- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
még egy órát hallgattam a vodafóny ügyfélszolgálatnál az "áj em a frííí enimöl, fríí enimöl" c.. slágert, közben reseteltem és párszor újraindítottam a routert, és mire felvette az ügyfélszolga már kezdett életjeleket mutatni.
Persze még nem működött, ezért megbeszéltünk egy időpontot a technikussal...
és letettük, és utána 10 perccel magához tért a fehér csodabox.aztán még teszteltem fél órát, majd átkonfigoltam modem-üzemmódba, ami alig volt még negyedóra (mármint, hogy magához térjen utána,
és most van net! el se hiszem.oda jutottunk, hogy már zenét és filmet se tudok nézni net nélkül.
és még fizetek is érte a netflixnek, a hbo gónak, a guglinak és a tidálnak... na és persze a júpíszínek is. bámulatos, hogy hova jutottunk : )
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Remek áron eladó 13 generációs új Msi Modern 14 laptop/i7/16gb/512ssd/Intel iris Xe/Fhd/Ips/Garanci
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest