Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Vissza lehet venni öreg..
Nem mindenki veszi meg a legújabb progikat, mert nincs rá keret. De nem is kötelező a legújabb progikkal játszani, mert legalább annyi játékélményt - ha nem többet - képes egy régebbi progi nyújtani, mint egy vadiúj csili-vili d3..
Húzzál szépen a haverjaiddal valami chat-szobába vagy üljetek be söröznivalahová és OTT tárgyaljátok ki, hogy mit honnan-hogyan lehet letölteni, de NE ITT tegyétek meg. Mert nem erre született ez a fórum.
Egyébként: win98sehun - 25-30e volt, még anno az alaplapom mellé, egy xphome hasonló árban van most, van még dobozos sc+bw 3-4e volt, van dobozos freespace2, dobozos half-life+cs1.1+opposing force, dobozos x-wing alliance, dobozos Rainbow Six, Rainbow Six-Rogue Spear... Jane's WWII Fighters meg egy rakat újságmellékletként kapott játék.. Szerintem elvagyok velük egy jó időre.. Mellesleg betelt az installjukkal a 20gb -os wd -m, de arra sincs pénz, hogy nagyobbat vegyünk, szal nem ugrálhatok még több játékért.
De! Én sem vagyok szent, nekem is volt olyan játékom, ami másolt, persze mikor volt rá pénzem, akkor megszereztem a dobozos verziót, mert igényesebb, kézikönyet is adnak hozzá, nem egyszer az eredeti angol mellé magyarul is.
Egyébként nem kötelező idejárni fórumozni sem, ha nem tartod tiszteletben az alapelveinket. ;]
Szerk.: mindig elgépelek valamit. :B
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest