Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
Aktív témák
-
alitak
senior tag
...lehet visszakezbol pofanvagnam...
Hát igen, kinek a pap, kinek a papné. Szerintem semmit nem érnél el vele. És megint ott vagyunk, hogy mért is nem mondtam el. Lehet pont ettől féltem. Ebben csak megerősítettél. Most nem konkrétan csak arra gondolok, hogy kapok egy pofont. Arról hogy szopok olyan miatt, ami szerintem nem kéne. Valszeg ezt 10-15 év múlva úgy fogom gondolni ahogy te. Az éremnek mindig két oldala van. Meg kéne tanulni kezelni a szülőket, és tényleg kompromisszumok kellenek. Ehhez meg nekem kéne lépni .Csak félek nem lesz belőle lófasz sem...
Nem szeretem, de igaz: amit nem tudsz, nem is faj.
Igen, ez szerintem is így van. Sajnos.
Valahogy lesz ezután is, talán alszom egyet az egészre, hátha megálmodom mit kell tenni. Köszönöm a tanácsokat mindenkinek!
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest