Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
még egy órát hallgattam a vodafóny ügyfélszolgálatnál az "áj em a frííí enimöl, fríí enimöl" c.. slágert, közben reseteltem és párszor újraindítottam a routert, és mire felvette az ügyfélszolga már kezdett életjeleket mutatni.
Persze még nem működött, ezért megbeszéltünk egy időpontot a technikussal...
és letettük, és utána 10 perccel magához tért a fehér csodabox.aztán még teszteltem fél órát, majd átkonfigoltam modem-üzemmódba, ami alig volt még negyedóra (mármint, hogy magához térjen utána,
és most van net! el se hiszem.oda jutottunk, hogy már zenét és filmet se tudok nézni net nélkül.
és még fizetek is érte a netflixnek, a hbo gónak, a guglinak és a tidálnak... na és persze a júpíszínek is. bámulatos, hogy hova jutottunk : )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- SOYO M4 Air Mini PC, Intel N95, 16 GB DDR4 RAM, 512 GB SSD
- Új Lenovo LOQ 15IRX10, FHD IPS, i7-13650HX ,NVIDIA RTX 5070, 24GB DDR5, 512GB NVMe, gar
- HÁLÓZATI SWITCH AKCIÓ! Több db egyben, használt, nem használt , dobozos, 24-, 26-, 48 portos!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest