Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Azért kérdezem, mert pár hete mikor lementünk Gárdonyba osztálytársakkal, volt szerencsém vezetni egy Opel omegát. Namost indulok, egyesbe be, engedem a kuplungot, áll egyhelyben a kocsi. Azt hittem nem tettem be. Kivesz, berak ismét, emelem a lábam, nagy nehezen elindul. Namost az lehet csak számomra, de nagyon fent fogott, osztálytársam meg azt mondta, hogy az a jó. Én nem tudom elhinni (emlékezni meg már nem emlékszek rá, hogy mi volt, ha egyeltalán oktatták, rég volt már) hogy annyira fent kell, hogy fogjon, jóformán az első negyedben fogott csak (benyomástól számítva)
Aktív témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Óra topik
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest