Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na akkor mégis én csippentettem el a valósághoz legközelebbbi szeletet a találgatástortából. Bár a szerintem érdemtelenül mellőzött canga szavam váltott ki mindenkiből ignorációt

Emlékszem emiatt majdnem fulladásos halált haltam az albink lépcsőházában. Ezt leadom de csak mert senkit nem érdekel. Szóval egyszer még vagy másfél évvel ezelőtt lementünk a haverokkal rugdosni a bőrt a pályán, meg egymáson, és vittünk magunkkal egy kis málnaszörpöt szomjoltónak, bár inkább nyálösszehúzónak volt jó. Amikor aztán kidöglöttünk, akkor visszamentünk az albérletbe, és az egyik srác aki nem lakott velünk, liftre várás közben elkezdte nézegetni a lépcsőházban postaládákon a neveket, és több érdekes között belebotlott egy Camaszotisz névbe, amin jót mosolyogtunk, majd én marha közben jól meghúztam a szörpöt, és ekkor egyszerre tévedt szemünk a Czanga névre, amit a hülyéje ki is mondott hangosan, mire én a kirobbanó röhögés miatt hirtelen nagy nyomással préseltem át az orromon a málnaszörp egy részét, miközben a másik felét az oxigénhiányos állapot miatt nagy erővel szívtam tüdőre, ezzel mintegy negyedórás folyamatos köhögést, a többieknek meg röhögést előidézve. De végülis szép lassan kijött az összes édes cucc a tüdőmből, és megtanultam hogy ivás közben nem szabad kinyitni az embernek a szemét, hallgatni bármit is a fülével, és gondolni sem szabad semmire.
Hát tán én is lefekszem, mert holnap puskát kéne írnom.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- HP 15,6",Core i7 1165G7(8x4,8Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,16-48GB RAM/256-512SSD,szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest