- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Cookiekban vannak tárolva a kedvencek a gépeden, azoknak pedig van élettartamuk, lejáratuk. Ha nem megfelelő a dátuma egy mezőnek, olyan mintha nem is lenne.
Szerkesztve: peterkeT: kedvencek alatt én a legutóbb látogatott oldakra gondoltam, és ezek böngésző oldalon (is) tárolódnak, cookie formájában, a frissítéskor (frissítem a listát), illetve új topikba íráskor íródnak bele. Nyilván szerver oldalon is tárolódik, ezt nem mondta senki, hogy nem. De nem frissül minden lekérdezéskor, ha nem fontos, ez felesleges prociidő pazarlás lenne, ezért veszi cookieból kliens oldalon.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest