Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Jobb oldalon, az előtérben, az ki/mi? Kis néger gyerek frászban ücsörög?
Tildy: nem a szemed milyenségétől függ. (Illetve baromi rövidlátóknak nyilván nehezen megy.
) Egyetlen egyszer kell sikerülnie, utána megtanulja a szemed, az agyad, hogyan kell. Magyarázni nem nagyon lehet, meg kell érezni.
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
Hm. Azt hiszem, tudom, hol rontod el!
Ezekből nem kilátni kell, hanem bele! A monitor belsejébe mélyedő képet!
Kidus: idáig tartott?!? Bakker, akkor most éppen könnyekbe ömölve folyik ki a szemed.
Mod: a hátsó ''kerítést'' is látod? Nem tudom teljesen kivenni a háttér végében álldogáló izéket.
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Elernyeszted a szemed, és valamivel mögé nézel. Amikor elkezd táncolni a szemed előtt, akkor kezd kialakulni a tér. Ilyenkor fontos, hogy még ne kezdj el fókuszálni, várj egy kicsit! Elvileg nemsokára vagy megjelenik minden, vagy létrejön valami, ami nem 2D, de még nem is a végleges kép. Ekkor már látni lehet a hátsó ''falát'' a képnek. Ha erre kezdesz fókuszálni (olyan 20-30 centire lehet a monitor síkjától befele, valahol a képcsőben), kialakul az előtérben látható figura is. Onnantól arra kell ügyelni, hogy ne nézz ki a 3D ''dobozból'', mert könnyen elveszítheted a fókuszt. Azon belül szabadon nézelődhetsz.
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Dehonnem... Rá kellett jönnöm, hogy utál. Megtámad a lakásomban! Vérnyúl!!!
A kisszobát lefoglalta a sajátjának... Vega pedig sosem! Inkább a halál!
Péter: igen, siessetek gyorsan! Ha mégsem, legfeljebb segítetek lecsót csinálni.
Tom: akkor mégis, miből? A környéken szerintem csak nekem van nyulam... Úgyis melege van, látom rajta, legszívesebben levenné a bundáját.
Öt év?
Oszt méé halna ki szegény Ping? Ippeg hogy méretes méteres szörny lesz belőle. 
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Heheh, az sem rossz. Mire kiszeded a kádat, szétvered az összes csempét. Ekkora marhákat...
Nekem az volt a kedvencem, amikor az eladó félve megjegyezte: a mélykék színűre festett konyhából a fehér gipsz-stukkókat magukkal vinnék, mert az nagyon a szívükhöz nőtt...
El lehet képzelni, milyen volt a többi... (Nagyszoba rózsaszín, kisszoba libafoszöld, előszoba valami hányásszínű zöldes, folyékony tapétával kinyalva még a plafon is, a fürdő rózsaszín, kék, zöld, stukkókkal, előszobastukkó szintén.)
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Gratula! Hidd el, így az igazi!
Anno mi is sokat megnéztünk, és rájöttünk: az emberek legnagyobb részének nincs ízlése.
Minek fizessek plusz 1-2 milliót azért, mert hupikék csempével van kirakva a konyha? Dicsekedtek, hogy ez is újított, az is, de úgyis azzal kellett volna kezdeni, hogy a falig leverünk mindent.
Az a lagjobb, ha romot veszel, és magadnak alakítod. Annyira nem vészes, szépen, darabokban megoldható.
A miénkben a konyha olyan volt, hogy nekitámaszkodtam a falnak, és csuklóig eltűntem a vakolatban.
Viszont nagyon könnyen le tudtam szedni a csempéket. Egyik szélén meghúztam, és egyben leesett pár négyzetméter.
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Hmm... Tegnap vettem egy kis doboz normand camambert sajtot. Akkor hagyom érni. Jóóó fehér penészesre. Ja, és jelentem, a konyhámban estefelé nincs túl meleg.

Anno haveri társasággal vettünk olyan sajtokat (eredeti, juhász-készítette), amelyeknek a külső burkolata is folyós volt. A belsejét le sem lehet írni, a társaság nagy része rosszul lett a látványtól. Másodjára akkor, amikor a szaga elkezdett terjengeni.
Majd még egyszer, s száműztek a sarokba, mert elkezdtem jóízűen falatozni. Illetve szürcsölni.
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Hogyhogy miért? Ő zabálja fel a könyveimet, a gázkonvektort, takarítja a konvektor hozzáférhetetlen részeit, rágja el a vezetékeket. Mindent azért nem csinálhat!

Különben is, a végén rászokik a porcelánra, és tányérral kell etetnem.
Ráadásul nem tudom, én tartom-e őt, vagy fordítva...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sipi
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestbuy játékok
- Mobil flották
- Óra topik
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VGA kibeszélő offtopik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Öt év?
Oszt méé halna ki szegény Ping? Ippeg hogy méretes méteres szörny lesz belőle. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)