Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Gentoo telepítés kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
válasz
werttzui
üzenetére
10-20EX
"Angle of View: 102.4 - 63.8 degrees"
10mm átfogás15-30EX
"Angle of view: 110.5°-71.6°"
15mm átfogásA számokat nem én találtam ki, de mindenhol ugyanezeket az adatokat látom....ha meglesz a 15-30 és tényleg sok embert érdekel, akkor lesz egy összehasonlítás a 10-20-assal. Senkit nem akarok rábeszélni a 15-30-ra!!!! Nem áll érdekemben!!!! Kezdem úgy érezni, mintha mindenki kérdőre vonna, kételkedne az általam leírt dolgokba csak azért, mert van egy hely ahol olcsón beszerezhető és amiért jobbakat olvastam a 15-30-ról!
Szerk: Inkább vegyen mindenki 10-20EX-et és nem lesz min vitázni!
Elvégre valóban egy nagyon jó és szép rajzolatú obi. Részemről a témát lezártam! Ha valakit komolyan érdekel majd a 15-30, akkor talán lesz teszt.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Óra topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest