Hirdetés
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ad 1.: jó az avatarod.
Ad 2.: úgy fel arra fel, hogy nem szeretem, ha hülyének néznek. Főleg, ha olyan, akit kedvelek. Főleg úgy, ha tudja, hog ynem is fogok annyira haragudni...
Főleg úgy, ha....
Miért, gond a benyögésem? Bocs, csak elég izé valakit kirángatni a kocsmából a ''még jobb'' ígéretével, aztán meg közölni, hogy mégsem. És lehet, hogy tévedek, s tényleg úgy van, ahogy van, de pár hónapja én nőnek nem igazán hiszek... Ilyen hipp-hopp, ad hoc jellegú programváltozásokat pedig még az exem előtt sem nagyon vettem be.
Az érintettől mea culpa, ha alaptalanul vagyok rá mérgesecske. Majd elmeséli, ha akrja. Meg ha én is akarom...
Egyébként mi a gond?
Sipi
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest