Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gurulunk, WAZE?!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Gondoltam erre, de sajnos nem csak ott latom, hanem mindenhol.
Tenyleg mindenhol.... ez jon szembe velem az iskolak elott, a buszmegalloban, a buszon, a metron, es akkor meg szorakozohelyrol nem is beszeltem ( halistennek arrol csak hallottam ), es meg sorolhatnam.
Tul sokszor tapasztalom ezt ahhoz, hogy el tudjak menni mellette gondolkodas nelkul.
Hozzateszem, ha bekapcsolom a TV-t, onnan is ez a szinvonal dol, tehat sejtheto, hogy tobbek kozt honnan is meritik sokan az ihletet. Ez ellen lehet ugy vedekezni a magam reszerol, hogy nem nezem, de szerintem a medianak a neveles, oktatas is feladata lenne.
Csak egy hanyadek musort cserelnenek le ismeretterjeszto sorozatra, vagy akarmi hasznosra, ami erdekes is, mar jobban ereznem magam.
Aktív témák
Hirdetés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Formula-1 humoros
- alza vélemények - tapasztalatok
- Interactive Brokers társalgó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs