- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Azért kérdezem, mert pár hete mikor lementünk Gárdonyba osztálytársakkal, volt szerencsém vezetni egy Opel omegát. Namost indulok, egyesbe be, engedem a kuplungot, áll egyhelyben a kocsi. Azt hittem nem tettem be. Kivesz, berak ismét, emelem a lábam, nagy nehezen elindul. Namost az lehet csak számomra, de nagyon fent fogott, osztálytársam meg azt mondta, hogy az a jó. Én nem tudom elhinni (emlékezni meg már nem emlékszek rá, hogy mi volt, ha egyeltalán oktatták, rég volt már) hogy annyira fent kell, hogy fogjon, jóformán az első negyedben fogott csak (benyomástól számítva)
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Melyik tápegységet vegyem?
- VGA kibeszélő offtopik
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- TCL LCD és LED TV-k
- Torrent meghívó kunyeráló
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- További aktív témák...
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- SteelSeries Arctis Nova PRO PC-Xbox headset + GameDAC GEN 2 + fülpárnák
- HifiMan Arya Organic gyári fejhallgatókábel (6,3mm jack - 2x3,5mm jack) 1,5m
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- Eladó Asus ROG Nuc15 (2025) - Ultra 9 275HX, RTX 5070 Ti Laptop, 32GB/1TB, hibátlan, magyar garis
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest