Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
Aktív témák
-
Bash
őstag
Nagy sikerű OFF TOPIC-unk elérkezett következő fejezetéhez: Bővebben: link
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
Kíváncsi lennék mit szólnának hozzá, ha megtudnák, hogy itt 116-szor (minimum) lett bannolva. Biztos nem állnának hozzá ilyen viccesen. Egyébként meg nem tudom miért ilyen a mai fiatalság, szegény szakértőnk komoly témái sorra ''szétoffolódnak'', pedig nem akar ő semmi rosszat. Szerintem ha így folytatja valaki előbb-utóbb rátalál és ''kezelésbe veszi''.
-
Bash
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Szomszédéknál is ismerik már: Bővebben: link.
Ezzel a résszel teljes mértékben egyetértek: ''Az efféle ön- és közveszélyes, zéró realitás- és veszélyérzettel 'megáldott' szerencsétleneknek SZVSZ semmi helyük a nyilvános szakmai topikokban. A hülyeséget nem hirdetni és terjeszteni kell, hanem kezeltetni.''. -
Bash
őstag
Kénytelen volt máshová menni, mivel itt már nem tudott regisztrálni se.

Egyébként nem ez az első topic-ja ott: Bővebben: link. És itt még RGB néven volt, kíváncsi lennék, hogy miért lett belőle CMY? Talán bannolták?
Szerencsétlen idióta (bocsássanak meg, akik szimpatizálnak vele). -
Bash
őstag
Asszem jön a tél.

Ma reggel 8-kor legurultam reggelizni, meg elugrottam a bankba berakni a csekkeimet, amik felhalmozódtak itt a fiókomban. Beültem a kocsiba, és párás volt az ablak!
Felvettem a napszemüvegem, és alig láttam ki. Kénytelen voltam egy kis meleg levegőt fújni a szélvédőre. Beszarás. 
-
Bash
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Azt hiszem ez a kép a legkifejezőbb: Bővebben: link. Amikor megáll a kocsi, utána még sokáig így forog.
I_Am!
Nem emlékszem, hogy milyen képet küldtem, de van két tavunk benn, egy meg közvetlen mellettünk. Valóban szép. És van rengeteg állatunk, ahogy mondtam, kacsák, teknősbékák, vagy háromféle vízimadár, háromféle kígyó, mókuskák, rengeteg gyíkocska, egerek, patkányok, bogarak... Vannak érdekes sztorik.
-
Bash
őstag
Az nem volt. Kamerám meg itthon csücsült, ugyanis melóhelyen láttam az említett járgányt. A múlt héten jó lett volna, ha nálam van. Volt két napom, amikor bementem 11-re, és fél 1-re elvégeztem a melómat.
Leültem az egyik tópartra, nézegettem a kacsákat, teknősöket, madarakat. Olyan szép volt. És épp tegnap érkezett meg egy másik kacsa-család is, most már 26-an vannak. 
-
Bash
őstag
válasz
Loretto
üzenetére
Ezt kellene látnod: Bővebben: link. A legszebb hely, ahol valaha is jártam.

A nyáron meg itt laktam pár napot: Bővebben: link, az sem volt semmi.
-
Bash
őstag
válasz
Sick Boy
üzenetére
Nálunk is beköszöntött a tél. Csodálatosan szép a város, hihetetlen fényekben pompázik.
És minden este 6-kor, 7-kor, 8-kor és 9-kor esik a hó a Bay Street-en. 
Egyébként a tél meghozta a hideget is: 68°F (20°C), 94% páratartalom, derült égbolt és szélcsend (este 10 óra 36 perc van). -
Bash
őstag
válasz
Loretto
üzenetére
Itt a módszer: Bővebben: link.

-
Bash
őstag
válasz
Cardinella
üzenetére
Fingot is eladtak már zacskóban légmentesen lezárva, azt hiszem olyan $120 körül ment el. Még az is hozzá volt téve, hogy ha nincs megelégedve a vásárló az ''illat''-tal, akkor az eladó visszatéríti a pénzt.

-
Bash
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Én is csak TV-ben láttam melóhelyen. Az egész bár ott állt a TV előtt a képernyőre meredve, mondom magamban mi folyik itt.
Aztán megnéztem én is.
Nagyon szeretem a kosárlabdát, de sajnos az NBA-ban van a legtöbb gengszter (mármint a nagy ligák között: NFL, NHL, MLB...). -
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
Orlando rengeteg szórakozási lehetőséget nyújt. Durván egy órára van tőlünk, nem távolság.
Nem tudom, hogy mire vagytok kíváncsiak, elég nehéz így pár mondatban felvázolni a lehetőségeket. Egy helyet mindenképpen ajánlok, a szórakoztató parkok közül az Universal Studios-ra (Bővebben: link) mindenképp érdemes egy napot rászánni, és mellette van a világ legnagyobb Hard Rock Cafe-ja (Bővebben: link). Ezen kívül is rengeteg látnivaló van, felsorolni is hosszú lenne, kérdezd meg tiv83us-t is a topic-jában, biztos ő is tud ajánlani valamit: Bővebben: link.
Alkohol-ról lemondhattok, 21 év alatt sehol sem fognak kiszolgálni, sőt sok szórakozóhelyre be sem engednek 21 év alatt. Ahová beengednek ott pedig kaptok egy megfelelő színű karperecet, hogy még véletlenül se kapjatok alkohol-t. Nagyon szigorúan veszik. Dohányozni 18 éves kortól lehet, ha jól tudom, de nem árt figyelni a nem dohányzó jeleket. Én nem élek egyikkel sem, így tapasztalatokról nem nagyon tudok beszámolni, tiv83us erről is biztosan tud mondani bővebbet.
Még egy fontos dolog, autó nélkül nagyon meglesztek lőve, ha van rá lehetőségetek, akkor gondolkodjatok autóbérlésen, bár 25 év alatt annak is borsos ára van.
Esetleg összefuthatunk majd egy amerikai PH!-találkozóra is. 
-
Bash
őstag
válasz
Bazsesz
üzenetére
Nem hiszem, hogy biztonsági repkedés lett volna. Már csak azért is nem, mert van itt nekünk rendes légibázisunk is, nem is akármilyen: Bővebben: link. Ráadásul elég nagy forgalmú bázis, ugyanis itt van az iraki hadműveleteknek a főhadiszállása is, úgy tudom, hogy minden Irakban állomásozó amerikai katona itt készül fel. Miért használnák a nemzetközi repteret, amikor a bázis legalább háromszor akkora, mint a nemzetközi reptér?

Ferihegy-en megfordultam én is egy párszor. Az irányítótoronytól kezdve az összes szervízműhelyen, hangárokon, a légiutas-kísérők kiképző csarnokán át a terminálokig mindent bejártam többször is.
-
Bash
őstag
Valami készülődik. Tegnap reggel óta már 8 vadászgép húzott el felettünk elég alacsonyan. Sőt, tegnap melóból láttam két F-16-ost leszállni a nemzetközi reptéren (a legszélső kifutópálya kb. 150 méterre van), ilyet még nem nagyon láttam korábban.

-
Bash
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
Ott is vannak:
Bővebben: link
Bővebben: link -
Bash
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Los Angeles-ben a mexikói konzulátusnál egy férfi túszul ejtett egy nőt, és úgy fogta a nőt, hogy karját a nyaka köré fonta. Mesterlövészek leszedték a férfit, a nő sértetlenül megúszta. A férfi most kórházban van.

-
Bash
őstag
Hú, gyerekek!
Most volt a TV-ben, tisztára mint a filmekben: Bővebben: link. -
Bash
őstag
Westlake (Bővebben: link) HP-szervízben dolgozik, talán tud segíteni, IRC-n lehet elérni.
-
Bash
őstag
válasz
Vangelis
üzenetére
Mi a baj? Nem kellene hülyének nézni és gúnyosan kinevetni. #2252 És amióta volt pár levélváltás köztünk nem változtál cseppet sem, ugyanazt csinálod, mint előtte.
A képet azért vettem ki, mert tényleg zavaró volt, a szemem golyózott tőle, nem tudom mit kellene elismerni.
-
Bash
őstag
VladimirR!
Ha erre jársz, lenne egy request-em ''A lista''-ra:
Milyen alaplapot vegyek xy procihoz?
Előre is köszönöm!
-
Bash
őstag
Valaki mondja meg, hogy lehet beállítani az ACDSee 7-ben, hogy az átlátszó hátterű gif-eknek a hátterét átlátszónak is mutassa, ne pedig fehérnek. Ezt az 5-s alapból tudja.

-
Bash
őstag
Hurrikán-szezon hivatalosan novemberig tart, de gyakorlatilag már vége van. Az időjárás is kezd kellemesre fordulni, éjszaka már 70°F (21°C) körül/alá is szokott csökkeni a hőmérséklet.

Én viszont egyre rosszabbul, de ez nem ide tartozik.
Már akartam kérdezni párszor, hogy mostanában kicsit átvetted az életstílusom. Reggel 4-5-6 óráig is fenn vagy, néha tovább, csakúgy, mint én. Minek köszönhető ez?
Közben végeztem a tortával is.
-
Bash
őstag
Jó étvágyat! Én most fejeztem be a vacsorát, még jön egy kis torta meg jégkrém.

Ja, és ma tudtam meg, hogy még nem tudom mikor leszek szabadnapos legközelebb. Kedden voltam offos, azóta dolgozom minden nap, és jövő hét szombatig még tuti így lesz.
Legalább lesz egy kis túlórapénzem, de azért nem olyan kellemes minden nap a melóhelyen poshadni. -
Bash
őstag
keopsz (Bővebben: link) volt régebben RI/OS_Bot vagy valami ilyesmi.

-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
Igen, jól látod. Pedig mennyire leegyszerűsítené a pénzátutalást mondjuk innen. De pár hónapja volt egy hír, hogy az eBay Magyarországra tart (Bővebben: link). Ha majd egyszer odaér, biztosan lesz PayPal is, mivel egy cég.
-
Bash
őstag
Bazsesz, m-bazsi, fokukac!
A fagyival kapcsolatban: csak simán kivettem a fagyasztóból, és elkezdtem szedni belőle. A fagyiskanál pedig elég erős, vastag rozsdamentes acél, de nem bírta.
Egyébként a legfinomabb fagyi, amit valaha ettem: Bővebben: link, így készül: Bővebben: link. Nem mindegyik íz ilyen kemény, az epres például egész kezelhető, most a homemade vanilla-ban hajolt el a kanál. -
Bash
őstag
Az imént szedtem magamnak egy kis fagyit, és mi történt: elhajlott az acél fagyiskanál!
Egy jókora fogóval még sikerült megmentenem, de már sosem lesz az igazi. 
-
Bash
őstag
Miért lenne törölve? Csak nem szeretek mindent ezerszer leírni, és van egy rossz szokásom. Azt feltételezem, hogy a többség olvassa is a fórumot, de ez sokszor nem így van, sokaknak még 10-20 hsz-t visszaolvasni is nehezére esik. Rosszmájú vélemény meg nem nagyon volt szerintem, nem az a lényeg, hogy ki nyitotta a topic-ot, hanem, hogy van.

-
-
Bash
őstag
Megkíméllek, én ezeket már alaposan leteszteltem:
gaim: Bővebben: link
Messenger 2: Bővebben: link
Miranda IM: Bővebben: link
Trillian: [/L]http://www.ceruleanstudios.com/[/L]
Jelenleg Miranda-t használok, de ez sem tökéletes. AIM-re például nem bírtam ráveni, hogy kapcsolódjon, pedig napokig próbáltam. Viszont jó az IRC modulja, és borzasztó kevés erőforrást igényel, és egész használható egybéként.
Ha kérdés/kérés/óhaj/sóhaj/panasz/bánat van bérmelyikkel kapcsolatban segítek. Vagy esetleg ajánlj egy ötödiket.
-
Bash
őstag
m-bazsi!
Ha még egy topic-ban megkérdezed ugyanezt a kérdést, akkor ezzel a nick-kel már biztosan nem. Vegyél elő tollat, papírt, ülj le a gép elé, és nézz meg párezer adatlapot. Ezután nagy valószínűséggel rájössz magad is, de ha ez túl megerőltető, akkor olvasgasd a PH!-rangok topic-ot. -
Bash
őstag
Kedves fórumozók!
Miután az OFF TOPIC 14 (Bővebben: link) megtelt, időszerű volt megnyitni az OFF TOPIC 15-t. Tessék ésszel használni, akik chat-elni óhajtanak keressenek mást!
Aktív témák
Hirdetés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Felvettem a napszemüvegem, és alig láttam ki. Kénytelen voltam egy kis meleg levegőt fújni a szélvédőre. Beszarás.

Aztán megnéztem én is.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Legalább lesz egy kis túlórapénzem, de azért nem olyan kellemes minden nap a melóhelyen poshadni.