- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Itt vagyok, jelentem 40 perc alatt leszedtem vagy 6-7 kiló meggyet a lemenő nap sugarai által kellemesen simogatva. Igaz, még nem füge, de legalább érett. Nem szeretem a meggyet, mert savanyú, de ez olyan volt, mint a cseresznye, csak jobb. Idén viszont a cseresznyét elb.szta az időjárás, úgyhogy 34 éve először nem ettem szerintem cseresznyét. Megettem viszont annyi meggyet mint amennyit az elmúlt 8-10 évben sem. Mármint frissen. Gyümölcslevesben, kalácsban feldolgozva igen, de az nem ér.
Úgyhogy a Balatonon végre valahára megszerzett enyhehalvány színemet még tovább javítottam. Már úgy néztem ki mint az a bizonyos barlangi vakgőte, hogy fehéres rózsaszín a bőre, és kopoltyúi vannak a testén kívül. Most kb. olyan szinten vagyok barna, mint amilyen régebben télen. És a sok esőtől kinőtt kooltyúm is visszafejlődött.
Amúgy korábban a napon heverést sem viseltem ám el, most meg jóval több mint negyedórát fetrengtem a strandon a napon, és élveztem. Sőt, annyira kellemes volt, hogy el is aludtam...
Hiába na, öregszik az ufó, és már kell neki a(z) (nap) energia. -
szőröscica
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ősszel a nyarat siratom, tavasszal alig várom, hogy beköszöntsön, szóval én most csendben tűröm.
Viszont szerintem jövő nyárra beszereltetek egy klímát, csak nem tudom, hogy tetőteres házban hogyan lehet megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hiába na, öregszik az ufó, és már kell neki a(z) (nap) energia.