Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Azért kérdezem, mert pár hete mikor lementünk Gárdonyba osztálytársakkal, volt szerencsém vezetni egy Opel omegát. Namost indulok, egyesbe be, engedem a kuplungot, áll egyhelyben a kocsi. Azt hittem nem tettem be. Kivesz, berak ismét, emelem a lábam, nagy nehezen elindul. Namost az lehet csak számomra, de nagyon fent fogott, osztálytársam meg azt mondta, hogy az a jó. Én nem tudom elhinni (emlékezni meg már nem emlékszek rá, hogy mi volt, ha egyeltalán oktatták, rég volt már) hogy annyira fent kell, hogy fogjon, jóformán az első negyedben fogott csak (benyomástól számítva)
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fűnyíró topik
- Automata kávégépek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest