Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
-
divot
veterán
Meghalt Bubik István.
Nagyon szerettem, mint művészt, és mint embert is. Egyszer hatalamsat buliztunk, két napig tartott a muri, asszem így fogok rá emlékezni.
Nyugodjék békében. -
divot
veterán
Köszi mindkettőtöknek, rendesek vagytok.

-
divot
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Te úgy is élvezni fogod, mert tömény politika. Bővebben: link
A #469-es hozzászólás. -
divot
veterán
Félretéve egy kicsit RGB molesztálását: Van köztetek jó angolos, aki egy ujjgyakorlattal tudna nekem segíteni? Három rövd emailt kellene magyarra fordítani, és én bizony még orosz tagozatos voltam.

-
divot
veterán
Ez a hülye RGB egész napra lefoglalja a moderátorokat. Tényleg nem lehet valakit valahogy végleg kitiltani?
-
divot
veterán
Úgy látom a miért moderáltuk topicból, hogy RGB barátunk itt settenkedik a fórum környékén, és bármelyik pillanatban lecsphat.

-
divot
veterán
A Mammut bevásárlóközpont mellett jártam ma, és néztem a hosszú sorokban várakozó embereket, amint annak örültek, hogy a Media Markt kvázi nevet változtatott.

-
divot
veterán
Annyi szép év után hétfőfől ismét kötöttebbé válik az életem, bár továbbra sem kell jelenlennem a munkaadói ojjektumban napi nyolc órában. De mégis, majd' minden nap tiszteletemet kell tennem, még ha csak egy rövid megbeszélésre is. Furcsa lesz, nagyon elszoktam a kötöttségektől. És így majd kevesebb időm jut rátok, amit nyilván fájó szívvel vesztek tudomásul.

-
divot
veterán
A Duna TV-n ma este lesz a Derrick első része. 1974-es a kicsike.

-
divot
veterán
-
divot
veterán
Tegnap lecseréltem a 1,5GB-os MuVo-t 30GB-os Zen-re. Yippé, egyből föl is küldtem az összes zenémet, mert kb. 30GB gyűlt össze. Erre jött a hidegzuhany: kb. a dalok 10%-nál se előadó, se albumcím, se semmi nincs megadva, csak ugye annyi, hogy hanyas track... A Zen ezeket szépen besorolja egységesen az Unknown kategóriába.

Szóval most már két órája azt csinálom, hogy rákeresek a dalra, megnézem, hogy melyik előadó, melyik albumában található, aztán átírom az adatokat a Zen fájlmenedzserében. Kib. unalmas, úgy érzem magam, mint egy betanított munkás a szalag mellett.
Viszont legalább rendben lesznek a zenéim, ha túlélem a manővert.
[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
Sick Boy
üzenetére
Itt van a veséző: Bővebben: link
-
divot
veterán
Nem tudjátok mi történt a dc/dvd lemez dílereinkkel? Akartam venni néhány lemezt, de teljesen eltűntek a fórumról. Van, aki még a topicját is eltakaríttatta maga után...

-
divot
veterán
Ha bizonyos oldalak sehogy sem akarnak menyílni, akkor mi a teendő? Pld. a freemail, a port.hu, a vatera, a Magyar Hírlap, csak hogy néhányat említsek.

-
divot
veterán
Valaki el tudná magyarázni nekem, hogy miként működik a cFosSpeed nevű program? Mert amióta használom, azt vettem észre, hogy gyorsabban nyílnak meg az oldalak

-
divot
veterán
Nem tudjátok ki írta a Ghymes Tánc a hóban című dal alapját adó Tánc a hóban című verset?
-
divot
veterán
Ma kell hárdvert eladni, mert ma folyósítják a diákhitelt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
divot
veterán
Most, hogy láttam itt a fórumon ezt a hirdetést: Sapphire X800 XT VIVO
Két napos ! 120k , teljesen megnyugodtam. Majdnem ennyiből hoztam ki a Hi-fi cuccot, szóval nem is volt az olyan sok, és végre megtelt muzsikával a szoba.
-
divot
veterán
Fél hatkor keltem, másfél órát utaztam, negyed kilenctól melózok, újabb hatvan perc múltán hazaértem, és most ismét dolgozom, ki tudja, meddig. Unom.
Annyi szép dolog van a világon, miért kell elrontani munkával? 
-
divot
veterán
Munka, munka és munka, közben hajtottam a hangfalakat, meg az erősítőt, így aztán amikor hazaérek, beírok két ostobaságot az offtopicba, aztán elájulok a fáradtságtól. Most is a távhődíjszedő néni ébresztett föl, olyan kómás voltam, hogy véletlenül egész tisztességes borravalót adtam neki.
Holnap például reggel héttől van dolgom úgy este tízig, aztán pénteken hattól ki tudja meddig, szóval egyelőre nem bírok semmi komoly dologgal foglalkozni.
Márpedig az irodalom komoly dolog.
Még ha a nép szinjén is űzik...
-
divot
veterán
Meg.

