Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
egy kis pénz...
lejárt a műszakim, olajcsere is most esedékes, ráadásul annyi helyen meg van húzva a kocsi hogy már nem bírom nézni, ki kellene javítgatni. de ennyi mindenre nincs lé...ráadásul kecskeméten kellett hagyni a tütüt, mert ott hamarabb és talán olcsóbban megcsinálják. így viszont nincs 1 hétig autóm.
vettem 2 hetes bkv bérletet, megvettem 5300ért a bérletet és még 230 ftért vennem kellett bérletigazolványt vagy mi a szöszt, amivel érvényes. "mert így be lehet azonosítani, és nem lehet vele visszaélni"
kérdem én, személyi igazolvány számához miért nem lehet kötni? az alapján nem lehetne beazonosítani hoyg az enyém? azért nem kellene külön fizetni, fényképet csináltatni...
nem a 230 ftról van szó (bár gondolom ez is jólesik nekik) hanem hogy elmegyek megveszem a drága bérletet és (mivel persze nem tájékoztatnak, találjam ki magam) az ellenőr szól, hogy ez így nem ok, megbüntet. büntesd anyád, most vettem a bérletet 5300 szaros forintért, mi a rák bajod van? hát ehhez kell bérletigazolvány. ja mondom nem elég ha megveszem, még másért is fizetnem kell hogy használhassam amit vettem? konkrétan: igen. és ezt a kisujjamból szopjam ki? nem, a bérlet hátulján ott a tájékoztató. na mondom remek, még a végén tényleg megkúr az ellenőr. fogtam magam odakísértettem magam a pénztárhoz, ott ugye kiderült hogy fényképes ez a szar, hát majdnem felrobbantam...mint ahogy most is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7100-6000 MBs - Eladó!
- HP EliteDesk 800 G1 TWR PC, i5-4690 CPU, 8 GB DDR3 RAM, Windows 11
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest