Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
Bővebben: link
aztán a címhez ''népszámlálás'' és csemegéz
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
Emlékszem
S eszembe is jutott
Nálam az okozza változást, hogy ugyebár eljöttem egyetemre, s így megváltozott az életritmuson/stílusom. Illetve az, hogy megismertem egy online játékot, s azzal azért sok időm elmegy...
Összegezve: mindez akkor is ugyanígy történt volna, ha nem válok moderátorrá.
Btw. szerintem azért drasztikusan nem csökkent a hsz. számom. Igaz az off topicba keveset írok, meg a fényképezősbe is, ellenben mind linuxos, mind konzolos topicokba elég sokat írtam mostanában is. Meg amúgy sem a nyári hsz számhoz kéne hasonlítani, amikor egész nap ráérek... -
-
Bash
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
Ott is vannak:
Bővebben: link
Bővebben: link -
VladimirR
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
nem veri szet (ha csak nem szokatlanul kemeny es nehez a fejed, illetve szokatlanul gyenge a billentyuzeted)
egyik tobbnapos lanon egyszercsak egy koppanasra figyeltunk fel - odanezunk, hat haver nam birta es mikozben spectatorkodott cs-ben alomba szenderult es egy hanyag mozdulattal lefejelte a billentyuzetet - persze az utesre nem ebredt fel
-
tildy
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
Nem nem reális adat. Tudomásom szerint simán kaptak 1500 Ftot vagy az alatt is akkoriban.
De megkérdem, de ha jól tudom, nem ennyi volt. Átlagban elmondható, hoyg pl. anyum fizetése 10 évente 5*zodott, es ő 90ben korülbelul atlagfizut kapott 10-12 ezer forintjaval, ergo akkor sokan kaptak meg 8 at. Ha a teoriamat kovetem, es szerintem ez a helyes, 1500 Ft korul vagy alatt volt 80ban a minimalber.
[Szerkesztve]
Na igen masik kerdes:brutto vagy netto?
Amit msot megtudtam szuloktol:anyukam mernokok mellett dolgozott o 70ben akpott 1000 forintott, testvere tanarkent 78ban:2400t nettoban.De ugye atanarok jobban kerestek akkor mint az atlag.
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Na ez az... balesetben elég valószínű hogy fűbe harapsz. Meg a hideg és az eső. Még ablaktörlő sincs, főleg nem a sisakon. 210e-ért én nem vennék motort semmiképp. Tényleg, Skoda Rapid helyett nem jó Fiat Sport 850 vagymi? Elég hasonlóan néz ki, és van egy a Móricztól nem messze. Olyan sárgás. Láttad már?

(Érdekes volt a hsz-ed eleje annak tudatában hogy #1433-ra válaszoltál
)
Gyere BW topikba. Épp az előbb kerestelek ott.
MOD: Ja, ha én BP-n lennék, tuti nem is gondolkodnék ezen. Egyértelműen BKV. Tudom hogy nem a legjobb, de nekem már elég lenne az hogy bárhova el lehet jutni, éjjel is. És ha lekések egy buszt másfél órával a ZH előtt, akkor az nem vonja magával azonnal hogy a ZH-ról is kések egy csomót, mert a következő buszhoz már nincs vonat.
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
Használj BSDC++-t, vagy StrongDC++-t, s akkor be tudod állítani DC-ben a korlátozást (persze ha olyan hub-on vagy, ahol ezt tiltva van, akkor ez nem jó). De a legjobb megoldás tényleg a cfos/cfosspeed (cfos ha ADSL-ed van, cfos speed ha router mögött vagy, vagy kábeled van)
-
-
Viktor77
titán
válasz
PeliScan
üzenetére
Itt van: Bővebben: link, de elmentek 15K-ért, sajna.
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Na az éjjel lenne hasznos, amikor a szembe jövőnek felfele áll a fényszórója. Rávillantasz ugye reflektorral, hogy nyomja már vissza tompítottra. Ekkor visszavillant (jobb esetben, mert vannak akik még be is sértődnek, és reflektoron is hagyják), szóval ugye ekkor kiderül hogy eddig volt tompítotton. Ilyenkor jöhet a 800W.

Bevágós állatok ellen nem jó semmi más, csak a körfűrész. Ő bevág, te levág.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
MOD: PeliScan: Hogy micsoda?
[Szerkesztve] -
válasz
PeliScan
üzenetére
a boldogság relatív. és nem feltétlenül az anyagiakon múlik.
engem pl az tenne boldoggá, ha a gondviselés távol tartaná tőlem a bunkókat, legalább az otthonomban...
de hát ez csak álom. ahova én megyek, oda mindig jön előbb-utóbb egy bunkó, aki zavarja az életem a fűrészelésével/ kopácsolásával/ ordítozásával / üvöltő tuc-tuc zenéjével, stb.
különösen az etnikai kisebbséget szeretem nagyon. persze az etnikai nagyobbság sem kutya...
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
''Szerencsére'' csak a kocsi orrát tolta el kicsit jobbra... szépen néz ki. Ja meg elszállt a bal első helyzetjelző (külön van a fényszórótól). Most a sérülésnél valszeg befolyik majd a víz, remélem azért nem lesz baja. A lámpát úgy-ahogy sikerült rögzítenem, persze kicsit azért érdekesen áll, elvégre a helye összement...
MOD: Fokukac: Tank, az jó lenne. Erre már én is gondoltam... csak drága. Régebben, amikor még a Wartburg volt, már akkor is volt egy olyan tervem, hogy végig az oldalát tele kéne rakni körfűrészekkel, aztán akkor jöhet a sok balfasz okoskodni, ütközni, bevágni elém, leszorítani, dudálni, stb stb![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Amíg bele nem tolat valaki, aztán elegánssan le nem lép.

MOD: Integra: Végre rájöttem milyen betétlapról beszélsz. Nem, volt olyan rendes hogy amíg megnéztem hogy mi lett a kocsival, egy óvatlan pillanatban lelépett a f*szba az ürge. Miközben beszéltük hogy ő a hibás!!
Kocsik húznak el mellettünk... aztán gyanús lett hogy meg se mukkan. Hát ő is elhúzott.
[Szerkesztve] -
Aktív témák
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Gyorsan szét is küldtem mailben.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nálam az okozza változást, hogy ugyebár eljöttem egyetemre, s így megváltozott az életritmuson/stílusom. Illetve az, hogy megismertem egy online játékot, s azzal azért sok időm elmegy...

Te használt autónál kapásból ezzel nyitsz vagy mi?

ez nem szép dolog...