Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Nekem az tetszett, hogy a PH! fikázásával próbálta benyalni magát odaát.

A hozzáértőkre nem halgat, aki meg nem ért hozzá és ir vmi lámaságot, arra meg igen, mert azt hiszi, hogy az ugy jó.
Amugy nagy tanár ám RGB. Azt is elérte, hogy ha már itt nincs jelen azért még beszéljünk róla.
-
I_Am
veterán
válasz
-Jackson-
üzenetére
Ja butaságot írtam....Volt 2.6, 3.0, 3.2, és jelenleg 3.4-es NW-om (mind 800-as) és terhelés mellett nem elég a minimum fordulat, főleg ha még tuningolsz is. Netezés közben persze lehet akár passzív is (én leállítom), de a legkissebb loadra nagyon megugrik a hőmérséklet. És nekem 7000 CU van a procin.
És azt kell mondjam, hogy a lapod (hiába Abit) alulméri a prochőt. Most fogom az enyémet is betesztelni egy spéci hitelesített hőmérővel a karácsonyi leállás alatt. (haverom hozza gyógyszerraktárból vmi 400E Ft-os kütyü) -
I_Am
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Regisztráltam a cs.hu-ra és megkérdeztem pár dolgot, hogy honnan is vette őket, nem válaszolt azóta sem, viszont a hcgamer.hu-ra kikerült a cáfolat cikk és a fórumon is jól elbeszélgettünk Iglocska nick-ű sráccal, aki az ellencikket elkövette. Nekem ami a legjobban tetszett az 533/Mega/sec, mert 533 MHz-en jár a Ram, a gép terhelése meg az aktiv NB hűtés.
Az nem gond, hogy a procira nem feküdt fel a Zalman...ááá minek is. 
A cikkből pedig egy dolog maradt ki, hogy a 7700-as már nem a halk hűtők között van a maga 36dB-es zajszintjével.
Köszi a jókivánságot, remélem már neked sem fáj a fejed.
Jajj minnyá elolvadunk itt a jófejkedésben.
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Huhh. Alvinnal msn-en közben dumáltunk. Én majdnem sírtam a röhögéstől, azóta derékfájásom van mert rosszul ültem a székben és a memóriás rész annyira megnevettetett, hogy meghúzodott valami.

Főkukac Én ma megláttam, hogy ujra lehet kapni jeszoké cserikókot és jótékony hatással van az insomnia kialakulása felé a rostos üditők után.
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
Más.
Tudja-e valaki, hogy uw tárhelyről lehet-e közvetlenül linkelni? Tehát mondjuk feldobok a tárhelyemre egy file-t és azt ugy linkelni akárhova, hogy klikk-re letölthető legyen. -
I_Am
veterán
-
I_Am
veterán
válasz
Sick Boy
üzenetére
Az nem mostanában volt, hanem jó pár napja, Vjannus elment egy hogyismondjam, nemzetiségi kérdéseket erősen fasiszta irányba boncolgató irányba a Határontúli.....népszavazásos totyikban, aztán a piacon is tett egy megjegyzést amire Ban volt a válasz. Rá lett szólva többször is de figyelembe sem vette.....
Ezek után visszajött lázadni, tette ezt először a Moderátort keresek totyikban, aztán a Jogos Moderálás totyikban ment tovább a vita, ha érdekel olvasd végig. Én nem tettem, mert elég komoly indulatokat szült volna, ha oda ''beteszem a lábam''. -
I_Am
veterán
Kaptam ma egy mail-t egy igen jó haveromtól, más is tud róla valamit?
Egy uj virust fedeztek fel a Microsoft-nal, az eddigi
legroszabbat, ami ellen egyenlore nincs vedelem. A virus egyszeruen megsemmisiti a hard disk egy reszet. A kovetkezokeppen mukodik: elkuldi sajat magat mindenkinek a cimlistadon > ''> A Virtual Card for You> ''> /Egy virtualis kepeslap neked/ cimen. Amint a lap megnyitasra kerult a computer lefagy es ujra kell inditani. Amikor a ctrl+alt+del billentyuk lenyomasra kerulnek a virus megsemmisiti a Zero Sectort - vegervenyesen kart teve a hard disk-ben. A CNN hirei szerint a virus nagy riadalmat keltett New York-ban. Egyszoval
NE NYISS MEG MAILEKET > ''> A VIRTUAL CARD FOR YOU> ''> /EGY VIRTUALIS KEPESLAP NEKED/ CÍMEN - MEG AKKOR SEM HA ISMERED A KULDOT! AZONNAL TOROLD A LEVELET!!!! Kerlek, kuld ezt el minden baratodnak, ismerosodnek. Biztos nagyon sokan inkabb ezt a levelet szeretnek megkapni ezerszer, mint a virust egyszer. -
I_Am
veterán
Egy szóval sem mondtam, hogy a belinkelt felhasználó azonos az ismerősöddel. Viszont az oldalnál van ismerősöm.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hasonlítsd össze a két linket.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
Srác megataláltad !

Esküszöm, ha megfogom rgb-t kezet rázok veled ! -
I_Am
veterán
Most kezdem elveszíteni a fonalat.

-
I_Am
veterán
válasz
Agyasima
üzenetére
Jobb klikk, tulajdonságok....

Amugy Bővebben: link -
I_Am
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
Meg lassan a fáradt gőzben.

Komolyan a fórum kezd egyre inkább az index-hez hasonlítani, mintsem egy szakmai fórumhoz. Egyre több a felesleges minden értelmet nélkülöző totyik. Gondol egyet valaki és nyit az afrikai sáskák nemi életével kapcsolatos totyikot, mert látta az Animal Planet-en. Néha az eszem megáll, hogy az emberek nem képesek több ablakban több helyen, a helyeknek megfelelően írni. -
I_Am
veterán
válasz
duracell89
üzenetére
És képzeld nyomon követni mikor a dolgok történtek? Nahát az mekkora volt....
-
I_Am
veterán
Köszönöm szépen. Most fejeztem be. Közben megnéztem VladimirR kolega linkjét, nagyon tetszett.

És tényleg ritkán vagy mostanában, már azt hittem valami névtelen hurrikán jött közbe megint. De látom jól vagy csak sok a melo. (még mindig jobb mintha hurrikánok is lennének
)
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
És még mindíg nem vagyok az ágyban.

VladimirR kérdezd meg szüleidet, hogy meddig bírja a duracell, nehogy egyszer csere hiányában leálljon a dobszóló.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
I_Am
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Hoppá már 4 óra van. Ajjaj 5 óra múlva indulni kell bevásárolni.
Na akkor további kellemes fórumozást és jó éjt mindenkinek, megyek kikényszeritek magamból valami pihenésszerűséget. (bár kétlem, hogy el fogok tudni aludni de próbálkozok)
Főkukac: azért mert hozzászoktam a kevés alváshoz. Viszont tudok Én aludni 24 órát is egyhuzamban. (most szombaton buli, vasárnap after, aztán vasárnap délutántól hétfő délig tuti alvás lesz
) -
I_Am
veterán
-
I_Am
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Na majd Én erőltetem. Életem alatt annyi TB-t befizetek, hogy ha éveken keresztül a seggemet nyalatnám akkor is bőven telne rá.
És nem a Te pénzedből nyalatnám és szvsz Te sem az Én pénzemen támogatott antibiotikumot szeded be ha nagyon megfázol és gyógyszert kell szedned.
Ennyi.
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
Beszúrom ide is, hátha valaki nem olvassa a vicctotyikot.
Két jóbarát, a Lom és a Rom sétálnak az erdoben.
Egyszer csak megtámadja oket egy nagy varacskosdisznó.
Ketten kétfelé szaladnak a nagy varacskosdisznó elol és eltévednek.
A Lom nagyon fél egyedül az erdoben és elhatározza hogy ás a földbe egy
nagy i-betut, hogy ne féljen.
Eközben kis barátja a Rom elkeseredetten keresi Lomot és találkozik a
nyuszikával.
Megkérdezi tole: - Hé Nyuszika, nem láttad a barátomat Lomot?
Erre a Nyuszika: -Társadalombiztosítás! -
I_Am
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Eddigi tapasztalataim szerint ritkán kérdezek (inkább a vonal tulsó végén ücsörgök - aki válaszol), csak akkor ha már tényleg nem tudom mi tévő legyek. Ha megnézted most is megvolt a kötelező előélet (safe mode, trójai keresők, google utánaolvasás), de most a hijackthis és a másik autorun-os progi kellett, különben a hajam bánta volna.
(amugy hosszú hajam van copfba fogva 11 éve szal eléggé szokatlan lett volna helyzet.
)
szerk: és még totyikot sem nyitottam a problémámnak.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(és honnan tudod, hogy fiatalabb vagyok nálad?
)