Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Hát kiajánlottam 40 tonna vasat, kiszámláztam legalább ugyanennyit, feltöltöttem és kipucoltam a kávégépet, megcsináltam a reggelit, most azt szopogatom és közben eszembejutott ez a régóta foglalkoztató kérdés.
Namost kiemelném azt, hogy "Havernak meg van egy régebbi Samsung töltője (szerintem 2,1A-es), és annak a kábelével 1560 mA-el tölti magát a telefon." Mármint a Nexusom. Vagyis az a kombináció adja a leggyorsabb töltést. Lehet hogy nem gyorstöltés, de a többi vázolt sebesséhez képest gyorsabb. És ez lenne a cél. A céges LG Leon az bármivel is csak 400-450-el tölt, szóval annak a kis akksijával is kell minimum 3,5-4 óra míg felküzdi magát, ehhez képest a nagyobb Nexus 12%-ról 100-ra 1 óra 10 perc.
A téli "sportokat" tegnap letudtam, buszt háromszor sepertem, céges bejárót kétszer, garázsnál egyszer, tankoltam 71 litert, megint sepertem, aztán kimartam a fél köbméter havat ami a szélvédő és a motorháztető között a légbeszívó nyílásra telepedett, és ezt ma már nem szeretném. Tegnap se szerettem volna. Amúgy a gyárudvar teljesen havas, nem motivál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EAFC 26
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Path of Exile (ARPG)
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest