Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Kicsit még mindig köhögök, de már talán megmaradok. Sokkal jobb mint volt.

EQMontoya: tudom. De azért a Renaultnak is van pozitívuma. A fluence dízel volt és tempomatos, hasonló vezetési stílus mellett majdnem két literrel kevesebbet fogyasztott. Az Aurissal örülök, ha holnap meg tudom járni a harmadik Fehérvár-XVII. kerület távot, pedig csak 120-al megyek a pályán. Most azt írja, hogy 190 km még a hatótáv, kíváncsi vagyok, belefér-e.
Számomra érthetetlen amúgy, hogy a Toyotában van tolatókamera, bluetooth, automata klíma, de tempomat nincs. Viszont ettől függetlenül az eddigi Opel Astra, Kia Ceed, Renault Fluence, illetve Toyota Auris sofőrként eltöltött heteim alatt azt tudom mondani, hogy a jelenlegi kocsimat egyikre sem cserélném le, hiába tíz éves és közelít a 200 ezer km-hez. Ha választani kellene, egyértelműen csak az Auris kellene, de nem rúgnak labdába a meglévő mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Macrodroid
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xbox Series X|S
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Futás, futópályák
- Lightyear - befektetési app
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Számomra érthetetlen amúgy, hogy a Toyotában van tolatókamera, bluetooth, automata klíma, de tempomat nincs. Viszont ettől függetlenül az eddigi Opel Astra, Kia Ceed, Renault Fluence, illetve Toyota Auris sofőrként eltöltött heteim alatt azt tudom mondani, hogy a jelenlegi kocsimat egyikre sem cserélném le, hiába tíz éves és közelít a 200 ezer km-hez. Ha választani kellene, egyértelműen csak az Auris kellene, de nem rúgnak labdába a meglévő mellett.