Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
útálom a karácsonyt.

-
Sick Boy
őstag
mit tegyünk, ha a főnökünk b@szogat bennünket...? EZT -> Bővebben: link
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
Sick Boy
őstag
válasz
Loretto
üzenetére
én is úgymond a PH-n ''nevelkedtem'' és nekem is baróra áttekintehetlen az a fórum, van is vagy asszem 68 hsz-em 1 év alatt
[mondjuk ott a HW piaci hsz-ek nem számítanak, csak az infotech tmájúak és az szvsz jóóó!]
1ébként nem szeretem azt a fórumot, mert én a RI/OS R3-at szeretem

-
Sick Boy
őstag
válasz
Sick Boy
üzenetére
ezt most csekkolom Bővebben: link de ez is drága...

fenébe
-
Sick Boy
őstag
válasz
Sick Boy
üzenetére
a davidrosst most nézem Bővebben: link de nagyon drága

-
Sick Boy
őstag
hol lehet kapni olyan 1000 local credit értékben szép, fém laposüveget? [flaska] ???
please help me!!! karácsonyra kellene!!!
dohánybolt esetleg...? melyik, hol?
Plaza...? Cigar Tower esetleg...? de ott drágább, nem?
please...!
-
Sick Boy
őstag
még ilyet...! Hogy az Off Topic amásodik oldal legvégén legyen... még ilyet...
Emberek, mi van...?
11 óra mindjárt, de én vagyok az első, aki ma ír az Off-ba...
ja azt akartam mondani, hogy HOGY A RÁKBA LEHET, HOGY A SZÁMTECH BOLTOK NAGY RÉSZE NINCS NYITVA A HÉTEN MÁR???
bazz karácsony csak pénteken van, szerintük mekkora jövedelemkiesés ez???
nem semmi... persze pont most kéne 2 alkatrész... és mindegyik péntekig volt nyitva, ahol kinéztem, nem semmi...

-
Sick Boy
őstag
válasz
Integra
üzenetére
ezt a nyomiságot bakker... hát ilyet rég pipáltam...
hogy jönnek ezek hozzá...?
Kik ezek a...?
Hogy így fikázzanak mindenkit...? Nyilvánosan...?
És még a jobbikat nevezik uszítónak...? Ismerem a ''leader''-t és pár ''member'' -t is a szervezetből, elég durvák, de ezek a zindexesek még rajtuk is túltesznek bazze...
Még ilyen nyomiságot, tisztára fel vagyok háborodva, de komolyan...
Pedig tudom, nem kellene, de mégis...
bazze nem térek magamhoz... még egy ilyen hiteltelen, mindent lefikázó trágyatúró népséget... mint ez a zindex...
Kik ők? És mit tettek le eddig az asztalra? Nem találtam a cikk írójának a nevét? Direkt titkolja el? Miért?
Ki vagyok akadva, ki vagyok akadva...
-
-
Sick Boy
őstag
mi a péló ez a reklámcsík, kettő is a menüpontok alatt?
Azt hiszik, hogy majd véletlenül mellényomok, ha hozzá akarok szólni valamihez?
Hát nem
ezután majd direkt jobban figyelek!!!
-
Sick Boy
őstag
AGYHALÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL

-
Sick Boy
őstag
''örömmel''
jelenthetem mindenkinek, hogy tél van...
-
Sick Boy
őstag
ismeri valaki a Gyomorkeserű nevű, amatőr komlói együttest? Itt fekszik mellettem egy CD-jük, de semmit nem találok róluk a neten...!
Help please!
Poppy révén jutott el hozzám a zanyag!
-
Sick Boy
őstag
-
Sick Boy
őstag
újabb állásinterjú ma 15:00-kor, ezúttal Bp. III. ker.

-
Sick Boy
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
sajnos ez így igaz...
de azért elszomorít...
mindenki vakon megbízik benne, mert német...
bezzeg a kínai...
a fél családom hamisítvány Cactus Clone (amit Tesco-Auchan viszonylatban lehet kapni) cuccokból öltözködik és esküre, baromi jó minőségű cuccok, pedig hamisak és kinaiak.
de mégis.
Bazz ma láttam az Auchanban egy olyan CC síkabátot 5990 HUF-ért, hogy leszakadt a pofám... de komolyan.
A kínait sokan megvetik, pedig, ha tudnák hogy a márkás cuccaikat hol varrják...
persze vannak botrányosan gagyi chinese cuccok is...
-
Sick Boy
őstag
válasz
Integra
üzenetére
most voltunk a Lidlben valamelyik nap (itt nyilt Harasztin, ahol lakom
)
hát jó gagyi.
mindenféle német szart árulnak, amit Németországban nem lehet eladni...
azt a népek meg megveszik, mert németül van ráírva és rögtön arra gondolnak, hogy jó, pedig nem, mert mega-gagyi az egész... attól, hogy német, még lehet szar...
Az árukészlet 40%a édesség (nem is tudnák letagadni, hogy németek...
)
Kártyával nem lehet fizetni, botrány... bezzeg a parkolóban van vagy 10 biztonsági őr basszus, de kártyadokkra már nem jutott...
Állásinterju: aszonta a kolbi, hogy felhív jövő 7en!

-
Sick Boy
őstag
Deáktól semmi sincs messze, ne viccelj már

1. Metro -> Ferenc körút -> 4-6 vili -> Boráros -> 54-es busz -> Osánba besétál.
2. 47-es villamos -> Savoya Parknál leszáll -> Ósán buszra felszáll -> Osánba besétál.
3. Metro -> Batthyány tér -> HÉVre felszáll -> Aquincumnál leszáll -> Osánba besétál.
Ilyen 1Xű
-
Sick Boy
őstag
az a címer lehet!
Hát sajna, ilyen avilág, nálunk folyton beugrálnak és minden mozdíthatót elvisznek az udvarról... ---> Bővebben: link

-
Sick Boy
őstag
válasz
bogingrol
üzenetére
thanx 4 all!
megjött a DVD, nagyon bejövős, köszönöm!
Te ÁLLAT! nem mondtad, hogy szerbiában élsz bazmeg!
nem fogadtam volna el baszkikám! Én itt nyugodt szívvel elfogadtam a felajánlásodat, abban a tudatban, hogy há'bazz én Pécsre adok fel 80-100 HUF-ért tokostul CD-t, erre Te anyagi romlásba taszítod magadat, hogy Szerbiából küldözgetsz nekem dolgokat...?
Furcsa is volt, hogy már mikor feladtad és még mindíg nem érkezett meg... én meg a folyamatosan részeg postásra kentem...
Ejnye!
De azért csitt csatt itt élvezkedek a DVD-re 1000 X köszönet érte!
-
Sick Boy
őstag
valaki plese
-> Bővebben: link + már a zinformatikusos is megvolt
vaze, egy órácska múlva indulok állásinterjúra...
drukkoljatok vagy valami, had érezzem a támogatásotokat![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
Nahát! most néztem a Metro áruház honlapját... kész!
Meg akartam nézni az akciós katalógot és csak akkor enged hozzáférni, ha beütöm a Metro-kátya kódját...
Szerintem ez tiszta hülyeség...
Pont az lenne a lényeg, hogy valaki megnézi, kinéz magának valamit és ezért vált Metro-kártyát és megy a Mteroba vásárolni, nem?
Nekem így lenne logikus...
Meg most kaparhattam elő a Metro-kártyámat, pedig csak a szakadék újságjukat akartam megnézni...
Végülis megnéztem, dehát, ugye azért, mert volt kártyaám... tiszta vicc!
-
Sick Boy
őstag
válasz
Cardinella
üzenetére
kész...

-
Sick Boy
őstag
I_am!
Figy tudnál segíteni rajtam?
Látom, hogy eltűnt basszus a fél ''Moderátort keresek'' topic, szépen kigyomlálták...
vjannus tevékenykedett?
Az utolsó hozzáészólából úgy látom, hogy bannolták...
Látom, Te ott voltál végig.
Mi történt? MOndd már el légyszi, mert kifurja az oldalamat a kíváncsiság!!!

-
Sick Boy
őstag
Az ember néha elképed, mi minden megtörténhet vele az interneten...
Tegnap este megtámadtam _az kollégát egy sms-sel, hogy, ha lenne kedve, csetelhetnénk!
Fel is toltam a seggemet a chat.hu populáris csetoldalra.
Várakozó állásba helyezkedtem. Bevallom őszintén, útálok csetelni, ritkán is szoktam, nem szoktam beszélgetni nagyon senkivel, _az kollégával szoktunk esetenként....
A szerver, ugye, X megmozdulás nélküli idő elteltével kidob. Meg is kaptam az üzenetet, hogy eme retorzió vár rám is, ha sürgősen nem cselekszem valamit. Odafigyelés nélkül rábüktem a userlist első pár sorából valakire és ütüttem egy ''a'' karaktert.
Egy automata üzenet válaszolt, mely a következőképpen hangzott (szó szerint idézem)
''Szia! Érdekel a punciszagú, masztis, pisis, menszeszes tangám, harisnyám...? 1-2 napig viselt punciszagú 5000 Ft., masztis 7000 Ft., pisis 8000 Ft., menszeszes 10000 Ft., ha igen tudok képet küldeni''
Elképedve és ledöbbenve ültem a monitor előtt...
1 perc elteltével írt a csaj ''na, érdekel az ajánlatom? Küldjek képet?'' mondom: ''küggyé bazzeg'' - pillanatok leforgása alatt csináltam egy fake mailcímet és küldött is a picsa 7-8 képet.
Ha érdekel valakit, felteszem valahová, de nem szeretnék bant, úgyhogy asszem ezt kihagyom...
Gondoltam, hogy elküldöm a csajt a jó büdös...nyába, de mi értelme lenne?
Végülis hagytam a francba és nem szóltam be, mert minek...?
-
Sick Boy
őstag
Válaszd az életet, válaszd a munkát, válaszd a karriert...! Válaszd a rohadt nagy tévét...!

-
Sick Boy
őstag
levideoztak ma a zsaruk.
Az egész településen 40-es korlátozás van a tehergépjárművek miatt (ez persze az autósokra is vonatkozik)
Nyílt pálya, Határ út, Dunaharaszti, sehol egy lélek, én pedig szinte életveszélyes tempóban, kemény 49 km/h-val hasítottam a zasztfalton. Bemértek a köcsögök, bukkanó után voltak a háromlábúval...
Parázom, mert olyan harmatos a jogsim, mint a friss krizantén...
nem állítottak meg, ahogy kiszúrtam őket, lassítottam...
most várhatom a csekket...? vagy rögtön a jogsimat kell leadnom?
Válaszoljatoook!
-
Sick Boy
őstag
csokker!
tudom, hogy sok tuningos topic van, én nem nagyon tuningoltam még, de szeretnék, ám nem szeretnék átolvasni számomra közömbös 10 000 hsz-t, hogy a kívánt információkhoz jussak.
Segítenétek?
tipikus konfig...
NF7-S 2.0
Barton 2500+
2 X 256 MB Samsung ram
a fél PH-nak ilyen van!!!
1-2 linkkel megdobálnátok?
légysziii!
-
Sick Boy
őstag
lemaradtam RGB újabb ámokfutásáról, aki jelen volt, meséljen!

-
Sick Boy
őstag
amit divot nyitott rgb-s topic azt törölték?
nem találom sehol és a sütikéim is elszálltak...
-
Sick Boy
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Na cool!
Hát én autót tuttira nem fogok mosni. Mikor kicseréltem a zablakmosó cuccot, kispricceltem ami benne volt (eltartott ablaktörlőlapáttal) és az egész kaszni olyan lett, nagyjából leöblögettem, de már sötét volt meg pára, úgyhogy szép koszcsíkok maradtak rajta, de én már idén le nem mossom még egyszer az biztos, úgy arad azt kéász!
Max ha olyan helyre megyünk, ahová ciki kilincsig sáros ótóval megjelenni

-
Sick Boy
őstag
válasz
Integra
üzenetére
JÁJ ez is basszus, ujjnyi vastag sárréteg borítja szegénykét, de minek álljak neki lemosni, holnapra ugyanúgy néz ki...
üvegfelületeket tisztán tartom, azt viszonláti'!
vettem gyári Citroen egykaros, 550 mm-es ablaktörlőlapátot 1070 HUF-ért, az most szépen letörli a mocskot, lecseréltem a zablakmosó folyadékot télire (4 L-t szereztem 340 HUF-ért), a hűtőfolyadékot bemérettem, -39 *C-ig jó, olyan hideg meg csak nem lesz
azt le van tudva végül a téligumival (zsír újakat szerváltam, 4 X 175/65 R14) Pirelli, összesen 55 K HUF.
Kész, a zautó téliesítve!

-
Sick Boy
őstag
RGB megint nyomul...

-
Sick Boy
őstag
basszus most láttam a MÜISZ honlapján egy olyat, hogy:
Diákmunka
Azonosító : 57
Munkakör : Spermadonor
Helyszín : Budapest
Munkaidő :
Bérezés : 10.000 Ft/ alkalom
Egyéb : Részletek és jelentkezés az ügyfélszolgálaton!
LOL

-
Sick Boy
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
télleg kúúl a blogod, kár, hogy az első hsz-ek-ben nincsnek linkek, de ennek biztosan megvan az oka!!!

időhiány? vagy miért nem csinálod...?
ha ügyes vagy, biztosan betesznek a regisztrációs szabályzatba is
''...most, hogy végigolvastad a szabályzatot, még egyvalamit mondanunk kell! Mielőtt topicot nyitnál, kérünk Téged, hogy nézd meg VladimirR blogját -Bővebben: link és ott kutakodj, vagy használd a keresőt!
Kijelentem, hogy elolvastam és elfogadom a PROHARDVER! / IT.news Fórum Alapelveit!''
OK
LOL
-
Sick Boy
őstag
folytassuk itt -> Bővebben: link

