Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
'' -Mari néni meséljen valamit.
-Hát jányom, régen mikor még fiatal voltam bizony még öleltek a legények.
-De Mari néni, hát ölelnek azok most is.
-Az lehet, de nem engem... ''
''ha valoban annyira gaz lenne a helyzet, mint azt sokan allitjatok, mar reg kihaltunk volna''
Ezzel majdnem egyetértek, de a kihalás dugás kérdése, a dugás ösztön kérdése, ellenben a kultúra és a normális keretek közti szociális viselkedésforma tanulás és nevelés kérdése.
-
Kidus
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Gondoltam erre, de sajnos nem csak ott latom, hanem mindenhol.
Tenyleg mindenhol.... ez jon szembe velem az iskolak elott, a buszmegalloban, a buszon, a metron, es akkor meg szorakozohelyrol nem is beszeltem ( halistennek arrol csak hallottam ), es meg sorolhatnam.
Tul sokszor tapasztalom ezt ahhoz, hogy el tudjak menni mellette gondolkodas nelkul.
Hozzateszem, ha bekapcsolom a TV-t, onnan is ez a szinvonal dol, tehat sejtheto, hogy tobbek kozt honnan is meritik sokan az ihletet. Ez ellen lehet ugy vedekezni a magam reszerol, hogy nem nezem, de szerintem a medianak a neveles, oktatas is feladata lenne.
Csak egy hanyadek musort cserelnenek le ismeretterjeszto sorozatra, vagy akarmi hasznosra, ami erdekes is, mar jobban ereznem magam. -
Integra
titán
válasz
VladimirR
üzenetére
azért inkább legyen fedél alatt mint hogy utána jön egy jégeső a semmiből és x százerer ft a kár az autón, nem?
nálunk a múlt héten volt ilyen vihar. érdekes volt ahogy a szomszéd háznak verte szét a tetejét a jég, nálunk meg csont száraz volt, aztán 15 sec után már nálunk is szakadt, olyan gyorsan jött a fehér függönyt -
Kidus
őstag
-
Racecam
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Jó, mivel rólatok volt szó, ezt megkockáztattam...
tibby87: ''Én meglebegtettem, hogy nem esne jól a fejem főlé egy kis radioaktív szmog, erre mindnkinek én vagyok a köcsög.''
Te nem csak ezt lebegtetted meg, köcsögözni meg itt egyelőre rajtad kívül senki nem köcsögözött.
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
HI!
Hat hogyne de aszem ne mondok inkabb semmit:- (((
Szigetjoz\ben a kialkult fojjo vizre epulo okoszisztem mar vegleg!!! eltunt hejette ''feleepult'' egy allovizes eletkozsseg /tehat ha most visszalanai fojjovizes vilag skor sem terne vissza az az okoszisztema okologusok szeritn akik a tszcsenek csinaltak a tanulmanyt mar jo par evvel ezlaott:- (((/
udv
neduddki -
válasz
VladimirR
üzenetére
egyebkent nem jol kezelik oket - mikor odalancoljak magukat valamihez, egesz jol el lehetne beszelgetni veluk....
Vegy esetleg ha fához láncolják oda magukat akkor ki lehetne vágni a fát, velük együtt.
Vajon a grínpísz központjában nem szokták megnézni kik az aktivisáik és mi ellen tiltakoznak? Mert azért ez a sok marhaság amit az ő nevükben csinálnak egy elég visszatetsző dolog és lassan a hülyék gyülekezete nevet is felvehetik, annyi értelmetlen dolgot csinálnak. Egyébként tiltakozni könnnyű, miért nem tudnak valami hasznosat is csinálni, ötletekkel előálni? -
föccer
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Bővebben link barátunk mindenre tudja a választ

