Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
Hála istennek nem abban a teremben irtuk a zh-t amiben mondták, persze én ezt csak később tudtam meg...

Sebaj, majd most órán megírom fél egykor
-
TrollBalint
addikt
Holnap irok villamosságtanból zh-t. Megint... Most már kezd egy kicsit sok lenni...
ez már a 3. zh ebben a félévben 
Loretto: A széltől meg nem kell tartani, legrossszabb esetben épitünk egy bazi nagy bunkert, aminek saját erőmüve van, természetesen nettel
és bevonjuk az egész legalább fél méter vastag olommal arra az esetre, ha gamma sugarak jönnének és zavarnák a gépeket, mikor játszunk 
-
TrollBalint
addikt
nézd meg a Bővebben: link honlapot, ott van egy pár... jó pár...

remélem jól irtam a linket
-
TrollBalint
addikt
Most jött meg a 160 gigás samsungom, odaadtam havernak, mert adatokat akart menteni, leparticiónálta, felmásolt rá 80 gigát, gép újraindit, windows telepít, és hello.
Elszálltak a particiók 
Ennyire rosszak a Samsung vinyok? mert ez nem az első eset 
-
TrollBalint
addikt
megyek gólyabálba

-
-
TrollBalint
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Mondjuk jégen szerintem nagyon mindegy, hogy milyen gumid van...
Én szeretek hoban, jégben vezetni, amikor tehetem vezetek úgy, elkérem az autot (persze nem egyedül vagyok, hanem valakivel, akinek nagyobb rutinja van mint nekem) és megyek jégen, egy nem túl forgalmas helyen. -
TrollBalint
addikt
-
TrollBalint
addikt
ez volt az egyik jó hir még megjelenés előtt amit biztosra lehetett venni

rányomod és ha nem engedel el az egér gombot akkor csak üti a muksó
(még csak az sem fontos ilyenkor, hogy rajta tartsd a kurzort
)
nálam a virtua Cop meg a house of the dead volt ami egérgyilkos volt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TrollBalint
addikt
kb. 1 óra múlva megint zh-t írok, megint villanytanból és még mindig utálom

-
TrollBalint
addikt
Most kell visszaállítani az órákat
Ugye senki nem felejtette el... 
-
TrollBalint
addikt
Modemesek! Ti mit használtok otthon, hogy védjétek a gépeteket mindenféle szir-szar ellen? (Tűzfal ilyesmi) Mivel az egyik ismerősőm is modemes, és bekapta a Sassert (azt hiszem azt, mindig újraindul a gépe). De nem hajlandó (most már nem is tudja) frissiteni a NOD32-t, és tűzfalat sem akar feltenni.

-
TrollBalint
addikt
Milyen holdfogyatkozásról van szó?
-
TrollBalint
addikt
Na, megvolt

Persze, pont olyan kérdést kaptam amit nem tudtam
-
TrollBalint
addikt
Villamosságtan I.

már lassan kezdem megbánni, hogy elkezdtem a villamosmérnökit is
Annak ellenére, hogy köv. félévben szigorlat lesz belőle, most elég laza, félévközi jegyes, meg most is, egy 15 perces zh lesz. Csak éppen vannak kérdések amik másik tantárgyból kellett volna kidolgozni (az meg más tészta, hogy olyan óránk nincs, mert mindig elmarad
)
Láttam nem sikerült a záróvizsgád

Most akkor júniusig nem is lesz semmilyen lehetőséged? -
TrollBalint
addikt
Két óra múlva Zh-t írok...

-
TrollBalint
addikt
Már több mint egy éve használok icq-t, meg előtte is ismertem, de tegnap nagyon kiakasztott, mikor meghalta magát. Egyszerüen nem jelentkezett be. Ill. bejelntkezett, lejátszotta a hangot is, de kifagyott, mikor odaért, hogy az üzeneteket kellene betölteni, amiket akkor küldtek, amikor offline voltam, nem tudom már mi a neve, és remélem nincs sok vessző a mondatba

De ettől függetlenül szeretem, a szobatársam nem tudom mennyire szereti, hogy nálam be vannak kapcsolva a hangok
-
TrollBalint
addikt
Utálom a számítógépeket

Főleg a hülye kis icq-t
Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Le Mans Ultimate
- 3D nyomtatás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és bevonjuk az egész legalább fél méter vastag olommal arra az esetre, ha gamma sugarak jönnének és zavarnák a gépeket, mikor játszunk

Mert hogymenjenek le gólyavetélkedőre 
(még csak az sem fontos ilyenkor, hogy rajta tartsd a kurzort![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)