Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Benéztem, az 4 volt, csak hozta a hülye kereső. Azon kívül meg csak egy olasz plust találtam: [link], de gondolom ez meg nagyobb. Van ebből egyáltalán ilyen szín? Igen a fehér/szürke/rózsaszín vonalon mozognak ezek (is).
Az enyém amúgy hátul ezüst, elöl fekete. Még szebb lett volna, ha elöl fehér, de ez volt akciós.
Kapott két Spigen ultravékony, de még shock-absorber tokot (egy full átlátszó, és egy oldalt fekete keretes), valamint egy szintén spigen védőüveget, nekem ez a kompromisszum-együttes még elfogadható. Persze, minden telefon tok nélkül igazán szép, de csak az első esésig. Szerencsés esések persze mindig lesznek, de csak idő (és valószínűség) kérdése, hogy mikor történik valami, ami végül úgyis nyomot hagy.p
Új hozzászólás Aktív témák
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Fűnyíró topik
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kapott két Spigen ultravékony, de még shock-absorber tokot (egy full átlátszó, és egy oldalt fekete keretes), valamint egy szintén spigen védőüveget, nekem ez a kompromisszum-együttes még elfogadható. Persze, minden telefon tok nélkül igazán szép, de csak az első esésig. Szerencsés esések persze mindig lesznek, de csak idő (és valószínűség) kérdése, hogy mikor történik valami, ami végül úgyis nyomot hagy.