Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Valamire használgató? teszem azt fözés, fünyirás, mosás, vasalás?
mert nekem lehet megérne 5rekesz sört meg vagy 3 üeg sierrát.. Mrha valamire jó.. a Moziszobának is neki akarok álni jövöhéten.. arra is kéne segitség betonozni, gipszkartonozni...
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
hát barátom , te is csak csunyább leszel..
mod:
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
Szevasz Csapos
jövöhéten majd dobok képet. Ha emlékszel a régi állapotra akkor msotanra annyi változott hogy telejsen üres a pinyó, már csak a kazánt kell szétflexelnem és jöhet a gipszkarton, közben volt pár más problémám is. Utána derül ki hogy elég lesz-e a terület. MAjd jelentkezem ugyis az illetékes topicba ne parázz..
csak nem ez volt a legfontosabb, meg most ujjitjuk a kéglit aztán sokat elvett az időböl.
Mod:
ladybug: nem is olyan fiatal, rémlik mintha a történelem könyvemben lehozták volna leckeként hogy régen az ilyen koru lányoknak megvolt pecsétlve a sorsa, és megvolt a királyfi személye is
. Lehet már el késett.
t1: hoppá
gyanusan képben vagy.. meséljetek csak.. 
csapos: Pl az hogy megbuktam fizikábol, meg angol nyelv vizsga meg tanulás meg lányok meg gyurás meg sok minden, meg végül az hogy nem volt fölös 5kilóm arra hogy elkészülhessen, momentán sincs, de a gipszkaronozásig el szeretnék jutni mindenképp.
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
-
TexT-BoY
addikt
rég jártam itt

Nekem olyan sztorim volt hogy almát vittem kirándulásra még én is ugy 1-2 osztály magsaggába, a táskát persze jól dobáltam stb, almát elfelejtetem és csak akkor vettük észre hogy ott van amikor már cefrésedett
.
Nálunk meg csoki sincs
, én nem ehetek, anyám nem eszik, hugom meg valahol a sóstó környékén flessel.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arch Linux
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

mod:
csak nem ez volt a legfontosabb, meg most ujjitjuk a kéglit aztán sokat elvett az időböl.