Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
egy kis pénz...
lejárt a műszakim, olajcsere is most esedékes, ráadásul annyi helyen meg van húzva a kocsi hogy már nem bírom nézni, ki kellene javítgatni. de ennyi mindenre nincs lé...ráadásul kecskeméten kellett hagyni a tütüt, mert ott hamarabb és talán olcsóbban megcsinálják. így viszont nincs 1 hétig autóm.
vettem 2 hetes bkv bérletet, megvettem 5300ért a bérletet és még 230 ftért vennem kellett bérletigazolványt vagy mi a szöszt, amivel érvényes. "mert így be lehet azonosítani, és nem lehet vele visszaélni"
kérdem én, személyi igazolvány számához miért nem lehet kötni? az alapján nem lehetne beazonosítani hoyg az enyém? azért nem kellene külön fizetni, fényképet csináltatni...
nem a 230 ftról van szó (bár gondolom ez is jólesik nekik) hanem hogy elmegyek megveszem a drága bérletet és (mivel persze nem tájékoztatnak, találjam ki magam) az ellenőr szól, hogy ez így nem ok, megbüntet. büntesd anyád, most vettem a bérletet 5300 szaros forintért, mi a rák bajod van? hát ehhez kell bérletigazolvány. ja mondom nem elég ha megveszem, még másért is fizetnem kell hogy használhassam amit vettem? konkrétan: igen. és ezt a kisujjamból szopjam ki? nem, a bérlet hátulján ott a tájékoztató. na mondom remek, még a végén tényleg megkúr az ellenőr. fogtam magam odakísértettem magam a pénztárhoz, ott ugye kiderült hogy fényképes ez a szar, hát majdnem felrobbantam...mint ahogy most is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Konteó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DOOM - The Dark Ages
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Tanuljunk angolul!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest