- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- talmida: Változások 2. rész
Aktív témák
-
alitak
senior tag
...lehet visszakezbol pofanvagnam...
Hát igen, kinek a pap, kinek a papné. Szerintem semmit nem érnél el vele. És megint ott vagyunk, hogy mért is nem mondtam el. Lehet pont ettől féltem. Ebben csak megerősítettél. Most nem konkrétan csak arra gondolok, hogy kapok egy pofont. Arról hogy szopok olyan miatt, ami szerintem nem kéne. Valszeg ezt 10-15 év múlva úgy fogom gondolni ahogy te. Az éremnek mindig két oldala van. Meg kéne tanulni kezelni a szülőket, és tényleg kompromisszumok kellenek. Ehhez meg nekem kéne lépni .Csak félek nem lesz belőle lófasz sem...
Nem szeretem, de igaz: amit nem tudsz, nem is faj.
Igen, ez szerintem is így van. Sajnos.
Valahogy lesz ezután is, talán alszom egyet az egészre, hátha megálmodom mit kell tenni. Köszönöm a tanácsokat mindenkinek!
Aktív témák
- Óra topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Eredeti játékok OFF topik
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- Samsung S24 ,Fold 4 , A55 ,S21 FE, S20 Ultra Hibás
- i7 / 3070 / 32gb DDR5
- Samsung Odyssey G9 S49CG934SU Monitor
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-3740QM I 16GB I 500GB I 15,6" FHDI Nvidia I Cam I W10 I Garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- DELL Latitude 5480, 14",HD,i3-7100U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest