Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sh4d0w: Nyitlocker
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Zaied: Mi az a kis izé a vezeték nélküli egér dobozában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Kicsit még mindig köhögök, de már talán megmaradok. Sokkal jobb mint volt.

EQMontoya: tudom. De azért a Renaultnak is van pozitívuma. A fluence dízel volt és tempomatos, hasonló vezetési stílus mellett majdnem két literrel kevesebbet fogyasztott. Az Aurissal örülök, ha holnap meg tudom járni a harmadik Fehérvár-XVII. kerület távot, pedig csak 120-al megyek a pályán. Most azt írja, hogy 190 km még a hatótáv, kíváncsi vagyok, belefér-e.
Számomra érthetetlen amúgy, hogy a Toyotában van tolatókamera, bluetooth, automata klíma, de tempomat nincs. Viszont ettől függetlenül az eddigi Opel Astra, Kia Ceed, Renault Fluence, illetve Toyota Auris sofőrként eltöltött heteim alatt azt tudom mondani, hogy a jelenlegi kocsimat egyikre sem cserélném le, hiába tíz éves és közelít a 200 ezer km-hez. Ha választani kellene, egyértelműen csak az Auris kellene, de nem rúgnak labdába a meglévő mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Xbox Series X|S
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Horgász topik
- Revolut
- Apple Watch
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
- Remek áron eladó 13 generációs új Msi Modern 14 laptop/i7/16gb/512ssd/Intel iris Xe/Fhd/Ips/Garanci
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch8 44mm, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Számomra érthetetlen amúgy, hogy a Toyotában van tolatókamera, bluetooth, automata klíma, de tempomat nincs. Viszont ettől függetlenül az eddigi Opel Astra, Kia Ceed, Renault Fluence, illetve Toyota Auris sofőrként eltöltött heteim alatt azt tudom mondani, hogy a jelenlegi kocsimat egyikre sem cserélném le, hiába tíz éves és közelít a 200 ezer km-hez. Ha választani kellene, egyértelműen csak az Auris kellene, de nem rúgnak labdába a meglévő mellett.