor -- főtengelyen az egyik csapágy eltörött, motor beállt. Karcagról szereztünk egy másik motort ingyen nővérem barátjának rokonaitól ( :) ). Wartburg szétszed, minden ki belőle, minden letisztogat, rendberak. Csomó munka. (A porlasztó pl annyira ijesztően durván nézett ki hogy inkább két vérfarkas jöjjön velem szembe éjjel az utcán mint az. :D) Na szóval ''új'' motor be, szarakodás, aztán mégegyszer ki mert kuplung vmiért nem működött, rosszul mehetett a helyére. Utána véégre jó lett... kb. 3 hét munka után, a motorhibát megelőző javításokat leszámítva. Teletankoltam csomó pénzért, majd kb másfél hét használat után szépen jöttem hazafele az M7-esen úgy 100al amikro bummreccs motor lefullad. Leparkolok a ''meleg garázsban'' ( = leállósáv, éjjel, minusz celsiusfokok). Ráindítok, nem indul. Nézegetem mi van a motorházban... öt perc után átfagyva tudomásul vettem hogy nem látok semmi érdekeset. Minden jónak tűnik. (Szerencsére volt nálam vmi kis erős LED elemmel.) No jó akkor mégegyszer ráindítok. Elindul. Mondom hmm. Na jó akkor díszkivilágításban irány haza. Szerettek a többiek amint 4esben 30al döcögtem az autópályán :) Hazaértem. Másnap (vagy harmadnap?) elvittem szerelőhöz megkérdezni szerinte mi baja... beindítom a motort, mire odaértem mellé, ahogy a motorházba figyelt, már mondta hogy főtengely :) Az egyik csapágy. RUULZ :) Szóval jöhet bele a harmadik motor. De most inkább egy másik autón gondolkodom, meg azon hogy ezt megjavíttatni és megszabadulni tőle.
Egyébként rájöttem, tök poén vészvillogóval menni. Nem kell indexelni :))
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Jah, megvan mind. Csupa 5-ös, kivéve:
Közgáz -- itt kirimánkodtam egy kettest az első vizsgán... a harmadik javítónál sikerült :DDD
Programozás -- hármas, de csak mert túl késői vizsgára mentem és szivatták az embereket... nem volt elég idő. Az első vizsgán 48 ötös volt, a másodikon 18, a harmadikon (ezen voltam én is) 6. Hát így jártam. Tanultam belőle, és meg se próbáltam javítani... a végén még megvágnak :)
Analízis -- négyes, de ez a max; az ötöshöz kell még egy vizsgát írni mindenféle szar definíciókból meg bizonyításokból, az meg kell a halálnak. :D
Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Pánik a memóriapiacon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest