Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nem hinném, hogy vigasztal, hogy van ennél rosszabb helyzet is : pl. ha már nincs mit enned...
-----------------------------------------------------------------------------------
Frenetikus élményben volt ma részem. Hugomat költöztettük ki a koliból, majd jöttem fel vonattal, merthogy megint este 8 hajnali 4 közt melózom ( A vége a legrosszabb, mert a ph is pang). És én csak néztem a Balatont, meg a tájat, és valami megfoghatatlan érzés kapott el, és mosolyra görbült a szám. Nem tudom milyen érzés volt, de jól éreztem magam, amolyan minden mindegy, bármi jöhet állapotban. Nem voltaka fejemben gondok, sőt talán igazán gondolataim sem voltak. egyszerűen csak lenyűgözött az egész. Boldog voltam, hála égnek így maradt estére is.
Nektek is azt ajánlom, kicsit felejtkezzetek el az ''észosztásról'' , és fogadjátok el azt amit láttok. Ez van.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BONTATLAN Ultimea 7.1 Házimozi Rendszer Azonnal átvehető! -
- Prémium Intel Core i7 PC csomag - ASUS Maximus VII Hero / 16GB RAM / 620W - Kifogástalan
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest