- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nem hinném, hogy vigasztal, hogy van ennél rosszabb helyzet is : pl. ha már nincs mit enned...
-----------------------------------------------------------------------------------
Frenetikus élményben volt ma részem. Hugomat költöztettük ki a koliból, majd jöttem fel vonattal, merthogy megint este 8 hajnali 4 közt melózom ( A vége a legrosszabb, mert a ph is pang). És én csak néztem a Balatont, meg a tájat, és valami megfoghatatlan érzés kapott el, és mosolyra görbült a szám. Nem tudom milyen érzés volt, de jól éreztem magam, amolyan minden mindegy, bármi jöhet állapotban. Nem voltaka fejemben gondok, sőt talán igazán gondolataim sem voltak. egyszerűen csak lenyűgözött az egész. Boldog voltam, hála égnek így maradt estére is.
Nektek is azt ajánlom, kicsit felejtkezzetek el az ''észosztásról'' , és fogadjátok el azt amit láttok. Ez van.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Google Chrome
- Google Antigravity - ennyi volt?
- AliExpress tapasztalatok
- Androidos fejegységek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest