Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz fokukac #61683 üzenetére

Hát kiajánlottam 40 tonna vasat, kiszámláztam legalább ugyanennyit, feltöltöttem és kipucoltam a kávégépet, megcsináltam a reggelit, most azt szopogatom és közben eszembejutott ez a régóta foglalkoztató kérdés.

Namost kiemelném azt, hogy "Havernak meg van egy régebbi Samsung töltője (szerintem 2,1A-es), és annak a kábelével 1560 mA-el tölti magát a telefon." Mármint a Nexusom. Vagyis az a kombináció adja a leggyorsabb töltést. Lehet hogy nem gyorstöltés, de a többi vázolt sebesséhez képest gyorsabb. És ez lenne a cél. A céges LG Leon az bármivel is csak 400-450-el tölt, szóval annak a kis akksijával is kell minimum 3,5-4 óra míg felküzdi magát, ehhez képest a nagyobb Nexus 12%-ról 100-ra 1 óra 10 perc.

A téli "sportokat" tegnap letudtam, buszt háromszor sepertem, céges bejárót kétszer, garázsnál egyszer, tankoltam 71 litert, megint sepertem, aztán kimartam a fél köbméter havat ami a szélvédő és a motorháztető között a légbeszívó nyílásra telepedett, és ezt ma már nem szeretném. Tegnap se szerettem volna. Amúgy a gyárudvar teljesen havas, nem motivál.

Új hozzászólás Aktív témák