Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
Aktív témák
-
Integra
titán
nincs
eboltot is néztem, de majd szívrohamot kaptam mikor megláttam az árakat...
majdnem 100rugó a legalapabb kerámia lapos elektromos tűzhely...
inkább megpróbálom megjavíttatni ezt a mostanit, és jövőre kicsit ráköltök és kicserélem az egész konyhasarkot új beépített cuccra. fél, egy évre nem éri meg nekem ez az ár, rezsózok addig vagy nemtom...
-
QuarK
senior tag
Azért, hogy kicsit lelombozzalak, ez nem teljesen az amire mindenki gondol, ez ilyen plátói ragaszkodás, amolyan lelki társ, ezért is fontos, hogy ne verje át senki...
Ha mostanában jártál volna a Nők, nőügyek totyikba (#1483 és köv. tsai), tudnád, megvan a magam gondja... 
-
-
azért, ha megnézed a különbséget a hlaálozások és a születések között, még így is elég pozitív a mérleg.
42 M halálozás,
103 M születés.
--------------------------
csak az arányok összehasonlításaképp : ha emlékeim nem csalnak, kis hazánkban 94.647 csecsemő született tavaly, és 135.823 ember halt meg.
(a végleges KSH-adatok szerint)
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
szörnyü

mennyi áramot fogyaszt a világ? vagyis energiát
meg azok a halálozások
szööörnyü nem tellik el fél perc és 1 gyerek meghal
aki nem élt 5évet sem 
és az semgyenge hogy :
100x annyian voltak moziba mint ahány ujságot kinyomtattak azért látszik a ''fejlődés''
és a netesek sem nyomják rosszul 24billiárd?
vagy már nemis tom miaz
-
Bazsesz
őstag
A multkor mikor fényt derítettünk az avatarodra (hogy nem nyakláncos, hanem gallér), akkor asszem fokukaccal mondtuk azt, hogy ha esetleg csak módosítassz egy kicsit rajta, akkor könnyebbem megkaphatod. De nem tudom, hogy hol maradt abba a dolog
Na mind1 Híg agyam van, most meg még ideggel is tele vagyok, szal nem nagyon emléxem a dolgokra. 
-
Bencom
senior tag
Na jó, de...
Mellesleg ha hangfal kell, akkor apám azt gyárt, megrendelésre bármijet, bármijem mennyiségben, és nála két kategóriával olcsobb veri az átlagot, tehát olcsó alapanyagból drága hangzás, na ez a nem semmi, tehát ha kel valami, ne tökölj vele, hanem írjál, és amennyi időt ezzel megtakaríthatsz, azt a topicomban töltöd
Ja, és ez komoly. Apám vállalkozó, és ezzel foglalkozik, és nagyon jól csinálja.
Piaci hangszórókkal egy jó dobozban bármikor odaveri a JAMO házimozi redszert!
Tezstet (összehasonlítást) is vállal, csak hogy kerekedjen a szemed!
Mindezt egyénileg a szobádhoz és erősítődhöz igazítva!
Na, nagyon belejöttem, elég is ennyi... -
Integra
titán
egyébként ha megfelelő mennyiségű és minőségű és teljesen azonos hifi kábeled van akkor a FIG4 szerint is bekötheted asszem. bi-wire ahogy ezt hívja.
ahogy látom csavaros az erősítőd hátul, és ha betudod kényelmesen tuszkolni a két pár kábelt csatornánként az erősítő hátuljába.
de külön kiemeli a prosi hogy a két pár kábelnek hangfalanként pontosan azonos hosszúságúaknak kell lenniük, ilyenkor az összekötő fület elkell forgatni! -
Integra
titán
ok, már olvasom a prosit közben

szóval a lényeg, hogy a hangfalad kétféle képpen lehet bekötni:
külön a mélyet (Low Frquency) és külön a magasat (High Frequency).
amennyiben az erősítőd ezt a fajta bekötést támogatja.
ebben az esetben mind a jobb és mind a bal hangfalhoz két-két pár kábel kell, azonos méretű.
mivel nálad az receiveren csak front left és front right van, ezért te csak egy kábellel kötöd be mindkét hangfalat. már ha jól láttam.
vagy támogat ilyen bekötést az erősítőd? ugyanolyan bal és jobb csaltakoztatási lehetőség van mint a hangfalaidon?
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Nem egészen értem amit leírtál, pedig biiiiztos (
) tudnék segíteni. Na jó, inkább mondjuk azt hogy szívesen segítenék. 
(Egyébként a Mazda topik azóta meglett... a kereső nem találta meg, gondolom mert valami kép a topikcím.
De miért írja már negyed órája az Index hogy a regisztráció utáni 5 percben nem írhatok hozzászólást? Hisz' az már rég letelt!) -
Integra
titán
ez azért nem lenne rossz hozzá

Bővebben: link -
HaroWerks
senior tag
Azért vannak ott is jó áron cuccok, csak ki kell fogni valami pillanatnyi akciót.
Ma ezt láttam, érzésem szerint elég jó ára van:
Bővebben: link
82 cm-es, szélesvásznú, síkképernyős, 100Hz-es tv (+3 scart,s-video)
[Szerkesztve] -
HaroWerks
senior tag
Ez így van, egy jó erősítő egy vagyonba kerül (és akkor még venni kell hozzá hangfalakat is), drága buli az ilyesmi.
Én majd valamikor a tv+dvd lejátszóhóz akarok venni valami felszerelést, a tv-be épített 2x10W-os hangszórók (igaz Virtual Dolby) elég nevetségesek.
Ma voltunk MM-ban és bementünk egy kicsit nézelődni abba a lekerített részhez ahol az igazi komoly cuccok vannak.
Éppen X-men 2 ment, a repülős jelenet, valami 1 millás hatalmas Thomson tv-n és mellette 50 millió hangfallal, mekkora élmény volt és valaki azt is megteheti, hogy otthon élvezze ezt...
Jobb volt mint a mozi de komolyan. -
Bencom
senior tag
Divot! Írj ide légy szives!!!
Bővebben: link
Könyvírók Topicja
Már a sokadik új verziót dolgoztam ki a kedvedért, te meg meg sem nézted
-
Bencom
senior tag
Írjál ide:Bővebben: link
-
Aktív témák
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

vagy már nemis tom miaz

)