Hirdetés
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
piqla
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
''en sokkal rosszabb velemennyel vagyok az utasokrol - megmondom oszinten, a donto tobbseg szerintem nem is erdemel jobbat, mint a jelenlegi lepukkantabb kocsik''
Ezzel teljesen egyetertek. Hiaba ide Combino, adok neki egy hetet, es az osszes kocsi ossze lesz baszva. Megcsinaltak az egesz jol kinezo (bar hasznalhatosagi erteket tekintve ketes) beallokat, azoknak a tamaszkodojukra is ra lett irva greffitisen, hogy geza.
Szar embereknek szart kell adni; es sajnos emiatt a kulturaltabb kisebbseg szivja meg.
Egyebkent tudom javasolni, hogy vegyetek olyan ''negyzetes'' foggantyut (szakszeru) ami a kallereknel van, azzal tudjatok nyitni a kocsikban a legkondi szabalyzokat. Nekem van
Aktív témák
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest