Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
még egy órát hallgattam a vodafóny ügyfélszolgálatnál az "áj em a frííí enimöl, fríí enimöl" c.. slágert, közben reseteltem és párszor újraindítottam a routert, és mire felvette az ügyfélszolga már kezdett életjeleket mutatni.
Persze még nem működött, ezért megbeszéltünk egy időpontot a technikussal...
és letettük, és utána 10 perccel magához tért a fehér csodabox.aztán még teszteltem fél órát, majd átkonfigoltam modem-üzemmódba, ami alig volt még negyedóra (mármint, hogy magához térjen utána,
és most van net! el se hiszem.oda jutottunk, hogy már zenét és filmet se tudok nézni net nélkül.
és még fizetek is érte a netflixnek, a hbo gónak, a guglinak és a tidálnak... na és persze a júpíszínek is. bámulatos, hogy hova jutottunk : )
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest