- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hogy utálok másfél órát várni egy kettéba... vert pannon(igen, csupa kisbetű) sopppban, míg sorrajutok, és az ügyem 4 azaz négy perc alatt elintéződik(francot intéződik el). Konkrétan nincs cserekészülékük. Szerdára igérték. Ma még nincs. Talán holnap. De nem biztos. Erre vártam másfél órát. Utálom hogy az egyik pultnál ült egy csávó, aki már akkor biztos ott ült egy ideje a 46-os sorszámával, mikor én bementem és 106-ost húztam, és a táblákon akkor 85 körül tartottak, és mikor kijöttem másfél órával később, akkor még mindig ott ült, és közben 3 különböző eladó, illetve értékesítő is ott rohangált, mert hol az egyik, hol a másik basztatta a gépet, de mintha igen kínlódtak volna, a csávó meg csak ült ott, de az ziher hogy órabérben van fizetve valahol hogy itt üljön, szerintem ennyi idő alatt államközi megállapodásokat szoktak kötni, meg nemzetközi szerződéseket, de a csávónak valamit nagyon nem tudtak elintézni, meg telefonálgattak összevissza, szóval elbasztam másfél órát a semmire.
De legalább a liftünket is most javítják, mert nyáron, meg melegbe, meg karácsonyi cipekedés idején természetesen nem lehet, szóval ma csak 8x másztam föl meg le a 7.-re.
De legalább hideg is van, meg köd is, meg hideg is van meg köd is még...
Annyi mindent írnék még, de fölösleges...
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Használt iPhone 15 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest