Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha anyagilag megfelel, akkor én mennék
főleg, hogy talán nem is olyan rég írtál egy elég szép, hosszú postot a terveidről. és valljuk be, azért ez rohadtul nem tesz jót az egészségednek sem, amennyit dolgozol. úgy vettem észre, hogy fontosak az itthoni barátok és a család is, bécs meg tényleg csak egy köpés, autózható távolság (bár most pont szívás van a határon) és nem is annyira drága, ha ügyes vagy. egy ismerősömék például valami önkormányzati lakást bérelnek, minimálisan drágábban, mint én itthon.nyilván nem dönthetünk helyetted, ez csak egy vélemény. nem tudom mennyire beszélsz németül, kell-e a munkához, de ha nem, akkor ez ráadásul egy jó alkalom, hogy megtanulj még egy nyelvet

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- E-roller topik
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Apple asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS4 Pro - CUH7216b - GoldHen BD-JB Lapse 1.2 - Samsung 500GB SSD
- HP OMEN X 35 X3W57AA
- Gigabyte GAMER-ke FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,16GB RAM/560GB-1TB SSD
Üzleti előfizetők hirdetései
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
főleg, hogy talán nem is olyan rég írtál egy elég szép, hosszú postot a terveidről. és valljuk be, azért ez rohadtul nem tesz jót az egészségednek sem, amennyit dolgozol. úgy vettem észre, hogy fontosak az itthoni barátok és a család is, bécs meg tényleg csak egy köpés, autózható távolság (bár most pont szívás van a határon) és nem is annyira drága, ha ügyes vagy. egy ismerősömék például valami önkormányzati lakást bérelnek, minimálisan drágábban, mint én itthon.