Más: Visszajöttem Hajdúszoboszlóról. Király volt a pancsolás meg a csózdázás. Egyetlen szépséghibája volt az almúlt 1 hétnek: kb 60 km-ert sétáltunk, aminek következtében még 3 napig tart kipihenni a nyaralást
.
A múlt hét befejezéseként tegnap voltunk a kedvesemmel egy jó kis étteremben <reklám: Dzsungel étterem: [link]>, majd utánna átsétáltunk az Operettszínházba, és megnéztük a Rómeó és Júliát.
Az étterem jó handulatú, viszonylag szolíd árakon marha nagy adagot adnak, és nem is főznek olyan rosszul
. A Rómeó és Júliát pedig senkinek nem kell ecsetelnem 
A legnagyobb baj az egészben, hogy véget ért és most mehetek vissza dolgozni
.
üdv.: föccer -
-
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Sergőről jut eszembe: hugom azt beszéli, hogy dunántúlon (Veszprémbe jár suliba) nem ismerik a dunántúli évfolyamtársai ezt a szót. Nem értették, amikror mesélte, hogy a búcsú teli van sergővel.. .Csak pislogtak nagyokat. Arrafelé azt mondja ringlispilnek hívják.
Na mondom és a láncsergőt hogy hívják, azt mondja lánchintának... Pff. De a hinta az nálam előre hátra mozog, és ennek bár az ülései megegyeznek, de ez körbe megy... Mondom neki, a lánchinta az az régi, előző rendszerből való hinta, ami a játszótéren van, nem a sergő...
[Szerkesztve] -
piqla
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
''en sokkal rosszabb velemennyel vagyok az utasokrol - megmondom oszinten, a donto tobbseg szerintem nem is erdemel jobbat, mint a jelenlegi lepukkantabb kocsik''
Ezzel teljesen egyetertek. Hiaba ide Combino, adok neki egy hetet, es az osszes kocsi ossze lesz baszva. Megcsinaltak az egesz jol kinezo (bar hasznalhatosagi erteket tekintve ketes) beallokat, azoknak a tamaszkodojukra is ra lett irva greffitisen, hogy geza.
Szar embereknek szart kell adni; es sajnos emiatt a kulturaltabb kisebbseg szivja meg.
Egyebkent tudom javasolni, hogy vegyetek olyan ''negyzetes'' foggantyut (szakszeru) ami a kallereknel van, azzal tudjatok nyitni a kocsikban a legkondi szabalyzokat. Nekem van
-
Tithian
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Hát igen, érdekes élmény, amikor felszáll egy galeri és elkezdenek csigerettázsni, holott dohányzó vagon nem is jár errefelé. A megoldás kigyúrt kalauz keretében szokott érkezni. A szesztől bűzlő negyven körüli focirajongó, a mindent összevizelő/hányó/köpködö, Nagykállóból frissen szabadult, rémisztő alak, vagy az n+1 gyerekét nevelni próbáló, neveléshez nem értő szülő - akit hallgatva egy pillanatra jó ötletnek tűnik a ''breeding license'' bevezetése - csak néhány a sok-sok tipikus vonatozó közül.
Hát igen. -
Tithian
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Tudnék jobbakat is mondani, ha nem este tíz lenne és nem feszülne a fejem a pozitivista szemléletű tananyagtól, amit az elmúlt napokban beletömtem... Sebaj.

Az elmúlt 9 hónapban 12,000 km-t volt szerencsém vonatozni (szigorúan csak másodosztályon, bár marxista logikával ezek osztályáruló szerelvények lennének). Ahogy a szlogenük is mondja: a másodosztály kényelme nem álom.
Először nem értettem, aztán megértették. Az sem semmi, amikor a vonat belsejében érezni, hogy meg van dőlve a vasúti pálya, s odabent látni, ahogy durván 15-20 fokban meg van dőlve a kocsi. Azt is szeretem, amikor a kis piros ''lefullad'', vagy amikor 10 percig állunk, mert a váltót úgy működtetik, hogy a vonat érkezésekor valaki biciklire pattan, kiteker a váltóhoz, vált, visszajön, s jelez, hogy mehetünk.
De a kedvenceim akkor is a fűtés és a világítás. Nem egyszer nem működött a világítás, s sötét lévén az ellenőr elemlámpával jött leolvasni a bérleteket. A fűtési rendszerben pedig három fokozat van, ebből kettő nagyon forró, az egyik pedig a kikapcs. Borzalmas, hogy az ember örül, ha télen nincs fűtés, mert nem lesz rosszul a kisgatyában is elviselhetetlen melegtől (vagy csak én vagyok hidegvérű, az 50-60 év átlagéletkorú utazóközönséget láthatólag csak ritkán zavarta a szottyasztó meleg).
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Ha en letiltom a custom smileokat, akkor nem hogy a kep nem jelenik meg, de a szoveg sem, amire bejonne. So az adott szo, vagy par betu helyen egy nagy semmit latok.
Ez elegge megneheziti az erthetoseget.
Viszont ezeket a mozgo cipoket, meg napocskakat, meg villodzo szarokat egyszeruen en nem birom idegekkel.
Ha valakivel beszelek, erteni akarom, amit ir, nem kuzdeni minden szonal.
Igy aztan nem is beszelek senkivel, aki tele van ilyenekkel, megmondom neki, hogy majd akkor irjon, ha kiszedte azt a sok szart a szovegbol. -
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
Na jó, meggyőztetetek. Pusztuljon atapsikolós szmájli.

Eagl3: Nyelvtologatós amúgy van, az jó is.
Még egy homlokára csapós alkalomadtán jól jönne.
Meg tildy szokott linkelni valami táncolva örülőset, az is elég jó.
Meg jó lenne valami földet csapdkodva fetrengve röhögős pl a gurgulázós helyett.
Nyissak topikot Új szmájlikat a Ph!-ra címmel?
Thom: így melléütni... nediddlo babérjaira pályázol?
p -
Grafiqs
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Már tervezés alatt áll egy komplett kulcstartó sorozat és egy az izomerőfaktor kiiktatott nagymama széttrancsírozott és a zuhanástól erősen deformálódott testrészeit és egyéb tartozékait ábrázoló, deluxe kiadású poháralátét is.
t|-|om!: ''Öööö, könnyen elkaptuk, uram.'' Ihletet kaptam és jött...
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/liebe/g086.gif)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/113.gif)