Hirdetés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz csapos2 #3802 üzenetére

Naszóval első nap a balfaszságé. Csütörtökre meg volt beszélve egy csajjal meg a barátnőjével, hogy összefutunk havernál, aztán az estét lezavarjuk közösen. Nyolcra volt megbeszélve, de azzal indult, hogy bejelentették, hogy nem érnek rá sokáig, és különbenis, ki kell érni a fél10-es miskolci IC elé Keletibe, mert egyikük faterja hoz csomagot, át kell venni. Tehát remekül eltelt 2 óra a semmivel. Aztán eltökölődtünk a Dunapartra, aholis csak beülni nem tudtunk sehova, inni nem tudtunk semmit, meg a partra nem tudtunk kimenni. Végül Tecsóban sört feltankolunk, és az Északi összekötőnél kimentünk, hallgatni a szigetet, meg témázgatni. De ez már 6-7 km gyaloglás után. Éjféltől fél2-ig dumáltunk, de ennyit tudtunk kihozni a csajokból. Mai napig nemtom miért kisértük ezekután haza őket :F
    Péntek este haverokhoz átmentem megbeszélni a Horvát túra részleteit, közben erős sörözés meg moszkvai fagyasztóból előhúzott vodka szűrögetése, mire elindultunk a Margitszigetre, már kívül-belül eláztunk, nem kalkuláltunk a fergeteges felhőszakadással, de azért két helyre is besétáltunk ronggyá ázva. Azaz a Holdudvarra inkább berohantunk. Jót tett a vízhólyagjaimnak. Valahogy hazavergődtünk, aznap nem akadt hal a kukacokra.
    Másnap estére szedtük össze magunkat, azaz délután nekiálltunk gyógysörözni, de szerintem több ásványvíz volt benne mint bármi, mert nem igaz, hogy 5 korsó csapolt sör után józanabbnak éreztem magam mint egy átlagos munkanap után. 170 Ft/korsó-ért azért elvoltunk. Aztán este benéztünk a Városligetbe a Juventus Plage-ra [link] És mivel pont az a generáció vagyunk akik szinte Juventuson nőttünk föl, a mi zenéink mentek, jó volt a hely, hangulatos, hát maradtunk. Volt ott minden, még Flipper Öcsi is fellépett, szóval a hangulat megvolt. Na aztán ott bekevergettünk két csajszinak. Hát ahhoz képest hogy a csütörtöki csajok voltak az idősebbek, és őket ismertük, mégis ezekkel mentünk többre ;] Erről már majd írok egy új postot, mert ezt szeretném kielemeztetni.

Aktív témák