Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bethesda kórház
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Aktív témák
-
Ja tényleg, ma nyolc körül a Kálvin téren a kék metróban volt szerencsém találkozni a fradi drukkerekkel.
Akik ügyesen szétverték az előttünk lévő metrókocsit, kiverték az ablakokat, stb.
a metró nem közlekedett tovább (a sofőr bemondta, hogy ''tisztelt utasaink, legyenek szívesek, szálljanak le''
ekkor a tisztelt szurkolótábor is leszállt, és elkezdte dühödten, székeket rúgdosva énekelni, hogy ''mocskos békávé, sá-lálá-lálá''
a metró egyéb utazóközönsége pedig menekülőre fogta a dolgot. én is jobbnak láttam gyalog elindulni, látván, hogy metróval nem fogok eljutni a nyugatiig záros határidőn belül.
egyre jobban imádom ezt az országot, és a benne élő bunkókat.
A Fradit mint egyesületet megszüntetném, a magyar focit is egy-két évig csak zárt kapuk mögött engedném játszani.
Az ilyen szurkolókat pedig kényszermunkára vinném.
Hihetetlen, hogy nem lehet velük mit kezdeni. persze, mire felértem a felszínre, már jöttek a rendőrök szirénázó rendőrautókkal, de mit tudnak velük kezdeni? honnan tudják, hogy ki volt a bűnös? megbüntethetik-e őket?
nem.
Na mindegy. de legalább szerencsére fekete sál volt rajtam, és nem más színű. okultam a pár évvel ezelőtti esetből...
Aktív témák
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest