Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
fokukac
üzenetére
nekem is bejön maga az os, nagyon is, szerintem szuper

de!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
olyan szinten korlátozott, iszonyatosan primitív, semmit sem lehet vele csinálni, ezért úgy rühelltem, hogy majdnem falhoz vágtam szegény kis lg-t anno. menekültem vissza androidra 2 hónap után... ezért szar az ios is, ahogy van, azt is eladtam falhozvágás helyett
tök ugyanaz a gané ostoba korlátozott rendszer, mint a wp.
ha a wp ugyanolyan szabad lenne, mint az android... talán nem is lenne kérdés, hogy wp-t használnék. na meg persze, ha meglennének azok az alkalmazások, amiket már megvettem androidra.
na de várjuk inkább az 5.0-t, meg a javításait inkább
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Trollok komolyan
- Ötmillió példánynál jár a Crimson Desert
- Horgász topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- OLED TV topic
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- XPS 9340 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ERŐS, GARANCIÁS PC
- Acer Nitro ANV16-41 16" 1920x1200 Ryzen 7 8845HS 16/32Gb ram 1TB SSD + RTX 4060 8Gb 2027-ig gari
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- Wiim Amp Ultra Silver For Sale!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE kb 50% áron, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 3 hó gar.:
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tök ugyanaz a gané ostoba korlátozott rendszer, mint a wp.