-
Sick Boy
őstag
-
Sick Boy
őstag
válasz
Sick Boy
üzenetére
meg persze azt jó lenne tudni, hogy kompatibisak-e, ill megfelelően működnek-e az adatlapomon jelzett géppel egyszóval, hogy megy-e rajta a linux megfelelően, driverek vannak-e (hangkártya, TV-kártya, etc, vidkari, stb...)
én ezt sem tudom, hogy ez fontos-e vagy számít-e... mondom, még sohasem látom, az internetes linux tudásbázisokkal sem megyek semmire, mert az első mondat után elvesztem a fonalat, mert nemtom mi az a kernel, meg KDE én már itt elakadok.
szövegesen paraméterezni parancssorból? DOS-ez vagy mi? és ezt hogy kell csinálni és milyen parancsot használ?
És milyen progik vannak linuxra, stb...
Megnéztem itt a PH-n is a linuxos topicocat hát olyan problémák vannak én nem is értem ezeket...
-
Sick Boy
őstag
sorolom, az évek során ezek halmozódtak fel:
2002/06 SuSE linux 8.0 LiveEval
2000/08 SuSE linux 6.4 EV
2000/01 Corel linux OS
2003/07 SuSE linux 8.2 Desktop
2003/05 UHU-linux 1.0 Office változat
2004/04 UHU linux 1.1 Office változat
2004/02 SuSE linux 9.0 magyar
2004/07 Novell Suse Linux 9.1 magyar + openOffice.org
én a legutóbbira gondoltam, mert integrált irodai csomag az fontos lenne (ha stabil és kompatibilis a Word/Excel-lel, akkor hosszú távon munkára ezt szeretném használni) és mert ez a legújabb, meg ez már Novell-es (nemtom, hogy ez most jó-e nekem) meg, mert ez magyar.
Letölteni nem szeretném, mert adatforgalomra mérnek engem és az naon sok lenne...
köszi a segítséget, nézem a linket!
-
Sick Boy
őstag
válasz
Sick Boy
üzenetére
ilyenekre is kíváncsi lennék:
-más a fájlrendszer?
-látja-e a windows fileokat és kölcsönös-e ez?
-mit hogy kell csinálni, mi hogy működik
-etc etc etc
nem akarok csak úgy beleugrani, mert tutira szétb***nék mindent én windowson nevelkedtem...
a PCWORLD-höz évek óta bizonyos időközönként jár linux, most éppen a Suse 9.1 magyar, integrált irodai stuffokkal érkezett vmelyik hónapban, azt szeretném feltenni.
de a suse magyar oldalán net találtam, csak fényezik az oprendszert, hogy milyen tutti.
-
Sick Boy
őstag
figyi!
fel szeretném én tenni ezt a linuxot, annyi jót hallottam róla, éppen van fölös 2 partícióm, kipróbálnám!
De!
életemben még csak nem is láttam linuxot.
adnátok valami linket (magyart) ahol az elejétől elmagyaráz mindent és végigvezet és megmondja, mit hogy kell csinálni?
előre is kösz!
-
Sick Boy
őstag
Zalatnay Cini azt hiszi, hogy tanítani fogja a börtönben lévőket!
mod: jajjj van má' topicja...
Ismét mod: Divot! megelőztél, thanx
[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
A retek klubon Zalatnay Cini éppen baromi drámai előadást tart.
kivesézhetnénk...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
Sick Boy
őstag
válasz
Panther
üzenetére
mert az emberek rohadt tahók, vannak kiemelt pontok, pl: Nyugati és Móricz is, nap mint nap járok móriczon és rohadt '''+!!%/%/ -k az emberek basszus, tirpákok és fellöknek meg eltaposnak...
nem baszogatásból mondom, de én személy szerint sohasem értettem azokat az embereket, akik futnak valamely közl eszköz után az életüket kockáztatva, kiugranak az autó/troli/villamos/busz elé/mögé/közé/mellé, hogy elérjék... én sosem futok egy után sem, majd jön a másik, semmi sem éri meg, hogy az életemet kockáztassam, hogy ott legyek!
Én csak az utolsó HÉV/Vonat után futok (Dunaharasztin lakom, haza kell jutnom Pestről
ugyan ''csak'' 15 Km, de mégis, nincs kedvem lesétálni...
-
Sick Boy
őstag
hubazz nézitek ezt a Vágó-műsort? Volt szerencsém hozzá kaja közben, ki is fordult a kaja a számból, mikor láttam ezt a Pokovkrzsgdfzivcsák Mónit basszus még ilyen hülyét baszki, hihetetlen, mondjuk a Dévényi Tibi bácsit is elég nehéz überelni...

-
Sick Boy
őstag
írjátok már le légyszi fonetikusan, hogy kell ejteni az alábbi cigarettamárka nevét!
Ma vettem egyet próbaképp, naon szar, de nem tom kimondani!!!
Köszi!!!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Segítség PC össze szerelés legjobb komponensek (ár-érték) összeállítása 0-ról is.
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- Samsung Galaxy Buds3 (Fehér)
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

yáy bocs, a múltkor kérdeztem Tőled, hogy hogyan szuperálnak a RAM-ok, de törlődtek a sütik [firefox rulz] és nem emléxem, hogy melyik topicban -> nem találtam meg a válaszodat [ha adtál]
->