Egyetlen hibája van, hogy az eredetileg tervezett 100K-s keretet sikerült 35ezer forinttal túllépni.
Viszont megérte, mert amit mondtak a szakértők előre, hogy a Tannoy mX3-M és a Denon erősítő tökéletes választás akkusztikus zenéhez, jazzhez, népzenéhez, az fényesen igazolódott. Nagyon szépen szólnak az unplugged koncertek is, és nekem elég a basszus is - 35Hz-et tud a hangfal -, bár gyanítom, hogy megszállott basszista ezt keveselné. A szomszédok szerintem így is sokallni fogják...
Bár az az igazság, hogy a 75-ös hangerő ''skálán'' eddig 25 volt, amit maximum kicsavartam belőle, és szomszédbarát füllel már ez is hangosnak tűnt. Egyébként meg az volt a cél, hogy halkan is megteljen a tér zenével, és a két hangfal meg a Denon ezt a feladatot tökéletesen teljesíti. -
divot
veterán
Szuper a cucc.

-
divot
veterán
Fogalmam sincs, mert még nincs itt, csak éjszaka érkezik. Addig ebből a képből próbáltam kiokoskodni az igazságot. Egyébként így szemre úgy tűnik, hogy nem támogatja a kettős kábelezést.

Bővebben: link
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Nem akarok dupla kábelezést, örülök, ha a simát összehozom elsőre.

Tehát a H+ és H- megy az R+ és R-, illetve a másik oldalon az L+ és L- csatikra. Ehhez kaptam spéci hangfalkáblet, ami hat méter draút(koszorú
), és nincs a végén banándugó. Tehát ezt megfaragom, és rögzitem a megadott pontokra páronként.
Ugye? (Jaj, úgy érzem magam, mint az első processzorhűtő-cserémnél.
) -
divot
veterán
Nézzétek már meg lécci a linket: Bővebben: link
Ez egy pdf fájl.
A 4. oldalon kezdődik az összekötögetés leírása, amihez az ábrát a 9. oldal alján találjátok. (FIG. 2.)
Szerintem kezdek rájönni, csak biztosra akarok menni. Tehát én úgy értelmezem, hogy az ''optimum performance'' eléréséhez így kell összekötögetni mind a jobb, mind a bal oldalt. Nyilván tehát a jobb oldalon is az erősítő R+ csatija megy a HF+ csatlakozóhoz, az R- pedig a HF - csatihoz.
Legalábbis remélem, hogy jól értelmezem, és nem száll el az egész a nulladik másodpercben.
-
divot
veterán
Megkérdem itt is, hátha...

Szóval megjött a hangfal, és fogalmam sincs, mit hova és hogyan.
Tehát: A kézikönyben van egy ilyen ábra:
LF- HF- HF+ LF+
Ez ugye a hangfal hátulja. Az erősítő hátoldalán pedig van egy L és R oldal, értelemszerűen, az is két fázisra osztva. Na most a HF- és a HF+ van összekötve az L- és az L+ csatlakozóval.
De a jobboldal nincs rajta az ábrán, mert hogy értelemszerűen... Csakhogy nekem nincs értelmem az ilyen dolgokhoz. (Mér nem vettem valami kompakt, lámáknak való hifiszerűséget?
) -
divot
veterán
Most hívtak, hogy egy órán belül hozzák a hangfalakat. És továbbra sincs erősítőm!

-
divot
veterán
A fene egye meg ezt a mai világot!
Holnap hozzák a hangfalakat, és továbbra sincs erősítőm, mert ugye az adott szó szart se ér.
Eh, most nézegethetem a hangfalakat, miközben duruzsol a hátam mögött a 2.1-es Trust cucc.
-
divot
veterán
A hócipőm tele van az emberekkel, de nagyon.

Néhány hete egy Sony PS1-est adtak el másnak úgy, hogy már indultam volna reggel a megbeszélt találkozóra, amikor szólt a tulaj.
Most meg az erősítőt vittem volna holnap, erre szól a tulaj, hogy bár velem ugyan megegyezett, de eladta másnak többért, ám ha én is többet adok érte, akkor mégis csak az enyém lehet.
Milyen gericntelen alakok már ezek? Én is voltam úgy, hogy miután eladtam valamit, még befutott néhány jobb ajánlat. De eszembe se jutott, hogy átverjem, akivel megyezetem.
Kurvára nincs már semmi értéke az adott szónak.
És most kereshetek ismét erősítőt, pedig a héten már össze akartam rakni a cuccot.
Aktív témák
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ez nem szép dolog...