Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Én a régebbi munkahelyemen pár napot dolgoztam egy illetővel, aki szintén ilyen firkálós társaság tagja volt, de nem a művészileg értékelhető stílus képviselői, hanem a ''lefújom a pofád álmodban mer az mekkora buli'' stílusé. Sokunknak egyszerre sem sikerült meggyőzni hogy mekkora gyökérség amit csinálnak, de egy idő után láttuk hogy fölösleges. Arra meg hogy mit szólna ha anyjáék házát meg mi fújnánk össze, csak röhögni tudott, meg mondogatta hogy próbáljuk meg, majd a kutya elintéz. Szóval az ilyeneket mégis mivel lehet ''nevelni'', vagy ráhatni vagy bármi? Se józan érv, se rábeszélés, se erőszak nincs hatással.
A lakóhelyén vagy az iskola előtti közmunka csak a mérhetetlen gyűlölet és bosszú alapja, ezt már megtapasztalhattam én is, meg már sztem sokan.
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- World of Warships
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest