Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Dual split. Bár az árából vehetsz majdnem 2 mono split klímát is, de így csak egy kültérid lesz.
-
Tim82
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
41 fok volt kint, 26 meg a medencében. Majdnem fáztam.
/troll mode off
-
válasz
szőröscica
üzenetére
én is majd megdöglök a tetőtérben egy ventilátorral, nagyon várom már a holnapi enyhülést. ma egyébként megdőlt a villamosenergia-rendszer nyári csúcsterhelésének a rekordja, ez is mutatja, hogy tényleg rohadtul meleg van.
-
parandroid
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Hát hol van ilyenkor Bleki, amikor nem Mordorban van rá szükség? Nem is értem, miért nem költözik az ország közepére, ahol neki sokkal jobban tetsző klíma van. Attól, amit te most leírtál konkrétan össze is fosná magát a gyönyörűségtől.
Amúgy én küldtem, nagyon szívesen, itt már elvolt pár napja a jóidő. Hozzánk meg végre megérkezett valami kis eső - őszintén szólva többre vártam, de még lehet, hogy jön valami belőle.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Slim 3 - 16"WUXGA - i5-12450H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ps5 slim digitalis hiabtaln 3 hónap jótállás!
- A++ Dell Pro 14"iPS WUXGA, Core Ultra 5 238V, 32 / 512 NVMe, TB4 WiFi7 ujjl.olv, 2028-0623 gyártói
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest