Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Épp tegnap voltam fogdokinál. Letört egy on-lay ragasztás, és helyette csinál egy csapos fogat koronával. A maradék fog lapjára (gyakorlatilag már csak a gyökér van megbelőle, egy időben sajnos nagyon elhanyagoltam) elkezdett ránőni az íny. Monmdta, hogy szuri, és levágja. Én kérdeztem, hogy szuri nélkül nem lehetne-e, mert azt nem igazán szeretem, ha fél napig nem tudok beszélni, meg megeszem belülről az arcomat, aztán 2 hétig szenvedek.
Mondta, hogy nem biztos, hogy örülni fogok egy nagyfrekis elektromos szikével zsibbasztás nélkül elkövetett vagdalkozásnak. Mondtam, próbáljuk ki, ha nem bírom, majd szúr. Kipróbálta, semmit nem éreztem...
Aztán mintavétel, fúrás-faragás, csütörtökre ki lesz öntve a beragasztandó cucc, jelenleg le van valami műanyaggal fedve a helye. Ja, előtte pár éve gyökérkezelve volt a fog, úgyhogy emiatt nem fájt a furkálás.
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elektromos autók - motorok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile (ARPG)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gitáros topic
- Macska topik
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion Y530 magyar vil.bill.
- 512GB M.2 NVMe SSD-k nagy tételben eladók.
- HP EliteBook 755 G5 Ryzen 5 PRO /16GB RAM /500 GB SSD/15.6 FHD / magyar bill.garanciás laptop
- Új! WHITE 4K GAMER PC! AMD RYZEN 7 7800X3D / RX 9070XT 16GB / 32GB 6000Mhz / 1TB Nvme / 750W GOLD
- Gamer Pc jó áron! RTX 4060/16GB Ram/1TB SSD/R5 5500
- FIFA 16 Playstation 4
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondta, hogy nem biztos, hogy örülni fogok egy nagyfrekis elektromos szikével zsibbasztás nélkül elkövetett vagdalkozásnak. Mondtam, próbáljuk ki, ha nem bírom, majd szúr. Kipróbálta, semmit nem éreztem...