- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Számítógép nagyon sok okból csinálhat hülyeséget. Többnyire emberi tényezők miatt.
Példának okáért valamely ügyfélszolgos elfelejtettte/rosszul vitte fel az előfizu lemondásodat. Ilyenkor nem ordibálni kell, hogy baromarcú, meg elmehetsz a francba, hanem megkérni őket a probléma orvoslására.
Vagy mi van ha a kapott adat átvitele során hiba történik?
de most képzeld bele magad
damész ordibálsz, és ők is leordibálnának hogy mia francot képzelsz? Ez kell neked?
De látom te még sosem reklamáltál, és számodra ismeretlen fogaloma jogos reklamáció.(Gondolom szépen stornózták a kiküldőtt számlát. )
Komolyan le vagyok döbbenve azon, hogy azt hiszed , hogy a nagy cégeknél is midnen tökéletesen működik.Mint írtad, 10 évig nem votl bajod velük, akkor ellened csak egyszer követtek el hibát!Ezzel a számlával.
(Mellesleg átváltottam djuicera, jött sms 20 ingyen mmsem van, frankó, el is küldtem 1-t, 2-t, erre látom csökken a pénzem.Ügfsz. felhív, elnézést kérnek a hibáért, és aktiválják.Ennyi.)
Elnézést a személyeskedésért, de mivel voltam helpdeskes és ügyfélszolgs, nagyon tudom imádni az ilyen ''mélyen tisztelt ügyfeleket''.És ugye ilyenkor még jó pofát , vdám arcot és kedvességet is kell sugároznia az embernek magából
[Szerkesztve]
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Iqos cigaretta
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5060 EAGLE OC 8GB GDDR7 garis
- Eladó GARANCIÁLIS Asus TUF Gaming Nvidia Geforce RTX 4070 ti OC 12gb
- Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Thrustmaster T300 RS Alcantara + Wheel Stand Pro Állvány
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
damész ordibálsz, és ők is leordibálnának hogy mia francot képzelsz? Ez kell neked?