Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Aktív témák
-
Gambit
őstag
Na mindegy, én most nem akarok neked itt tanácsokat osztogatni, tégy belátásod szerint. Nagyon valószínű, hogy a szakember urak is az én véleményemen lesznek, és bíztatni fognak!
(Hopp, most látom, hogy mit írtam, ezt nem hencegésből gondolom, hanem mert általában ezt szokták tanácsolni. Én nem tartom magam szakértőnek, bármilyen véleményegyezés csakis a véletlen műve lehet!)
Kalandor: Látom aktív vagy, megtennéd, hogy megkeresel msn-en? Ha icq jobb, akkor szólj, mondom a számot.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Hopp, most látom, hogy mit írtam, ezt nem hencegésből gondolom, hanem mert általában ezt szokták tanácsolni. Én nem tartom magam szakértőnek, bármilyen véleményegyezés csakis a véletlen műve lehet!)