Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Cookiekban vannak tárolva a kedvencek a gépeden, azoknak pedig van élettartamuk, lejáratuk. Ha nem megfelelő a dátuma egy mezőnek, olyan mintha nem is lenne.
Szerkesztve: peterkeT: kedvencek alatt én a legutóbb látogatott oldakra gondoltam, és ezek böngésző oldalon (is) tárolódnak, cookie formájában, a frissítéskor (frissítem a listát), illetve új topikba íráskor íródnak bele. Nyilván szerver oldalon is tárolódik, ezt nem mondta senki, hogy nem. De nem frissül minden lekérdezéskor, ha nem fontos, ez felesleges prociidő pazarlás lenne, ezért veszi cookieból kliens oldalon.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- GL.iNet OFF topik
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest