Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Racecam
üzenetére
Vegyél! Remek cucc, mindent lehet vele, amit egy számítógéppel. A kijelzője meg valami mesés egy mezei 320x240-es PDA kijelzőhöz képest. WIFi-t próbáltam, teljesen jól működik. Apropó, WiFi: neduddki, az FSC N560 tudja a WPA-PSK-t! Kicsit nézegettem vele a fórumot, de nem nagy élmény, bár van egy olyan érzésem hogy a beépített IE-je szar, majd keresek rá valami Operát. A játékok tuti jók, már be is gyűjtöttem hozzá még egy rakással belőle, majd győzzem kipróbálni. Megnéztem az Excelt és a Word-öt is, használhatók, de csak végszükség esetén. Valami PDF-readert akarok még rá keresni, kipróbáli az Outlookját, meg a médilejátszót és a képek megjelenítését rajta. Ez még mind a ma este programja, ha belefér. Andreát meg nagyon bírom, ma hazakísért munka után.

p
Aktív témák
- OLED monitor topic
- Facebook és Messenger
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest