Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
Tud valaki jó minőségű (min. 128-160kbit/s) goa streamet?
-
-
[amne]
senior tag
válasz
Panther
üzenetére
Erről jutott eszembe, hogy hogyan azt ne kérdezzétek, tehát tegnap megnéztem a The Dreamers c. filmet, amit fullra nem értettem. Valami elképzelésem van ugyan róla, de tudna valaki egy linket adni amin korrekt kritika, elemzés, miegymás található? Vagy aki látta esetleg körvonalazhatná, zavar hogy ennyire nem jött át.
Meglepő mód, Álmodozók. Párizsban játszódik a történet egyetemistákról.
[Szerkesztve] -
[amne]
senior tag
Ha még valaki nem látta volna, szerintem elképesztő: Bővebben: link
-
[amne]
senior tag
-
[amne]
senior tag
Szerintem összes ilyen problémára, egy komolyabb regisztrációs rendszer lenne a megoldás elsősorban. Moderátorok hiába keményítenek be, eredménye csak rövidtávú, gyökereinél kéne megfékezni a bajt. Egyszerűen nincs szükség arra, hogy olyanok tudjanak regisztrálni akikről meg vagyok győződve, hogy elmebetegek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
[amne]
senior tag
Ni-Cad elemtöltővel tudok károkozni Ni-Mh aksikban? Csak ilyen töltőm van, ezeket meg muszáj lenne megtölteni.

-
-
[amne]
senior tag
Csak sejtem milyen odaátra gondolsz, egy linket dobhatnál akár mailben is, mert nem tudom konkrétan miről van szó. Amúgy meg más igénytelensége engem sose tett igénytelenné, elvi kérdés
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy meg engem sem zavar, akár a sokat hangoztatott és általam oly utált mondatot is beficcenthetném, hogy ''aki nem akarja az nem olvassa'', de inkább a blogra fordított erőforrásokat, egy user profil kiépítésére koncentrálnám, ami kiválthatná a cookiekat, kényelmesebb lenne több számítógépes használat esetén, és zokszó nélkül nyomnám meg a nagy Delete gombot a blog felett. Én. Bár általában inkább oda se nézek, csak amikor kiszabadulnak ebből a burokból, és az ott képviselt színvonalat becsempészik mindenhová, akkor azért elgondolkodom egy picit.
[Szerkesztve] -
[amne]
senior tag
A blog mindig is érdekes téma volt itt a ph-n, szerintem egy kezemen meg tudnám számolni azokat amiknek értelmük van. Mert most őszintén, mi értelme beleordítani a világba, hogy éppen hová mész mit csinálsz, ha azt még szórakoztató módon nem is tudod megtenni. Az ilyen blogok íróinak azt tudom tanálcsolni, hogy utolsó 10 hozzászólásukat írják le egy spirál füzetbe, nyomjanak az elejére egy Naplóm feliratú matricát. Aztán olvassák el. Nagyon hülyén fog mutatni, de nem hülyébben mint amikor ugyanezt sok százan is elérhetik.
-
[amne]
senior tag
Van valami ötletetek, honnan lehetne szerezni moziplakátokat? Sehol sem találok, pedig egy-egy igen jól mutatna a szobám falán, multiplexekből lelopni meg nem akarom.
Aktív témák
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Amúgy a fodrászoknak van ezerféle albumuk szerintem az a legjobb ha azt böngészed át, vagy csak mond a fodrásznak hogy Delta Force, még zselére se kell költeni
-
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)