- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na akkor mégis én csippentettem el a valósághoz legközelebbbi szeletet a találgatástortából. Bár a szerintem érdemtelenül mellőzött canga szavam váltott ki mindenkiből ignorációt

Emlékszem emiatt majdnem fulladásos halált haltam az albink lépcsőházában. Ezt leadom de csak mert senkit nem érdekel. Szóval egyszer még vagy másfél évvel ezelőtt lementünk a haverokkal rugdosni a bőrt a pályán, meg egymáson, és vittünk magunkkal egy kis málnaszörpöt szomjoltónak, bár inkább nyálösszehúzónak volt jó. Amikor aztán kidöglöttünk, akkor visszamentünk az albérletbe, és az egyik srác aki nem lakott velünk, liftre várás közben elkezdte nézegetni a lépcsőházban postaládákon a neveket, és több érdekes között belebotlott egy Camaszotisz névbe, amin jót mosolyogtunk, majd én marha közben jól meghúztam a szörpöt, és ekkor egyszerre tévedt szemünk a Czanga névre, amit a hülyéje ki is mondott hangosan, mire én a kirobbanó röhögés miatt hirtelen nagy nyomással préseltem át az orromon a málnaszörp egy részét, miközben a másik felét az oxigénhiányos állapot miatt nagy erővel szívtam tüdőre, ezzel mintegy negyedórás folyamatos köhögést, a többieknek meg röhögést előidézve. De végülis szép lassan kijött az összes édes cucc a tüdőmből, és megtanultam hogy ivás közben nem szabad kinyitni az embernek a szemét, hallgatni bármit is a fülével, és gondolni sem szabad semmire.
Hát tán én is lefekszem, mert holnap puskát kéne írnom.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Peugeot, Citroën topik
- Interactive Brokers társalgó
- Star Trek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest