Hirdetés
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Tegnapelőtt sikerült elhagynom az autó forgalmiját a lakás és a parkoló között. Kiesett a zsebemből a tárcám, és a telefon közül, mire az első piros lámpánál kiürítettem a zsebemet a rádió alá, már nem volt meg. Volt benne vagy 25 EUR készpénz is, valószínűleg ez lett a veszte, valaki pénztárcának nézte, pénzt kivette, a többit meg eldobhatta valahol, hogy rohadjon le a keze. Két napot vártam, persze közben alaposan körbenéztem a környéken (sövények, kukák), meg kiplakátoltuk a ház bejáratánál, hogy ha meglenne, dobják már be a postaládánkba, légyszi, de semmi, úgyhogy holnap igénylek pótlást.
No, a lényeg az, hogy van-e valakinek ötlete valami szalonképes tárolási, illetve hordozási megoldásra tárca / forgalmi / mobil / kulcs / némi kp vonatkozásában, ami farmeres, és rövidnacis viselethez is hordható? Eddig is utáltam, hogy mindent csak úgy esetlegesen zsebre vágok, de most ebből az esetből már illene tanulni is. Fila autóstáskával lehetőleg kíméljetek, meg az övtáskát sem erőltetném, valami modern, de azért stílusos kéne, de tök tanácstalan vagyok.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX G531
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Eladó több db külső merevlemez
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3998, 100% Akkumulátor
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest