Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
szarfoswindoze: en mondtam, de ha megnezed idezetfeleseg volt
alternativa: remeltem, hogy 1-2 ember azert eszreveszi, legkozelebb odairom, hogy gunyolodok
tudom, hogy megalapozatlan, sot: hazugsag voltak azon hsz-ek, amiket emlegettem...ez volt a lenyeg
amugy meg azt a partatlan kimondast en inkabb rosszindulatu spekulacionak neveznem
gondolj bele, Te mind hatalmas szoftverceg, aki magasrol tesz a juser fejere, csak a bevetel erdekli (legyen akar ms, akar adobe, akar valami mas) kinek csinalna inkabb szoftvert?
a: X dollar raforditassal windoze ala, amit a felhasznalok ~85%-a tud hasznalni
b: Y dollar raforditassal *nix ala, amit a felhasznalok ~5%-a tud hasznalni
foleg ugy, hogy Z osszehget mar ugyis beleoltel, ami joval nagyobb, mint X+Y (ez az eddig elkeszult alap, meg minden)
mas szoval: foklalkoznal azzal az 5% kisebbseggel, akibol szinte semmi penzt nem fogsz latni?
ezek a cegek, mint irtam bevetelorientaltak, magasrol tesznek arra, hogy atalakitsak a piacot, s a linux elterjedeset biztositsak, akar sajat tokebol is
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RX9060XT 8GB!
- Hibátlan, újszerű Crucial 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Ballistix Black - Még 6 év bolti gari!
- 24" Samsung Odyssey G3 G30A FHD 144Hz gaming monitor
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- Phantom gaming 6900XT dobozos.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest