Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
Boxer001
üzenetére
HI!
Az egyik ismerosom tv elott hujje testhejzetbwen elalautt.. masjnap mindne baja volt na jo rendberektam... amugy nem egy mozgasgazdag eletet elo gerek volt az bisztos, majd masnap jajgat hogy majd meg hal vege van, en kerdesztem mi baja van hat minden nagyon faj... n akudottem vel mar vagy feloraj ahogy elmulasszma afajatat, mire kinyiogte hogy izomlaz szeru az egesz de ez sokkal rosszab... aszittem felrugom:- )))
hat mit ne mongyak kisutl hogy izomlaz, es utanan 1 hetig fajdalomcsillapitin elt, mig el nem mult az izomlaza:- ))))
udv
neduddki
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BIOS topic
- Apple MacBook
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest