- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
Aktív témák
-
alitak
senior tag
...lehet visszakezbol pofanvagnam...
Hát igen, kinek a pap, kinek a papné. Szerintem semmit nem érnél el vele. És megint ott vagyunk, hogy mért is nem mondtam el. Lehet pont ettől féltem. Ebben csak megerősítettél. Most nem konkrétan csak arra gondolok, hogy kapok egy pofont. Arról hogy szopok olyan miatt, ami szerintem nem kéne. Valszeg ezt 10-15 év múlva úgy fogom gondolni ahogy te. Az éremnek mindig két oldala van. Meg kéne tanulni kezelni a szülőket, és tényleg kompromisszumok kellenek. Ehhez meg nekem kéne lépni .Csak félek nem lesz belőle lófasz sem...
Nem szeretem, de igaz: amit nem tudsz, nem is faj.
Igen, ez szerintem is így van. Sajnos.
Valahogy lesz ezután is, talán alszom egyet az egészre, hátha megálmodom mit kell tenni. Köszönöm a tanácsokat mindenkinek!
Aktív témák
- Synology NAS
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- PlayStation 5
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Tavaszi hardvernyitány
- Fejhallgatós találkozó
- Gyúrósok ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- ELADÓ FOXWELL NT630 Plus OBD2 autódiagnosztikai eszköz
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- DDR5 Notebook 16GB / 32GB
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest