Hirdetés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz Pacák #1936 üzenetére

NA, sajnos félrevezettem mindenkit, mert alighanem nem macis volt a csoki, bár nekem emlékeimben határozottan egy (állítólag nyakkendős)maci rémlik függőleges barna-sárga csíkos háttérrel, de a csoki neve Kajla Mogyorós Nugát volt. Állítólag nagyon rossz volt, de mi apámmal két pofára tömtük magunkba anno. :D Melba kocka szintén extra dolog volt, illetve a Vadász szelet még tuti befutó. De az eredeti(nem a felújított/elrontott változatok) Lottó-szelet, Sport-szelet, Kapucíner-szelet, illetve volt még negyedik is, de nem emlékszem melyik, na ezek is félelmetes mennyiségben bevándoroltak a szervezetembe. Aztán a csokival bevont fehér semmilyenízű, de nagyon jó édes nyalóka, valamint a sima szintén semmilyenízű, de édes és színes tízesével csomagolt rágó, ami olyan kiszerelésben volt kapható, mint egy hosszú vonalzó, és a golyók a leveles gyógyszer csomagolására emlékeztető csomagban volt, és amikor szétharaptam, akkor a belseje üreges volt, és olyan jó édes volt. Robbanó cukor. Cigirágó. ... Mennyi jó cucc volt régen, ma meg a sok retekkel tömik a gyerekeket.

Aktív témák